• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ya kilomu pek dem taraftarı değilim kusura bakmazsan , günde 3 ltsu ve yoğurt kuru yapıyorum , diğerleri listedekinin aynisi
Tmm tskkr ederim bende yarım sabah başlıcam yaklaşık 15 gün yapmayı düşünüyorım geceleri yoğurt kürü aklımdaydı bu diyetle bende yaparım ozaman

Bugün başladım bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah başlangıç kilom 71.7

Bugünü tamamladım gayet güzel geçti ama farklı çorba tarifleri bilen kimse yok mu acaba benim yaptığım sebze çorbasınin tadini pek begenemedim yemek yapmayı bilmediğimden sanırım :(

Bugün bu diyete 2. Kez başlayacağım daha önce bu diyetle 20 kilo verip 54 kilo olmuştum. Şimdi 74 kilodan 57 ye düşeceğim. Normalde 82 yi gördüm bu yaz Karatay diyeti ile 8 10 kilo verdim ama şimdi vermek yerine alıyorum o nedenle bu diyete başlayacağım

Merhaba kızlar,

Bende tekrar başlamaya karar verdim, nasıl bir liste uyguluyorsunuz? Ben bu diyeti bir ara süt ve muz ağırlıklı yapmiş idim, bütün sayfaları tekrar okumaya üşendim siz ne içiyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim. Bu arada boyum 1.65 kilom şu anda 71,8

Merhaba kızlar,

Bende tekrar başlamaya karar verdim, nasıl bir liste uyguluyorsunuz? Ben bu diyeti bir ara süt ve muz ağırlıklı yapmiş idim, bütün sayfaları tekrar okumaya üşendim siz ne içiyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim. Bu arada boyum 1.65 kilom şu anda 71,8
peki siz nasıl yaptınız ne kadar kilo verdiniz

peki siz nasıl yaptınız ne kadar kilo verdiniz
Ben iki sene önce başladım, ozaman 79 kilo idim bu sayfadaki sıvı diyetine başlamaya karar verdim. Zaten çok az yemek yiyen biriyim, tatlı hamur işi onlarla da pek aram yoktur, yani benim için zor olmamışti. Ben üç ayda 13 kilo verdim bu diyetle tarçınlı süt ve muz yedim, akşam salata ve çorba, çorbadan bıkınca haslanmış tavuk, bazen ızgara balık o şekilde devam ettim yani 66 kilo oldum. Diyeti hiç bozmadım ve 2 kilo daha gitti 64'ü gördüm. Sonra taşınma idi, aile, çocuklar derken bir baktım yine yetmişlerdeyim☺ ve kendimi yine burada buldum.. Bu arada hiç ekmek yemiyorum, daha doğrusu karbonhidratsiz beslenmeye çalışıyorum. Bugün 71,4 idim. Hepimize kolay gelsin inşallah...

Bugün bu diyete 2. Kez başlayacağım daha önce bu diyetle 20 kilo verip 54 kilo olmuştum. Şimdi 74 kilodan 57 ye düşeceğim. Normalde 82 yi gördüm bu yaz Karatay diyeti ile 8 10 kilo verdim ama şimdi vermek yerine alıyorum o nedenle bu diyete başlayacağım
Ne kadar sürede verdin? Diye sormuştum ama asagidaki cevabını okuyunca cvbi aldim ☺️

Nasıl yani Karatay aldrıomu şuan

Selamlar yarın ya da öbür gün başlamak isteyen yazsın beraber başlayalım 85 kiloyum 77 den birden çıktım. Destek olursanız çok sevinirim tiroid ve pcos hastasıyım

Banada yardımcı olur musunuz ❤️

Merhaba kızlar,

Sabahları süt yahut sütle yapılmış kahve içiyorum
Öğlen çorba
Akşam çorba şeklinde

Bu diyeti baz alarak iki gundur benzerini yapiyorum, regl bitisi 61 kiloyken suan 58.2 oldum gercekten cok etkili

ben de bu diyete geldim kızlar. dün sabah 60 küsür idim. bugün 59.2.
dün sadece su içtim, kahve içtim aralarda. akşam öğünü mercimek çorbası. bu şekilde kapattım yani. baya az yedim ama olsun.
akupunktura gidicem perşembe günü, ikisini bir arada yaparsam iyi veririm gibi.

60.2 ile başladık, dün 59.2, bugün 58.2.
gayet hızlı gidildi. 3. günüm.
dün akşam dayanamadım geceye doğru yeşil elma ve beyaz leblebi yedim bir avuç.
3 gündür mideme giren tek şey mercimek çorbası, su, kahve ve dün yediğim leblebi-elma.
şu mideyi küçültene kadar mercimek çorbası ile direnmem lazım.
bu arada tek öğün yemek cidden fark ediyor. diyeti bıraktığımda da tek öğün beslenmeye dikkat edeceğim.
yarın da akupunktura gitmeyi planlıyorum. iğneler kulağımdayken daha enerjik oluyorum, daha kolaylaşıyor diyet.

bazen motivasyonum düşüyor gibi oluyor. o anlarda napacağız acaba ya.

Bende 2 kilo verdim 3 günde devam
aynen üçüncü günümdeyim 2 kilo gitti bile. motivasyonumuzun düşmemesi lazım. benim en son diyetimde 20 günde falan motivasyon düşmüştü her şeyi yedim, napabiliriz düşmemesi için. yazı falan var mıdır bunla ilgili? bu forumu gezeyim iyice birilerinden cesaret bulurum herhalde

Back