• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Selam kızlar ben geldim dedem vefat ettiği için ilk hafta bırakmak zorunda kaldım şimdi yine baştan Alcam diyeti reglim de geldi ne yapsam başlasammı acaba daha 2 günüm var ama ben yine limonlu 1 bardak suyumla başlıyorum
Merhaba
Hoşgeldiniz umarım daha iyisinizdir..
Regl döneminde ilaç takviyesi almıyorsanız diyeti yapmanızda bir sakınca yok başlayabilirsiniz tekrardan ☺️

Güne çilekli süt ile başlandıııı nerdesiniz kızlaaaar

Buarada hazır çorba konusunda çok haklısınız çintuzu var zaten içinde listeye almamak een iyisi sabırla verdiğinşz cevaplar içinde çook teşekkürler.. Buarada resminize baayıldııım... Kızlaaar kesinlikle bu diyeti devam ettirmeliyiz kesinliklee .. Maşalaah cb90 inanılmaaz değişmiş darısı başımızaaa

Çok ama çook teşekkür ederim ☺️ Her zaman elimden geldiğince yardımcı olmak için burdayım ☺️

Merhaba
Hoşgeldiniz umarım daha iyisinizdir..
Regl döneminde ilaç takviyesi almıyorsanız diyeti yapmanızda bir sakınca yok başlayabilirsiniz tekrardan ☺️
Meraba canım kimseden ses çıkmıyo neyse ben bugun bir bardak limonlu su ile başladım kahvaltıda yarım greyfurt ve yarım yeşil elmanın suyunu su ile seyreltip yanınada iki gün kurusu kayısının içine bi ceviz koyup yedim şimdide kendime Elmalı limonlu zencefilli tarçınlı çay yapıyorum gün boyu onu tüketmeyi düşünüyorum

image.jpg

Bir bardak daha limonlu su içtim bi çay bardağı da Elmalı çayımdan içtim kızıma yemek verirken dayanamadım 2 kaşık makarna yedim :KK48:

Şu an bir bardak domates suyumu içiyorum içine bi tatlı kaşığı zeytin yağı koydum limonlu suyumu içmeye devam ediyorum

:nazar:Bir bardak limonlu su ve elma çayımı içtim bi hurmanın içine iki badem koyup yedim 1 dk ip atladım 18 dk hulahop çevirdim 12 squat 12 ters tekme yaptım birazda dans ettim sabah tartılmayı unuttum ama dün diyete başlamadım bugun başladım dün tartıda 66.6 yı gördüm inşallah 53 ü görürüm :KK54:

Meraba canım kimseden ses çıkmıyo neyse ben bugun bir bardak limonlu su ile başladım kahvaltıda yarım greyfurt ve yarım yeşil elmanın suyunu su ile seyreltip yanınada iki gün kurusu kayısının içine bi ceviz koyup yedim şimdide kendime Elmalı limonlu zencefilli tarçınlı çay yapıyorum gün boyu onu tüketmeyi düşünüyorum
Merhaba :)
Şu karışımı şu anda gerçekten canım istedi,afiyet olsun çok lezzetli olduğu belli :) inşallah en kısa sürede hedef kilonuza ulaşıcaksınız azimli ve istikrarlısınız kısacası harikasınız :)

Merhaba kızlar :)
Sabah 5te kalkmak zorunda kaldım işler sebebiyle ve kahvaltı yapma fırsatım olmadığı için hemen limonu sıkıp maydonuzu da blendirdan iyice geçirip sulandırıp içtim.daha sonra baktım öğlen de yemek yiyemicem bari bugün sıvı diyeti olsun dedim :) direk kabağı folyaya sarıp fırınlattıp yoğurtla mama kıvamına getirip içine birazda sarmısak ekleyip yedim.az önce de 2bardak mango suyu ve 3adet kaju yedim.şu ana kadar toplamda 2lt su içtim uyuyana kadar 3,5lt olur aldığım su miktarı benim günüm böyle geçti yani :)

Merhaba :)
Şu karışımı şu anda gerçekten canım istedi,afiyet olsun çok lezzetli olduğu belli :) inşallah en kısa sürede hedef kilonuza ulaşıcaksınız azimli ve istikrarlısınız kısacası harikasınız :)
Teşekkür ederim sizde öyle ben şimdide çilekli yoğurt yiyorum 4 çilek 2 kaşık yoğurtla yaptım bide tarçınla tat verdim hiç ağzım boş durmuyo :21:

kızlaaaar elmalı limonlu şey ne güzel görünüyor fotoda canım istedi

:KK71:Canım çok tatlı çekti dayanamadım yarım muz yedim
Bende sanki bırakılmış gibi hissediyorum ama umarım öyle değildir :)
Benimde canım bazen tatlı çekiyor ve nescafeme eşlik etmesi için %70 ya da %80 kakao içerikli bitter çikolatadan 1parça yiyorum sizde deneyebilirsiniz ☺️

Bende sanki bırakılmış gibi hissediyorum ama umarım öyle değildir :)
Benimde canım bazen tatlı çekiyor ve nescafeme eşlik etmesi için %70 ya da %80 kakao içerikli bitter çikolatadan 1parça yiyorum sizde deneyebilirsiniz ☺️
O bitter çikolata elime geçse sağ kurtulamaz ;) ama yinede iyi fikir ;)

Back