1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kızlar hani insan hep der ya Pazartesi olsun yok bilmem ayın başı olsun diye bende öyle dedim ve bozdum diyetimi ama 16 ocakta erkek arkadaşım yanıma gelecek zayiflamma şart yani yarın kesinlikle başlıyorum ne olur birileri de benimle yapsın destek olalım :)

Canım ne alemde diyet.

Kızlar bu diyeti yapmak isteyenlerle ben de dahil bi whatsap gurubu kurmayı düşünüyorum birbirimize destek motive tavsiyelerde bulunuruz ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar bu diyeti yapmak isteyenlerle ben de dahil bi whatsap gurubu kurmayı düşünüyorum birbirimize destek motive tavsiyelerde bulunuruz ne düşünüyorsunuz ?
Bnde yapmak istiyorum hala aktif mi vu grup bugun basladim cok saglikli oldgunu dusunuyorum

Mrb kizlar

Bende 3 Senedir bi 5 Kiloyu veremedim malesef, Bende bu diyeti tatil dönüsü yapmayi düsünüyorum yani iki hafta sonra
Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Merhaba kızlar. Yarın bu diyete başlamak istiyorum. Benimle başlayacak olan var mi.

Benimde zayıflamam lazım.Beraber başlayalım istersen.Birbirimizi yeme konusunda frenleyelim.
Merhaba 40 Gün elma yiyerek zayıflama diyeti varmış. Önce onu deneyeceğim. İstersen sen de katıl aramıza. Diyet listeleri kısmında var bu başlık.

Merhaba 40 Gün elma yiyerek zayıflama diyeti varmış. Önce onu deneyeceğim. İstersen sen de katıl aramıza. Diyet listeleri kısmında var bu başlık.
Elma diyetine başlamamı pek tavsiye etmem.5 günlük bir elma diyeti vardı.yapamamıştım ben.aç karna sadece elma yiyememiştim

Elma diyetine başlamamı pek tavsiye etmem.5 günlük bir elma diyeti vardı.yapamamıştım ben.aç karna sadece elma yiyememiştim
Teşekkür ederim. Bi denemek istiyorum. Deneyimlerimi paylaşırım inşallah. Başarılar ikimize de canım :) sen de deneyimlerini yaz inşallah güzel geçer.

Merhaba diyete devam eden varsa bende katılabilirmiyim aranıza yarın başlamayı düşünüyorum 6 ay önce doğum yaptım 30 kilo fazlam var artık dayanamıyorum yaza en azından tekrar bikini giymek istiyorum Yapan yada başlamayı düşünen varsa yol arkadaşı olabiliriz

Bugün tam 14 gün oldu diyete başlayalı. 30 gün dayanamam. İçim dışım su oldu. Giden kilo : 7

Yarın karataya baslayacağım İnşallah.

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete 85 kg şuan verebildiğim kadar vermek istiyorum çünkü 3 ay sonra kardeşimin düğünü varDesteklerinize ihtiyacın var

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete 85 kg şuan verebildiğim kadar vermek istiyorum çünkü 3 ay sonra kardeşimin düğünü var☺Desteklerinize ihtiyacın var
merhaba kaç kilo gitti tartıldın mı hiç bende başlayacağım arkadaş bulursam yanıma

Merhaba evet tartıldım 81 geliyorum ilk iki gün zorlandım devam ediyorum edeceğimde inş.alıştım ama sorunum var su içesim gelmiyorzorla 1.5 litre oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…