1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Sanırım diyeti benden başka yapan yok :) Bugünü tamamladım gece açlık hissettim bitki çayıyla falan kendimi bastırdım. Bugün kaç gündür yediğim sağlıksız şeylerden resmen midemi arındırdı. Ama bu diyet uzun süre uygulandığında metabolizmayı çok yavaşlatır. Zaten çoğu kişi verdiği kiloyu genelde ilk günlerde vermiş. Mesela 3. gününde 2 kilo vermiş. 10. günün sonunda 2.5 kilo. O yüzden bu diyeti belirli zamanlarda uygulamaya karar verdim. Yarın da yapıcam çünkü bir sürü portakalım var :) Başka değişik kısa zamanlı diyetler uyguluycam bunu da haftada bir iki gün diyet geçişlerinde yada kilo durmalarında yapıcam.

Ben hala inatla yapıyıyorum 12. gün en son 3 kilo vermiştim o şekilde sabit kaldı.

katılıyorum size bu diyet ancak kilo durmalarında detox olarak yapılır ki konu sahibi de detox mantığı ile hareket etmiş
ben bunu yarın deneyeyim bakayım nasıl olacak

Ben Dukan yapmıştım 77 kilodan 72 ye düştüm sonra takılıp kaldım 72 de. Grip oldum yapamadım diyeti üstüne 1.5 kg De aldım bu diyeti gördüm deniyim bakalım 1 gün dedim zaten vücuttaki ödemi attım . 73.1 dim dün bugün 72. 3 çıktım devam etcem valla

Selam kızlar. Anladığım kadarıyla ilk birkaç günden sonra kilo verme duruyor. Ben bu diyeti biraz daha kendimce değiştirerek denemeyi düşünüyorum. İki seçenek düşündüm kafamda.
Ya sabahları yumurta falan yiyip öğlen ve akşamları çorba içeceğim. Ya da normal diyet yapıp haftasonları 2 gün bu diyeti uygulayacağım. İkisi de mantıklı geldi bana. Sizce ne yapmalıyım?

bence sıvı diyetini ayda bir defa detoks ve değişiklik amaçlı uygulayıp geri kalan günlerde de normal diyetinizi yapmalısınız. dengeli beslenmeyi öğrenmek bence daha önemli

merhaba ben bu diyete basladım bugun
69.1 çıktım sabah
2 bardak süt
2 bardak limonlu su
1 kase de yoğurt
6 kayısı
2 salatalık yedim
bamya yedim iki kaşık da
tam oturtamadım ben ama olacak umarım çünkü birşeyler çiğnemek istiyor sanırım insan :)
var mı baska bana yoldaş olacak

Günaydın kızlar kilomu bildireceğim her sabah buraya :)
kaçamaklara ragmen :)
başlangıç:69.1
1.gün :67.8

Kizlar ama peki diyeti birakinca geri alinmiyormu bence saglikli bir beslenmeyle yavas yavas kilo vermek daha saglikli ya binbir emekle verip geri aldimda hayatim boyunca ondan diyorum. 94 kilodan 78 e indim saglikli beslenmeyle...hedefim suan 60 kilo bakalim

Ben de senin kadar kilo verdim saglikli beslenmeyle ve sporla 44 beden falanken 36 38 e düştüm. Ne kadar abartirsam abartayim ne yersem yiyeyim genelde saglikli beslendigim ve spor yaptığım için geri kilo almadim. Bu sıvı diyeti, meyve diyeti su bu diyeti maalesef hayatinin her aninda uygulayabilecegin bir diyet olmadığı icin, sagliksiz oldugu icin ve boyle bir diyetle,spor yapılamayacağı icin verdirdigi kilolar hep kastan olur. Siz kilo verdim sanirsiniz oysa kaslar parcalanmıs, yaglar yerinde duruyor olur. Selulitler çıkar, vücut yumuşar, diyeti birakinca kilolar geri geldiğinde daha kilolu ustelik selulitli ve catlakli olursunuz. Spora baslayin gunde iki uc yumirta tereyagi peynir yogurt sut baklagil sebze yulaf tuketin gorun bakin neler oluyor. Kendinize bu zulmü yapmayın

Bir de portakal suyu falan iciyorsunuz sanirim... o var ya mahveder bünyeyi. Uzmanlar der ki meyvenin icinde fruktoz var ve biz fruktozu enerji olarak kullanamayiz yani yakamayız. O yüzden meyve tuketiminin dengeli olmasi gerekiyor. Ornegin gunde bir portakal bir elma gibi. Bir portakaldan çıkacak suyu tahmin edersiniz. Bir bardak portakal suyu icin kaç portakal sıkıyorsunuz? Üstelik sıvı biçimde kana hemen karışıyor bir sürü seker. Hic unutmam bir dergide makalede beslenmeyle ilgili bir uzman soyle diyordu, bir bardak portakal suyu içmek kana damardan bir bardak seker enjekte etmek gibidir. 10 gunde verilen uc kilolar ödem ve vucuttaki fazla su. Bunu spor yapip terleyerek, yesil cay icerek zaten uc dort gunde başarısınız hem de kas değil yag kaybederek..

Ben bu diyete başlamak istiyorum ama bu kadar iadeli değilim 20 kilo vermek istiyorum

Yarın başlıyorum gelişmeleri buraya yazıcam. Başlangıç kilom 68. Hakkımızda hayirlisi olsun

Merhaba bende bu diyeti denemeyi düşünüyorum daha önce isveç diyetiyle 13 günde 5 kilo vermiştim ama hiç yapasım yok bu diyet çok hoşuma gitti yaptığımda ve kilo verimim olduğunda mutlaka bildireceğim uzun süre diyet yapamayanlardanım en azından 1 ay dişimi sıkarak bu diyeti yapmak istiyorum inşallahhh

Beraber yapalım diyet arkadasaı olalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…