Aynen valla . Meyve suyu yerine süt olmazmi acaba . Ben bu diyeti yazan kişiye özelden mesaj attim dönüş yapmadı başka da yapan kilo verip cevap yazan kimse yokBende aynı şeyi düşünüyorum erik çilek bile pahallı şuan portakalı düşünemiyorum
Canım sen Çarşamba 64 kılo oldugunu yazmıssın 3 kılo mu aldınBen bugün itibariyle basladim şimdilik 5 gün yapmayı düşünüyorum sonra bir gün ara verip tekrar bir 5 gün yapicam ara vermemin sebebide vucudum bu diyeti bıraktıktan sonra normale dondugum de aldığım herşeyi yağa cevirmesin diye sonucu paylasirim suan 67 kg yim
Evet diyete başlıcam diye öyle bir yedim ki anlatamam resmen dogruymus diyete girme psikolojisiyle başlamadan kaçırmışım gece yemesi çok var bende ben geçen yaz 77 kikoydum ramazana girerken 64 tüm dün bir tartıldım 67.0 sok oldum bugün başladım bakalimCanım sen Çarşamba 64 kılo oldugunu yazmıssın 3 kılo mu aldın
Olsun cnm Önemli olan devamını getirmemek bende bugun mısafırlıkteydım dıyet yapmadım ama sonraki gun telefi edıyorum Öyle oluncada kılo ister istemez verılıyor verıcez ınsallah kiloları senın boyun kac tıEvet diyete başlıcam diye öyle bir yedim ki anlatamam resmen dogruymus diyete girme psikolojisiyle başlamadan kaçırmışım gece yemesi çok var bende ben geçen yaz 77 kikoydum ramazana girerken 64 tüm dün bir tartıldım 67.0 sok oldum bugün başladım bakalim
Nasıl gectı ılk gunun cnm boyunda uzun bnm 162167bugün u bitirdim çok şükür bakalim yarın nasıl geçicek
Zorlandım ya son bir haftadır baya tatlı tuzlu unlu alıştım baya bir anda bu kadar keskin girince afalladım ama caymadım bakalim 4 gün kaldı sonra 1 gün ara verip 5 gün daha yapicam sonra orta bir diyete cevircem kardeşim 73 kg du 56 kg ye indi 2 ayda çok sert bir diyetle şimdi 2 gün orta diyer 2 gün normal yiyor sonra yine 2 gün diyet o şekilde döngüye soktu be 56 58 arası gidip geliyor oturttu yani bende o şekil yapicamNasıl gectı ılk gunun cnm boyunda uzun bnm 162
Ne guzel ya darısı bıze ınsallahZorlandım ya son bir haftadır baya tatlı tuzlu unlu alıştım baya bir anda bu kadar keskin girince afalladım ama caymadım bakalim 4 gün kaldı sonra 1 gün ara verip 5 gün daha yapicam sonra orta bir diyete cevircem kardeşim 73 kg du 56 kg ye indi 2 ayda çok sert bir diyetle şimdi 2 gün orta diyer 2 gün normal yiyor sonra yine 2 gün diyet o şekilde döngüye soktu be 56 58 arası gidip geliyor oturttu yani bende o şekil yapicam
Canım şeker vs gibi bi rahatsızlığın yok dimi istersen karatay dene önce bak o da çok etkili ve sağlıklı bi diyet bir anda bu sert gelmesinKızlar hamile kalabilmek icin kilolarından kurtulmam lazım o yüzden yarından itibaren basliyorum sıvı diyeti yapacagim şuanda 105 kg kahve bol su şeker yasak çikolata vs yemek olarak çorba ekmeksiz ve yumurta haslanmis tavuk bukadar başka hiçbirşey yemiycem ve bunun yanısıra günde 1 sat eliptik bisiklet binicem
Yok kuzum şeker tansiyon vs yok şükür ama kilo cokCanım şeker vs gibi bi rahatsızlığın yok dimi istersen karatay dene önce bak o da çok etkili ve sağlıklı bi diyet bir anda bu sert gelmesin
Sağlık sorunun yoksa hiç üzülme hızlıca verirsin inşallah yeter ki azimli ol bende 77 idim geçen yaz yemek yemeyi aşırı seven bir insanim ve ailem hep kilolu irsi yani bideYok kuzum şeker tansiyon vs yok şükür ama kilo cok
Aminin canisi insallah veririm ende yemeği çok seven biriyim ama yemiycem yazdıklarım dsiinda hiçbişey yemiycemSağlık sorunun yoksa hiç üzülme hızlıca verirsin inşallah yeter ki azimli ol bende 77 idim geçen yaz yemek yemeyi aşırı seven bir insanim ve ailem hep kilolu irsi yani bide
Verdim çok şükür hala tam değil ama oluyor yani yeter ki sağlık sorunu olmasın
Tez zamanda sağlıkla huzurla al bebişini kucağına inşallah
Bende başladım 1 ağustosta ve 3 kilo verdim ama bugün yani 5 ağustosta bozdumYapmak isteyen olursa yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum
Kilon kaç birlikte devam etmeek isterim birde nasıl yapıyorsun fikir alışverişi açısından sordumBende başladım 1 ağustosta ve 3 kilo verdim ama bugün yani 5 ağustosta bozdumyarın yine devam edicrm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?