- 11 Aralık 2018
- 6
- 1
- 1
- 26
Neden ki sadece akşamları girip günün nasıl geçtiğini ve birbirimizi motive edelim yeterli bence :)ben isterim de buraya çok giremiyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ki sadece akşamları girip günün nasıl geçtiğini ve birbirimizi motive edelim yeterli bence :)ben isterim de buraya çok giremiyorum ya
Canım ne alemde diyet.Kızlar hani insan hep der ya Pazartesi olsun yok bilmem ayın başı olsun diye bende öyle dedim ve bozdum diyetimi ama 16 ocakta erkek arkadaşım yanıma gelecek zayiflamma şart yani yarın kesinlikle başlıyorum ne olur birileri de benimle yapsın destek olalım :)
Bnde yapmak istiyorum hala aktif mi vu grup bugun basladim cok saglikli oldgunu dusunuyorumKızlar bu diyeti yapmak isteyenlerle ben de dahil bi whatsap gurubu kurmayı düşünüyorum birbirimize destek motive tavsiyelerde bulunuruz ne düşünüyorsunuz ?
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!Kızlar bu diyeti yapmak isteyenlerle ben de dahil bi whatsap gurubu kurmayı düşünüyorum birbirimize destek motive tavsiyelerde bulunuruz ne düşünüyorsunuz ?
Benimde zayıflamam lazım.Beraber başlayalım istersen.Birbirimizi yeme konusunda frenleyelim.Merhaba kızlar. Yarın bu diyete başlamak istiyorum. Benimle başlayacak olan var mi.
Merhaba 40 Gün elma yiyerek zayıflama diyeti varmış. Önce onu deneyeceğim. İstersen sen de katıl aramıza. Diyet listeleri kısmında var bu başlık.Benimde zayıflamam lazım.Beraber başlayalım istersen.Birbirimizi yeme konusunda frenleyelim.
Elma diyetine başlamamı pek tavsiye etmem.5 günlük bir elma diyeti vardı.yapamamıştım ben.aç karna sadece elma yiyememiştimMerhaba 40 Gün elma yiyerek zayıflama diyeti varmış. Önce onu deneyeceğim. İstersen sen de katıl aramıza. Diyet listeleri kısmında var bu başlık.
Teşekkür ederim. Bi denemek istiyorum. Deneyimlerimi paylaşırım inşallah. Başarılar ikimize de canım :) sen de deneyimlerini yaz inşallah güzel geçer.Elma diyetine başlamamı pek tavsiye etmem.5 günlük bir elma diyeti vardı.yapamamıştım ben.aç karna sadece elma yiyememiştim
merhaba kaç kilo gitti tartıldın mı hiç bende başlayacağım arkadaş bulursam yanımaMerhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete 85 kg şuan verebildiğim kadar vermek istiyorum çünkü 3 ay sonra kardeşimin düğünü var☺Desteklerinize ihtiyacın var