Merhaba :)
Öncelikle size nacizane bir tavsiyem olucak.Ben eskiden uyguladığım diyet programlarında arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde mesela canım pizza istiyorsa yiyip diyeti bozuyordum ve amaan bozdum zaten diyip üstüne tatlımı da yiyordum eve gelip abur cuburda yiyordum ve bunu alışkanlık haline getirip bi bakıyordum diyet falan kalmamış.ama şu anda bunu yapmıyorum diyelim ki diyetinizi bozdunuz pasta yediniz tamam olabilir ama onu orda bırakın devam ettirmeyin.zaten eğer onu orda bırakıp devamında birşeyler yemezseniz vicdanınız sizi rahatsız edecektir teselli için bir daha yapmayacaksınızdır.
Listenize bayıldım gayet güzel bir liste ben bu ara domates suyu içmeye başladım üstüne kekik ve hafif nane serperek öğlenleri içiyorum hoşuma gidiyor sizde deneyebilirsiniz.günlük tartılmak bazen motivasyon kaybı yaratabiliyor bana sorarsanız haftalık tartılın hem heycanla o günü bekleyip daha çok motive olursunuz diyete,tartıdaki eksilerinizi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz
Merhaba :) Diyete başlama kararınıza çok sevindim :) portakal yerine greyfurt ya da onu da bulamıyorsanız dilediğiniz bir meyve suyunu tüketebilirsiniz.aklınıza gelebilecek tüm sebzelerin çorbalarını yapabilirsiniz ama salça ve yağ olmadan sadece baharat ilave edebilirsinizDiyete pazartesi başlamaya karar verdim size birkaç sorum var portakal suyu yerine hangi farklı meyva suyu tüketebilirim birde ne tür çorbalar içiyordunuz teşekkürler
Merhaba :) Diyete başlama kararınıza çok sevindim :) portakal yerine greyfurt ya da onu da bulamıyorsanız dilediğiniz bir meyve suyunu tüketebilirsiniz.aklınıza gelebilecek tüm sebzelerin çorbalarını yapabilirsiniz ama salça ve yağ olmadan sadece baharat ilave edebilirsiniz
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhaba :)Mrb hergun bu diyeti uygulayip saglik sorunu yasadinizmi tansiyon dusmesi vs gibi hep sivi cunku aclik hissiniz nasildi bide merak ettim dogum kilom var 6 kilo kadar fakat su icmeyi sevmesigim icin veremiyorum cakili kaldim 63espor zaten malesef bebekten vakit bulamiyorum bu diyetle bukadar zamanda bu kiloyu vermniz beni heycanlandirdi dogrusu deniycem hemen tsklr paylasim icin
Merhaba :)cb90 birde öncesi ve sonrası halinizi paylaşma gibi bir imkanınız var mı?
Merhaba :)
Yorumunuzu okurken sizin kadar mutlu oldum harikasınız ve inanın bana bu şekilde devam edicek sanıldığı gibi zor bir diyet değil tabi ki herşeyden önce insanın beyin olarak diyete hazır olması lazım.kiloyu vücudunuzun her yerinden verirsiniz yani o yüzden bacaklarınız tabikide incelicektir fakat bölgesel sorununuz varsa ufaktan spora başlamanızı tavsiye ederim sabahları 15 dakika sorunlu bölgenize yönelik hareketler yapabilirsiniz.ama ben diyeti tamamlayıp daha sonra spora başladım çünkü konsantrasyon olmak istedim bu tamamen sizin tercihiniz yani.fotografımı tabiki de paylaşırım size mesaj olarak gönderiyorum hatta hemen şimdi.sizin adınıza inanılmaz mutluyum
Not:kola ve ice tea eşit kalorilerdedir hemen hemen lütfen ayran ya da zero tercih edelim ama tabiki de abartmadan
Merhaba :)Tek kelimeyle bayıldım ! Harikasınız ya değişiminiz her şeyiniz muhteşem. Bugün daha bir sıkı başladım diyete . Bölgesel problemim yok şükür çünkü dediğim gibi dümdüz vücudum bayağı orantılıyım hergün 40 dakika okula yürüyorum dönüştete 15 dakika böylece incelir sanırım
Merhaba:)Kızlaaar nasıl gidiyooor ??
Ben çook yavaş veriyorum hala -1.100 kg gitti
Sabahları yürüyüşde eklemek istiyorum artık...
Sevgili cb90 bisorum daha var.. Kusura bakma sürekli soruyorum ama(
hazır çorba tüketiminde sorun olur mu.. En azından arada ?? :))
Buarada bende isteriiim fotoo lutfeeen :))))
Tabiki de olur sizin kararınız ama kefir içmeyi deneyebilirsinizSüt içmesem olur mu ki yahiç sevmiyorum sütü
Selam kızlar ben geldim dedem vefat ettiği için ilk hafta bırakmak zorunda kaldım şimdi yine baştan Alcam diyeti reglim de geldi ne yapsam başlasammı acaba daha 2 günüm var ama ben yine limonlu 1 bardak suyumla başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?