1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Valla birimizi gazlayalım herr cuma kaçıncı günde kaç kilo olduk yazalım

Kızlar merhaba yarın bu diyete başlıyorum benimle birlikte başlayıp , birbimize destek olmak isteyenler yazabilir mi ?

Ay bu diyet çok sıkıymış ama sonuçları çok güzel görünüyor. Benim kilom da 87 şu an. 92yle başlamıştım normal bir diyete. Zar zor 4 ayda 84e düşmüştüm. Sonra bir saldım. 87de sabit kaldım. Haşimato hastasıyım. Zor veriyorum zaten. Ama yarın başlamayı düşünüyorum bu diyete. Çocuk sahibi olmayı düşündüğümüz için fit bir anne olmak istiyorum. Sabahları muzlu süt yapsam kendime, öğlen ve akşam çorba içsem sadece olur mu acaba? Aralarda da ayran süt falan yaparım açlık hissedersem. Bir hafta denemek istiyorum ağzıma katı bir şey sürmeden. Eğer güzel kilo verirsem devam edeceğim. İradem baya kuvvetlidir. Hadi destek olalım birbirimize

bende 87 kiloyum başladım bugün hadi hayırlısı

Herkese merhaba , yarın bu durum yeterli baslicam inşallah 58 kiloyu görene kadar bu listeyi yapicam .Diyette en önemli olan şey motivasyonu biz birbirimize destek olarak sağlayalım bnce

Kızlar ilk günüm bitti sayılır , çok rahat geçti :)
Belki üye olmayıp okuyanlar olur diye gün gün yazıyorum . 1 ay sonuna kadar

Neler içtin ne yaptın onlarıda yazar mısın
Sabah uyanır uyanmaz su içiyorum bir bardak
Sonra meyve suyu değille meyve yiyorum genelde elma veya mandalina 1 tane
Öğle çorba
Akşam yoğurt
Uyamadan 1 saat önce de yeşilçay+soda+su karismik var Dukan birası diye onu yapıyorum ama akşamiile öğle yer değiştireniliyor arada :)

Kilo değişimin nasıl fark var mı

Dayanabilecek misin bir ay :)
Dayanirim. İnşallah ama zaten kiyafetlerden şuan bile anlaşılıyor pantolunum hafif bir bolluk oldu bile :) kızlar insan gerçekten isterse herşeyi yapabilir . Niye kilomuzu dert edelim ki ? Bizde istediğimizi giyelim , alalım . Ne zaman dayanamayacak noktaya gelsem tadını biliyorum bu kadar snee yerinde ne oldu ? Hep hayalini kurduğum kıyafetlere giremeedin , özgüvenin hep düştü diye diye motive ediyorum . Sizde başlayın yeter ki gerisi gelecektir :)

Ya ben başladım yaptım da üç dört gün ama irademe sahip çıkamadım yine yiyorum

Tekrar deneyeceğim bu sabah inşallah bozmam ya

Ya ben başladım yaptım da üç dört gün ama irademe sahip çıkamadım yine yiyorum

Tekrar deneyeceğim bu sabah inşallah bozmam ya
Bende cuma günü bozdum ama sanki hiç olmamış gibi davranıp devam ediyorum , sende öyle yap farkı şuan bile fark ediyorum 1 ay sonra ne olur çok merak ediyorum açıkçası

Kızlar benimle birlikte yarın başlamak isteyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…