Merhaba
bende bugün üye oldum bir konu da actım fakat sizin konunuz cok iddalı olduğu için buraya da yazmak istedim bukadar sıkı bir diyet yapamam 2 çocuk ve emzırmeye devam ederken ama bende sporlarımı gün ıcınde yediklerimi buraya yazabilirim böylelikle tatlı isteğim olduğunda önüne geçmek daha kolay olur benim ıcınde
1.59 boy 73.85 ile başladım yaklasık 1 buçuk ay olacak şuan 68.00 ı'm tam regl dönemim geliyor o baslayıp bıtene kadar biraz yavaş gidecek malum ödem vs
Bugün icin yediklerimi paylasmıcam küçük bır kacamagım olduğu ıcın ama yarından itibaren baslarım ☺
Spor olarak günde iki kere yapıyorum öğlen ve gece 40 45 dakika total'de 80 90 dakika günlük spor yapıyorum sadeçe kardiyo değil fitnes pilates ogun canım ne isterse ona göre ayarlıyorum ☺
Mesela bugün squat girl den kardiyo ağırlıklı tüm vücut egzersizi yaptım 41 dakika bır kaç saat önce de orta tempo 30 dakikalık bir yürüyüş yaptım gece de 40 45 dakika aralığında bir video yapacağım kardiyo ve dambıllar ile
☺ bugün spor bir tık fazla oldu enerji taşması
Buarada daha önce kılo verme geçmişi olan biriyim ve daha önce senın diyetine benzer bir diyet uyguladım başarılar kolaylıklar dilerim hepimize