- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Ben bu sabah başlamayı düşünüyorum.haberleselim.fikir alırız hem birbirimizdenMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza .. sürekli diyet yapan ve bozan biri olarak dikkatimi çekti bu konu . Doğum sonrası 86 kilo iken bişekşlde kendi çabamla 73 kiloya düştüm . Şu an 73 kilolardayım. Hedefim 55-58 arası olmak ve sabitlemek boy 163 çünkü yani ideal olanı bu . Tekrar sıvı diyetine karar verdim ilk 17 gün yaptığımda 86 dan 78 e düşmüştüm şimdi ise 4 hafta düşünüyorum . Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Düşünen varsa destek için varım ben de ...
Motive edin beni lütfen.var mi bu diyeti yapan
Devam ediyor musunuzHayır henüz yapamıyorum. 1 hafta sonra sporda ekleyeceğim :)
TakipteyimHayır henüz yapamıyorum. 1 hafta sonra sporda ekleyeceğim :)
Devam ediyor musunuz
Takipteyim
Harfi harfine uyuyor musunuz? Sabah akşam?Devam ediyorum kızlar :) 1.5 haftada giden kilo -3 kg :)
Harfi harfine uyuyor musunuz? Sabah akşam?
Evet baya zor. Ben de o tarz bir şey yapmayı düşünüyorum. Benim de 10 kilo civarı var ama 15e yukseltsem fena olmaz.Hayır bu diyet gözümü korkuttu biraz. Vermek istediğim kiloda 10 kilo civarı, ondan sabah yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım öğlen akşam çorba. Meyve suyu kullanmak mantıklı gelmiyor, onun yerine ayran , kefir falan içtim. Kendime göre uyarladım yani.
Evet baya zor. Ben de o tarz bir şey yapmayı düşünüyorum. Benim de 10 kilo civarı var ama 15e yukseltsem fena olmaz.
Ben şuan düşük karbonhidratlı beslenme amacıyla İsveç diyeti yapıyorum. İsveç bitince weight watchers deneyeyim diyorum.Sen başladın mı rejime ?
Ben şuan düşük karbonhidratlı beslenme amacıyla İsveç diyeti yapıyorum. İsveç bitince weight watchers deneyeyim diyorum.Sen başladın mı rejime ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?