• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Tek önerım gaza gelmek için birbirimizle yarismak olur.. hirslan yani o kilo verdi ben niye veremeyeyim diye sagsen ben boyle cok gaza geliyorum. Dün adam akilli ilk gunumdu kendime gore biraz sekillendirdim diyeti. 78 ile basladim. Bu sabah tartildim umudum yoktu acikcasi daha ilk gün diye 76.7 yi gosterdi tartı

Selam kızlar istikrarlı giderseniz gerçekten çok güzel kilo verdiriyor sıvı diyeti tabi birbirimize gaz vermekte çok etkili oluyor 😉

Merhaba, bitki çayı içebiliyor muz? Akşam da illa labne yemek zorunda mıyız? Bir de ceviz yerine badem fındık yiyebilir miyiz?
Merhaba bitki çayı içiliyor hatta yeşilçay içersen süper olur Akşam da yoğurt yiyebilirsin ben yoğurtun içine toz tarçın atıyorum tatlı isteğimi kapatıyor 1 ceviz yerine 3 badem yada 3 fındık yiyebilirsin kolay gelsin

Kilolarımdan çoook yoruldum artık eski halime dönmek istiyorum. Başlıcam başlıcam diyip vazgeçmekten de sıkıldım elimden ne geliyosa yapmak istiyorum artık. Bu istikrarsızliğı üzerimden atmak istiyorum. Eşime bak işte başardım demek istiyorum. Fazlalıklarımdan arınmak istiyorum. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissetmek istiyorum. Bu gidişata bi dur demek istiyorum. Titreyip kendime gelmeliyim. Dayanamıcam diyip vazgeçmemeliyim. Dayanıcam sabredicem ve buraya başardım demeye tekrar gelicem. Bugün bu saat benim için bi başlangıç.Belki de bebek için bir vesile. BİSMİLLAH...
Hadi bismillah o zaman

Sabah 2 kasık yogurt. 1ufak kutu 200 ml süt ictim. Sabah 8den beri 1.5 lt su ictim bakalım çok hırs yaptım

Selam kızlar bugün biraz sizlerin yazılarını okudum inceledim benimde uzun zamandır veremediğim 10 kilo var bu sıvı diyeti banada mantıklı geldi
Yaş 50
Boy 157
Kilo 65
Hedef 57
Hadi bismillah diyorum

Kızlar dün tartılamadım. Kina gecesine gittim. Yarın sabah tartılcam insallah..sizde durumlar ne?

Akşam haberlerde gördüm. Bu sıvı diyeti çıkmış son zamanlarda trend olarak daha çok da gençlerin eğilim gösterdiği. Ama hızla verilen kilolar aynı hızla alınıyormuş hemde daha fazla bir şekilde. Önermem.

Günaydın canım maşallah iyi gidiyorsun tebrik ederim
Tesekkur ederim insallah devam etcem..

Akşam haberlerde gördüm. Bu sıvı diyeti çıkmış son zamanlarda trend olarak daha çok da gençlerin eğilim gösterdiği. Ama hızla verilen kilolar aynı hızla alınıyormuş hemde daha fazla bir şekilde. Önermem.
Ben hastanede calisiyorum canim. Burda mide ameliyati veya mide botoksu yaptiran hastalar aynen boyle besleniyor. Miden kuculuyor zaten. Zararlı olsa veya verilen kilolar şak diye geri alinsa adam hastasina böyle bir diyet vermez. Kariyeri söz konusu sonucta. Zararlı oldugunu dusunmuyorum kendine gore uyarlarsan. Ben meyve suyu yerine hep süt yogurt limonlu su vs iciyorum.canim tatli isterse 1 elma yiyorum. Oglen salata sebze yemegi azcik yiyorum. Sadece meyve ve sebze suyu olmaz zaten protein sart. Protein agirlikli sivi aliyorum ki kas kaybi olmasın.saygilar..

Ben hastanede calisiyorum canim. Burda mide ameliyati veya mide botoksu yaptiran hastalar aynen boyle besleniyor. Miden kuculuyor zaten. Zararlı olsa veya verilen kilolar şak diye geri alinsa adam hastasina böyle bir diyet vermez. Kariyeri söz konusu sonucta. Zararlı oldugunu dusunmuyorum kendine gore uyarlarsan. Ben meyve suyu yerine hep süt yogurt limonlu su vs iciyorum.canim tatli isterse 1 elma yiyorum. Oglen salata sebze yemegi azcik yiyorum. Sadece meyve ve sebze suyu olmaz zaten protein sart. Protein agirlikli sivi aliyorum ki kas kaybi olmasın.saygilar..
Aynen öyle kendi bünyemize göre değişiklik yapıyoruz bende bol bol ayran ve süt içiyorum tok tutuyor:)

Bilmiyorum bana sağlıksız gibi geldi, doktor ameliyatla zaten mideyi küçülteceği için hızla tekrar alamaz diye düşünüyordur belki o ayrı birşey ama bu şekilde kas kaybı olur yukarıdaki diyete göre. Sporcular bile günde kaç yumurta yiyorlar, nerde burda protein.

Bilmiyorum bana sağlıksız gibi geldi, doktor ameliyatla zaten mideyi küçülteceği için hızla tekrar alamaz diye düşünüyordur belki o ayrı birşey ama bu şekilde kas kaybı olur yukarıdaki diyete göre. Sporcular bile günde kaç yumurta yiyorlar, nerde burda protein.

Aynen bu konuda katılıyorum. Protein yok bu listede.. o yüzden ben kendime gore uyarladim. Süt yogurt kefir agirlikli sivi aliyorum.. valla herkes kendini kendi bilir.

Ben mi hiç acıkmıyorum. Ayran kefir süt bol su iciyorum. Acikirsam canim cikolata seker isterse elma yiyorum yine ustune bol su.. meyve suyu daha icmedim. Protein agirlikli sivi aliyorum.

Back