• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ben de bugün başlıyorun daha doğrusu 220 sayfayı okuyana kadar zaten kendimi ve yeme alışkanlığımı hazırladım. Hayatımda görmediğim rakamları gördüm. Özellikle işten ayrıldıktan ve nişandan sonra kendimi bayağı ihmal ettim. Kendimi daha iyi hissetmek için ne kadar hızlı vermeye başlarsam o kadar ii olur diye düşündüm ve bu diyete karar verdim. Ben şöyle uygulayacağım sıvı olan herşey serbest,meyve suyu zaten sevmiyorum şekersiz hoşaf belki, ayrıca baharatlı yoğurt ekleyeceğim. İlk hedef 56, sonra 50 ye kadar devam ki bi kaç kilo alırım geri muhtemelen bu yüzden 50 yi görmek istiyorum. Boyum 1,68. Şuan ki kilom 70,3... Hadi Bismillah.. .

Belki bende denerim bir gun yapip bir gun ara vererek denemeyi dusunuyorum

Arada ortam uymuyor bir de bizimkiler kızıyor bu tarz şeylere gizlemek adına ufak tefek atıştırıyorum atıştırıyor gibi yapıyorum mesele dün akşam Bira bozdum bu sabah 69.9 dum en azından 70 değil... Elimden geldiğince devam ediyorm eskiye göre daha çabuk doyuyorum. Bol bol yoğurt ve yeşil çay içmeye devam ve akşamları 4-6 km yürüyüşe çıkıyorm.

Arada ortam uymuyor bir de bizimkiler kızıyor bu tarz şeylere gizlemek adına ufak tefek atıştırıyorum atıştırıyor gibi yapıyorum mesele dün akşam Bira bozdum bu sabah 69.9 dum en azından 70 değil... Elimden geldiğince devam ediyorm eskiye göre daha çabuk doyuyorum. Bol bol yoğurt ve yeşil çay içmeye devam ve akşamları 4-6 km yürüyüşe çıkıyorm.
Cok iyi insallah hedef kilona ulaşırsin

Yarin bende baslamak istiyorum ama kendimce uyarlicam birde meyve suyunu sıkmak icin mutfak gereci almam şart galiba .cunku benimki bozuldu sizler nasil yapiyorsunuz .?

Sıvı diyetine basladim bugun 1.gunumdu ama ben kendimce uyarladim biraz. tum gun sivi tukettim .aksamda balik ve birazda salata yedim sonrasindada sade kahve . Ve bugun 15 dk da egzersiz yaptim . Zorlanmadm zaten gunduz canim pek birsey istemiyo aksam sıkintı oluyodu ama simdi gunduz hafif gecince sıkintı olmaz daha rahat kilo veririm diye dusunuyorum cok sıkı bir diyet uygulamam ben yani gereksiz geliyo . Ama bu sekilde bazi gunler bir ogun yiyerek devam etcem 2 ayım var hedef kiloma inmem icin

Kusura bakmayın saçma salak diyet listesi diye adlandırıyorum çünkü bu listeyi diyet ve beslenme uzmanı dahil hiçbir doktor onaylamaz. Ki mantıklı düşünen bir insan bu tip diyetlere kulak asmaz. Allah akıl vermiş kullanmak için.
Siz şuan belki burda insanların hayatı ile oynuyorsunuz farkında değilsiniz. 1 ayda o kadar kilo vermiş olabilirsiniz ama bu ilerde sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaratmayacağı anlamına gelmiyor. Normalde 1 ayda vermen gereken kilo miktarı 2- 6 kg arasıdır.
Normal bi şekilde spor yaparsın ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışırsın olmuyorsa doktora gidersin sana diyet listesi hazırlar ki onlar spor takviyeli liste verir size ha yine mi olmuyor cerrahi müdahaleye başvurursunuz.
Ama sen bir ayda 20 kg vererek bütün metebolizmanın hormonların dengesiyle oynuyorsun ve buna emek diyorsun. Kusura bakma ben insan hayatını tehlikeye atan bir şeye ve bunu doktor kontrolu olmadan insanlara duyurmanıza saygı duymam.
Ben her yaz spor salonuna giderim 1 ay ya da 2 ay orada sağlık uzmanları ve beslenme hocaları da olur. Ben ordaki tecrübe ve bilgilerime dayanarak konuşuyorum. Siz bu diyet şeklini kime neye göre dayanarak burda yayınlıyorsunuz?
ben bu diyeti 1 hafta uygulayarak 6 kilo verdim. diyetimin bitmesinin üzerinden 8 ay geçti ve çok saldığım için sadece 3 kilo aldım. diyetisyenim herkesin metabolizmasının farklı olduğunu ve sadece 1 hafta yapmamaı söyledi. Üstelik bu emek beğenmiyorsanız girmeyin bu entrye

ben bu diyeti 1 hafta uygulayarak 6 kilo verdim. diyetimin bitmesinin üzerinden 8 ay geçti ve çok saldığım için sadece 3 kilo aldım. diyetisyenim herkesin metabolizmasının farklı olduğunu ve sadece 1 hafta yapmamaı söyledi. Üstelik bu emek beğenmiyorsanız girmeyin bu entrye
Çorba falan da içtiniz mi

Kızlar ben yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum benimle birlikte başlamak isteyen , birbirimize destek olmak isteyen var mı ?

Kızlar ben yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum benimle birlikte başlamak isteyen , birbirimize destek olmak isteyen var mı ?
Ben de baslayabilirim ama pazar günü. Sen başla, pazar günü eşlik ederim sana.

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.

Merhabaa portakal ve meyve suyu hazır olur muu

Back