• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

P.tesi başlıyorum bu diyete evdeki imkanlarla yapicam b.k 91 beraber başlayacak olan varsa baslariz birde net yok komsudan giriyorum gunde 1 kere yazarim

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza .. sürekli diyet yapan ve bozan biri olarak dikkatimi çekti bu konu . Doğum sonrası 86 kilo iken bişekşlde kendi çabamla 73 kiloya düştüm . Şu an 73 kilolardayım. Hedefim 55-58 arası olmak ve sabitlemek boy 163 çünkü yani ideal olanı bu . Tekrar sıvı diyetine karar verdim ilk 17 gün yaptığımda 86 dan 78 e düşmüştüm şimdi ise 4 hafta düşünüyorum . Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Düşünen varsa destek için varım ben de ...

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza .. sürekli diyet yapan ve bozan biri olarak dikkatimi çekti bu konu . Doğum sonrası 86 kilo iken bişekşlde kendi çabamla 73 kiloya düştüm . Şu an 73 kilolardayım. Hedefim 55-58 arası olmak ve sabitlemek boy 163 çünkü yani ideal olanı bu . Tekrar sıvı diyetine karar verdim ilk 17 gün yaptığımda 86 dan 78 e düşmüştüm şimdi ise 4 hafta düşünüyorum . Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Düşünen varsa destek için varım ben de ...
Ben bu sabah başlamayı düşünüyorum.haberleselim.fikir alırız hem birbirimizden

yaptığınız diyet, diyet değil detoxdur ve 3 günden fazla yapmak sağlık için zararlıdır. Şimdiye kadar sağlık problemi yaşamamış olmanız yaşamayacağınız anlamına gelmez ve uzun vadede ortaya çıkar. Kaldı ki bu şekilde verdiğiniz kiloları diyeti sonlandırıp normal beslenmeye başladığınız anda fazlasıyla geri alırsınız çünkü metabolizmanızı kalıcı olarak yavaşlatır. Yakın zamanda sadece çorba içiyorum, badem ve gün kurusu yiyorum, aşırı zayıfım, çok güzelim, sağlıklıyım diyen İrem Derici'nin yaşadığı sağlık problemleri de mi sizi korkutmuyor??

Bu tür sok diyetlerin sağlığa zararlı oldugunu, kilo ile birlikte daha cok kas kaybi yaşanacağı sanırım binlerce kez tekrarlandi uzmanlar tarafından. Hayat duzeni haline gelemeyecek her türlü kısa surec daha sonra büyük husran ile sonuçlanacaktır. Insan ustu degil insanın dogasina uygun yontemlerle zayiflamaya calisirsaniz ayda 3-5 kilo vermeniz yeterlidir. Daha fazlasi ileride acı bir sekilde sizden çıkar.

Merhaba kızlar :)
Diyeti yapan eden var mı şuan bilemiyorum ama ben bugün başladımmmm :))
Çok heves ettim. Rahat diyetleri hiç yapamam, katı kurallı diyetler uygundur bana.
Daha önce 2 kere dukan yapıp ilkinde 15 ikincisinde 10 kilo vermiştim. Ama süreçleri çok uzun olduğu için tekrar dukan yapmak istemiyorum. Kilo almam da hemen olmamıştı bu arada , şuutsuzca yemeye ve yıllaaara dayanan yavaşca geri alınmış kilolardı :) yoksa dukan candır o kısmı ayrı :)
1.64 boy 68 kilo olarak başlıyorum. Hedef 55, hadi bakalım :)
Kısa sürede verdirmesi çok cezbedici. Yalnız protein olmaması çökme yapar diye korkuttuğu için ben çorbalarıma tavuk yada balık da katacağım. Azıcık revizeli olacak :)
Buradan yazacağım haftalık :)

Bunu benden başka uygulayan yok sanırım bu ara :)

4.günümdeyim 2.1 kg gitti , güncel kilom 65.9

Protein içeriği fazla olan çorbalar tercih ediyorum. Adetim de yaklaşıyor , bakalım 1 hafta tamamlanınca sonuçlar ne olacak :))

sadece diyet mi? spor yapmadınız mı?

Harfi harfine uyuyor musunuz? Sabah akşam?

Hayır bu diyet gözümü korkuttu biraz. Vermek istediğim kiloda 10 kilo civarı, ondan sabah yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım öğlen akşam çorba. Meyve suyu kullanmak mantıklı gelmiyor, onun yerine ayran , kefir falan içtim. Kendime göre uyarladım yani.

Hayır bu diyet gözümü korkuttu biraz. Vermek istediğim kiloda 10 kilo civarı, ondan sabah yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım öğlen akşam çorba. Meyve suyu kullanmak mantıklı gelmiyor, onun yerine ayran , kefir falan içtim. Kendime göre uyarladım yani.
Evet baya zor. Ben de o tarz bir şey yapmayı düşünüyorum. Benim de 10 kilo civarı var ama 15e yukseltsem fena olmaz.

2.hafta yarın bitiyor. Giden kilo -3.8 , şuan 64.2 kiloyum. İlk hafta çok güzel uydum ama ikinci hafta pek uyabildiğim söylenemez. Yine de devam :) 3.hafta kesintisiz uyacağım :)

1.hafta kayıp -3.1 kg
2.hafta kayıp -0.7 kg

Kıyafetlerim hafif bollaşmaya başladı
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back