• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ya ben denemek istiyorum ama diyabetim olmamasina ragmen kan sekerim surekli duser o yuzden zorlanabilirim ben

Merhaba aranıza yeni katıldım bende yarın uibu diyeti yapmak istiyrm yapanlara katılabltmym

arkadaşlar meyve suyu olayını nasıl yapıyorsunuz.heran taze sıkılmıs bulmak cok zor.acaba marketden seker ilavesiz alsak olrmu?

Denenecek birşey değil nekadar sağlıksız tamam verirsin bir anda kiloları ama katlayarak geri alırsınız benden söylemesi yemek düzeni değişince vücut direk genişliyor.

Kızlar günaydın burda bir grup var mı yoksa herkes kafasına göre mi takılıyor , eğer bir grup varsa hep birlikte başlasak olu mu :halay:

Merhaba kesinlikle hayır bu bir günlük örnek bir liste protein sadece ette yoktur süt ayran kefir bunları tüketebilirsiz
Ben de protein ihtiyacının karşılanamayacağı kanısındayım. Zira 70 kg olan bir kadının alması gereken protein miktarı günlük minimum 50-60 gr olmalıdır diyetle bir de spor yapılıyorsa vücuttaki kortizol seviyesi artacağından bu doğrudan vücudun enerji kaynağı olarak kasları yıkmasına sebebiyet verebilir. Bu tür ağır diyetlerde ya da intermittent fasting gibi uzun süreli açlık diyetlerinde saf bcaa yı suya karıştırılıp içilmesi protein ihtiyacını bir nebze karşılamak için daha yerinde oluyor.

Kızlar günaydın burda bir grup var mı yoksa herkes kafasına göre mi takılıyor , eğer bir grup varsa hep birlikte başlasak olu mu :halay:
Ben de yeni üye oldum sırf bu diyet için . Ama kimse cevap vermedi . Siz başlamayı dusunuyomusnz

Kızlar bende yapmayı düşünüyorum kilom 64 58 olsam yeter bana acaba zararlı midir ama hanım efendi 5 haftada 19 kilo vermiş bu da ortalama sanırım 1 haftada 4 kilo falan oluyor bana 1.5 hafta bile yetiyor dayansam başlasak mi yeni başlayacaklar var mi huhuhuhuhuhuuuuu

Kızlar bende yapmayı düşünüyorum kilom 64 58 olsam yeter bana acaba zararlı midir ama hanım efendi 5 haftada 19 kilo vermiş bu da ortalama sanırım 1 haftada 4 kilo falan oluyor bana 1.5 hafta bile yetiyor dayansam başlasak mi yeni başlayacaklar var mi huhuhuhuhuhuuuuu
Dayanmak kişiye göre zor olabilir . Kilonuz çok değil zaten. Kısa sürede verirsin iz tabi herkeste aynı etkiye sahip olursa

Bende aynı şeyi düşünüyorum erik çilek bile pahallı şuan portakalı düşünemiyorum :halay:

Back