Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavurmq yemeseydin iyiydi tatlımKimse yazmıyor ama neyse ben yazayım bir tabak kavurma et yanında bir bardak ayran içtim üstüne 1 fincan türk kahvesi ve sade soda içtim
Evet biliyorum ama dayanamadımKavurmq yemeseydin iyiydi tatlım
Yazmıyorum ama takip ediyorum canım, kendime guvenirsem bende yapacağım aklimdaYine kimse bir şey yazmamış ben yazayım sabah limonlu su şekersiz vişne bir ceviz arada türk kahvesi sonra sütlü kahve sonra ayran içtim bol bolda su içiyorum
İnşallah en kısa zamanda başlarsın canımYazmıyorum ama takip ediyorum canım, kendime guvenirsem bende yapacağım aklimda
Sivi diyet8nden cikiyorsunKurabiye yedim bir tane karşılığında bir saat yürüyüş yaptım azmettim bu sefer zayıflayacağım
Bence iyi yapmışsın insanin evladi ile birşey paylasmasi çok güzel yarın bende yapacağım güzel fikir hem bir taneden birşey olmaz sen bana bakmaKızımla kurabiye yaptık şekilli fırından çıkarınca bir baktım ağzıma atmışım
Tebrikler..ocak ayinda 8 kilo vermistim ben bu uygulamayla ki kacamaklarim cok olmustu..yeniden baslayayim ben de cok heveslendimGünaydın dayanamadım ve tartıldım 78.4 üm pazartesi 80.00 dim çok güzel
Perşembe başlayalım istersen. Kabak detoksu yapacagim pazartesi gunu itibariyle sonrada bu olabilirTebrikler..ocak ayinda 8 kilo vermistim ben bu uygulamayla ki kacamaklarim cok olmustu..yeniden baslayayim ben de cok heveslendim
Ay çok iyi olur benimde beraber yapacağım arkadaşa ihtiyacım varTebrikler..ocak ayinda 8 kilo vermistim ben bu uygulamayla ki kacamaklarim cok olmustu..yeniden baslayayim ben de cok heveslendim
Bende limon kaynatam tarçın zencefil koydum maydonos kaynattım acayip iştah geldi hiç normal değilSelam kızlar bende bu sabah diyete başladım 170 boyum var 80 kiloyum hedefim 59 sabah bir bardak sirkeli su içtim üstüne 1 şeftali yarım dilim kavun suyu içtim üstüne şekersiz kahvemi içerim hepinize kolay gelsin
Bencede hiç normal değilBende limon kaynatam tarçın zencefil koydum maydonos kaynattım acayip iştah geldi hiç normal değil