Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabızlık yapmıyor muBugün 300 gram daha eksildi 6.günümdeyim, 73,3 kilodayım ve boyum 1,67. İlk dört gün çok iyi geçti, uykum iyi bașım ağırmıyor, fakat dün ve bügün birazcık halsizlik yaptı galiba. Günde dört adet orta boy olgun muz yiyorum, ilk yedigim muzun arkasından su iciyorum, cok tokluk sagliyor aksam bazen iki muz ve bir bardak bol tarçınlı yağsız süt. Kahve çay sınırsız, tatlandırıcı ve kahveye süt tozu koymaya devam ediyorum yoksa içemem. Yani anlıyacağınız sadece muzla besleniyorum aslında...
Hayır bende olmadı, galiba kabız yapan olgunlaşmamış muzdan kaynaklandığını biliyorum.Bu arada suyu da çok tüketirim. Ama tuvalette baya bir değişim oluyor, affedersin hergün çıkmıyorsun, muz her nekadar katı gıda olarak bilinse de yüzde yetmişbeş sudan oluşmakta..kabızlık yapmıyor mu
takipteyim kuzum seni merak ediyorum sonuçlarıniHayır bende olmadı, galiba kabız yapan olgunlaşmamış muzdan kaynaklandığını biliyorum.Bu arada suyu da çok tüketirim. Ama tuvalette baya bir değişim oluyor, affedersin hergün çıkmıyorsun, muz her nekadar katı gıda olarak bilinse de yüzde yetmişbeş sudan oluşmakta..
spor var mıydı yanında17mart-15 Mayıs giden kilo 18
5 kilo daha verdim mi benim iş tamam
İlk 9 kiloyu sıvı diyetiyle verdim . Kalan 9 kilo kahvaltıda protein ağırlıklı öğle ve akşam sıvı yemekle geçti. Günde 2-2.5 litre su hiç eksik olmadı.
sarkma olmadı di miHiç yok desem yalan olmaz. Sadece karın sıklaşsın diye 2 dakika plank yapıyorum.