- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Dostlar sağolsun canımBaşın sağolsun cnm ya Allah sabırlar versin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostlar sağolsun canımBaşın sağolsun cnm ya Allah sabırlar versin...
MerhabaSelam kızlar ben geldim dedem vefat ettiği için ilk hafta bırakmak zorunda kaldım şimdi yine baştan Alcam diyeti reglim de geldi ne yapsam başlasammı acaba daha 2 günüm var ama ben yine limonlu 1 bardak suyumla başlıyorum
Güne çilekli süt ile başlandıııı nerdesiniz kızlaaaar
Buarada hazır çorba konusunda çok haklısınız çintuzu var zaten içinde listeye almamak een iyisi sabırla verdiğinşz cevaplar içinde çook teşekkürler.. Buarada resminize baayıldııım... Kızlaaar kesinlikle bu diyeti devam ettirmeliyiz kesinliklee .. Maşalaah cb90 inanılmaaz değişmiş darısı başımızaaa
Merhabalar :) diyetiniz nasıl gidiyor?selamlar :)
Meraba canım kimseden ses çıkmıyo neyse ben bugun bir bardak limonlu su ile başladım kahvaltıda yarım greyfurt ve yarım yeşil elmanın suyunu su ile seyreltip yanınada iki gün kurusu kayısının içine bi ceviz koyup yedim şimdide kendime Elmalı limonlu zencefilli tarçınlı çay yapıyorum gün boyu onu tüketmeyi düşünüyorumMerhaba
Hoşgeldiniz umarım daha iyisinizdir..
Regl döneminde ilaç takviyesi almıyorsanız diyeti yapmanızda bir sakınca yok başlayabilirsiniz tekrardan
Merhaba :)Meraba canım kimseden ses çıkmıyo neyse ben bugun bir bardak limonlu su ile başladım kahvaltıda yarım greyfurt ve yarım yeşil elmanın suyunu su ile seyreltip yanınada iki gün kurusu kayısının içine bi ceviz koyup yedim şimdide kendime Elmalı limonlu zencefilli tarçınlı çay yapıyorum gün boyu onu tüketmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim sizde öyle ben şimdide çilekli yoğurt yiyorum 4 çilek 2 kaşık yoğurtla yaptım bide tarçınla tat verdim hiç ağzım boş durmuyoMerhaba :)
Şu karışımı şu anda gerçekten canım istedi,afiyet olsun çok lezzetli olduğu belli :) inşallah en kısa sürede hedef kilonuza ulaşıcaksınız azimli ve istikrarlısınız kısacası harikasınız :)
Evet canım bide tadı harika bununla haftada 4 kilo veren varmış diyetisyen selehattin dönmezin tarifi bi kere yapıon 3, 4 gün içiyon tavsiye ederimkızlaaaar elmalı limonlu şey ne güzel görünüyor fotoda canım istedi
Bende sanki bırakılmış gibi hissediyorum ama umarım öyle değildir :)Canım çok tatlı çekti dayanamadım yarım muz yedim
O bitter çikolata elime geçse sağ kurtulamaz ama yinede iyi fikirBende sanki bırakılmış gibi hissediyorum ama umarım öyle değildir :)
Benimde canım bazen tatlı çekiyor ve nescafeme eşlik etmesi için %70 ya da %80 kakao içerikli bitter çikolatadan 1parça yiyorum sizde deneyebilirsiniz