Ya kilomu pek dem taraftarı değilim kusura bakmazsan , günde 3 ltsu ve yoğurt kuru yapıyorum , diğerleri listedekinin aynisiKilon kaç birlikte devam etmeek isterim birde nasıl yapıyorsun fikir alışverişi açısından sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kilomu pek dem taraftarı değilim kusura bakmazsan , günde 3 ltsu ve yoğurt kuru yapıyorum , diğerleri listedekinin aynisiKilon kaç birlikte devam etmeek isterim birde nasıl yapıyorsun fikir alışverişi açısından sordum
Tmm tskkr ederim bende yarım sabah başlıcam yaklaşık 15 gün yapmayı düşünüyorım geceleri yoğurt kürü aklımdaydı bu diyetle bende yaparım ozamanYa kilomu pek dem taraftarı değilim kusura bakmazsan , günde 3 ltsu ve yoğurt kuru yapıyorum , diğerleri listedekinin aynisi
peki siz nasıl yaptınız ne kadar kilo verdinizMerhaba kızlar,
Bende tekrar başlamaya karar verdim, nasıl bir liste uyguluyorsunuz? Ben bu diyeti bir ara süt ve muz ağırlıklı yapmiş idim, bütün sayfaları tekrar okumaya üşendim siz ne içiyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim. Bu arada boyum 1.65 kilom şu anda 71,8
Ben iki sene önce başladım, ozaman 79 kilo idim bu sayfadaki sıvı diyetine başlamaya karar verdim. Zaten çok az yemek yiyen biriyim, tatlı hamur işi onlarla da pek aram yoktur, yani benim için zor olmamışti. Ben üç ayda 13 kilo verdim bu diyetle tarçınlı süt ve muz yedim, akşam salata ve çorba, çorbadan bıkınca haslanmış tavuk, bazen ızgara balık o şekilde devam ettim yani 66 kilo oldum. Diyeti hiç bozmadım ve 2 kilo daha gitti 64'ü gördüm. Sonra taşınma idi, aile, çocuklar derken bir baktım yine yetmişlerdeyim☺ ve kendimi yine burada buldum.. Bu arada hiç ekmek yemiyorum, daha doğrusu karbonhidratsiz beslenmeye çalışıyorum. Bugün 71,4 idim. Hepimize kolay gelsin inşallah...peki siz nasıl yaptınız ne kadar kilo verdiniz
Ne kadar sürede verdin? Diye sormuştum ama asagidaki cevabını okuyunca cvbi aldimBugün bu diyete 2. Kez başlayacağım daha önce bu diyetle 20 kilo verip 54 kilo olmuştum. Şimdi 74 kilodan 57 ye düşeceğim. Normalde 82 yi gördüm bu yaz Karatay diyeti ile 8 10 kilo verdim ama şimdi vermek yerine alıyorum o nedenle bu diyete başlayacağım
Bugün bu diyete 2. Kez başlayacağım daha önce bu diyetle 20 kilo verip 54 kilo olmuştum. Şimdi 74 kilodan 57 ye düşeceğim. Normalde 82 yi gördüm bu yaz Karatay diyeti ile 8 10 kilo verdim ama şimdi vermek yerine alıyorum o nedenle bu diyete başlayacağım
Banada yardımcı olur musunuzBugün bu diyete 2. Kez başlayacağım daha önce bu diyetle 20 kilo verip 54 kilo olmuştum. Şimdi 74 kilodan 57 ye düşeceğim. Normalde 82 yi gördüm bu yaz Karatay diyeti ile 8 10 kilo verdim ama şimdi vermek yerine alıyorum o nedenle bu diyete başlayacağım
Günaydın beraber yapalım çok güzel olur şimdi süt alıp Nogay çorbası yapıcam kahvaltı içinBanada yardımcı olur musunuz
Evet aldım ben ama aralarda kaçamak yaptım o nedenleNasıl yani Karatay aldrıomu şuan
Sabahları süt yahut sütle yapılmış kahve içiyorumMerhaba kızlar,
Bende tekrar başlamaya karar verdim, nasıl bir liste uyguluyorsunuz? Ben bu diyeti bir ara süt ve muz ağırlıklı yapmiş idim, bütün sayfaları tekrar okumaya üşendim siz ne içiyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim. Bu arada boyum 1.65 kilom şu anda 71,8
aynen üçüncü günümdeyim 2 kilo gitti bile. motivasyonumuzun düşmemesi lazım. benim en son diyetimde 20 günde falan motivasyon düşmüştü her şeyi yedim, napabiliriz düşmemesi için. yazı falan var mıdır bunla ilgili? bu forumu gezeyim iyice birilerinden cesaret bulurum herhaldeBende 2 kilo verdim 3 günde devam