1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bir hafta karatay diyetindeydim 2 kilo aldım sonra tekrar sıvıya geçtim 4 kilo verdim. Hedefim 10 kilo daha vermek . Gelişmeleri fırsat buldukça paylaşacağım.
Sıvı diyetinde tek sıkıntım baş ağrısı . Açlık yaşamıyorum ama baş ağrısı beni bitiriyor .

burada kimse yok... gördüm diyeti meyve suyu değil de et suyu içmeyi plnlıyorum kolajeni de arttırmak için... Çorba iyidir. hadi bakalım hele sipariş edeyim et suyunu dönücem size

Diyeti biraz değiştirdim karışık olarak yapmaya başladım. Sabahları yumurta,zeytin,peynir, yulaf kepeği,muz(Biri veya birkaçı) . öğlen,akşam çorba.
İki öğün arası 5 saat geçmeden yemek yemiyorum.

Diyet başlangıç : 7 mart 2019
Başlangıç kilo : 108
Giden kilo: 13

Merhaba, ben bu diyeti sanırsam iki yıl önce yaptım. Süt,muz,çorba gibi gıdalar tüketerek yaklaşık üç ayda 13 kilo verdim. Kilomu geçen yıl ramazan ayına kadar korudum. Oruç tutup çok az yemek tükettim, zaten yemekle normalde pek aram yoktur, yine de dengem mi şaşırdı, metabolizma mı yavaşladı bilmem ama ramazandan sonra gitgide kilo aldım. Önceki 79 kiloma kadar gelmedim Allahtan. Dört gün önce sadece muz yiyerek kendimi bir tuhaf diyete soktum, istedigim kadar muz yiyorum bu dört muzu geçmiyor bende, arkasından koca bardak su içiyorum, birkaç saat sonra bir bardak süt ve tekrar bir muz yiyorum. Akşam evdekilere güzel yemekler yaptıktan sonra ben yine muza ve bir bardak süte talim... 19 nisanda 74,8 kilo ile başladım bugün ise 73,9 kiloyum. Bir hafta yapıp iki gün ara vereceğim ve tekrarlayacağım. Çok zor gelebilir ama muzu yedikten sonra arkasindan ictigim o su ile acaip doyduğumu hissedebiliyorum resmen. Normalde migrenden çok çekerim, başladığımdan beri me halsizlik nede baş aĝrım olmad

Merhaba, bugün beşinci gün tartıldım 300 gram daha gitmiş. Yani 1kilo 200 gram verdim. Iki gün daha devam edip iki gün ara vereceğim, sonra yine yedi gün devam. Öyle böyle 1 ayda 6 kilo verebileceĝimi tahmin ediyorum hedefim 12 kilo. Yani 19 haziranda 62 kilo civarında olacağım inşallah... Selamlar.

Bugün 300 gram daha eksildi 6.günümdeyim, 73,3 kilodayım ve boyum 1,67. İlk dört gün çok iyi geçti, uykum iyi bașım ağırmıyor, fakat dün ve bügün birazcık halsizlik yaptı galiba. Günde dört adet orta boy olgun muz yiyorum, ilk yedigim muzun arkasından su iciyorum, cok tokluk sagliyor aksam bazen iki muz ve bir bardak bol tarçınlı yağsız süt. Kahve çay sınırsız, tatlandırıcı ve kahveye süt tozu koymaya devam ediyorum yoksa içemem. Yani anlıyacağınız sadece muzla besleniyorum aslında...

kabızlık yapmıyor mu

kabızlık yapmıyor mu
Hayır bende olmadı, galiba kabız yapan olgunlaşmamış muzdan kaynaklandığını biliyorum.Bu arada suyu da çok tüketirim. Ama tuvalette baya bir değişim oluyor, affedersin hergün çıkmıyorsun, muz her nekadar katı gıda olarak bilinse de yüzde yetmişbeş sudan oluşmakta..

takipteyim kuzum seni merak ediyorum sonuçlarıni

Acilen kısa sürede kilo vermem lazım.Son çarem bu diyet.Kafama göre yediklerimi azaltayım deyince olmuyor. Mutlaka bi yerde kaçamak yapıp daha fazla yemeye başlıyorum.Bugün malzemeleri ayarlayayım yarın sabahtan başlarım.Şu an güncel kilom 71.5 ve ben temmuz a kadar 55 olmak istiyorum.Ben dayanamayıp her sabah tartılırım.Bugün de yeme olayını abartmayıp akşam 6 da yemeyi bırakıcam ve sabah da bu diyete başlayacağım.Kendimi kontrol etmek açısından ve başkalarına da motivasyon olması amacı ile her sabah tartılıp buraya yazacağım :)

merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum az önce karşılaştım bu konuyla hepsini okuyamadım beni de alır mısınız aranıza şu an 100 kiloyum boyum 173

17mart-15 Mayıs giden kilo 18

5 kilo daha verdim mi benim iş tamam

İlk 9 kiloyu sıvı diyetiyle verdim . Kalan 9 kilo kahvaltıda protein ağırlıklı öğle ve akşam sıvı yemekle geçti. Günde 2-2.5 litre su hiç eksik olmadı.

spor var mıydı yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…