• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diy
eti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhaba 2015 de yazmissiniz bu mesaji suanki dueumunuzu cok merak ediyorum nasilsiniz vucudunuz kilonuz nasil ?

Kilolarımdan çoook yoruldum artık eski halime dönmek istiyorum. Başlıcam başlıcam diyip vazgeçmekten de sıkıldım elimden ne geliyosa yapmak istiyorum artık. Bu istikrarsızliğı üzerimden atmak istiyorum. Eşime bak işte başardım demek istiyorum. Fazlalıklarımdan arınmak istiyorum. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissetmek istiyorum. Bu gidişata bi dur demek istiyorum. Titreyip kendime gelmeliyim. Dayanamıcam diyip vazgeçmemeliyim. Dayanıcam sabredicem ve buraya başardım demeye tekrar gelicem. Bugün bu saat benim için bi başlangıç.Belki de bebek için bir vesile. BİSMİLLAH...

Herkese selaaam bugün üçüncü günüm ilk başladığımda (12.09.19) 95 kiloydum bu sabah 92.9 dum sürekli eklemeye çalılıcam gelişmeleri bırakmayı düşünmüyorum

kızlar bugün itibariyle başladım hayırlı olsun kaç kiloyum bilmiyorum tartım bozuldu ama tahmini birşeyler biliyorum tam bir ay yemeyeceğim sadece içeceğim bakalım bir ay sonra ne olacak o zamana kadarda tartı alırım

Selam kizlar bendd yarin baslicam kilom 66 cikti boy 1 61 dogumdan sonra 59 dusmutum bikac ay icinde suan okuz gibi yedim istahim cok ya doymak bilmio midem irademe sahip cikmaliyim hedefim 55 olmak hadi bismillah

Merhaba, bitki çayı içebiliyor muz? Akşam da illa labne yemek zorunda mıyız? Bir de ceviz yerine badem fındık yiyebilir miyiz?

Evet kizlar biraz kendime göre sekillendirdim diyeti öyle yapiyorum. Sabah hazır bazı markaların cikardigi protein sütten ictim hic aclik cekmedim. 35dk once ogle icin mercimek corba az salata ve yogurt yedim suan cay iciyorum. Aksam ssdece daha duru bi icecekle kapanis yapmayı planliyorum.

Back