1 ay sonra düğünüm var ilk ilişki için yardımcı olur musunuz?

Zeynep demirli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
76
23
8
26
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce nikahım oldu 1 ay sonra düğünüm olacak ama ben şimdiden çok fazla ilk gece korkusunu düşünmeye başladım. Çok fazla burada yazı okudum ama hiç rahatlayamadım. İlk gece kendimi kasmamam gerekiyor biliyorum hepsi 1 gece de olmak zorunda da değil ama o işin başını bile getiremegeceğimi korkuyorum ya çok acırsa sonrasında kötü bir şey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?

Korkmanı gerektirecek kadar acımıyor kendini ona odaklama
İnşallah çok mutlu bi yuvan olur

Bende sizin gibi korkup kasılmıştım ama hiçte öyle kasılcak bişey yokmuş hatta ilk gün yaptık yapmadık gibi biseydi zaten yorgun oluyosun eskisi gibi çarşaf falan da beklenmiyo yatıp uyumustuk biraz yapmayı denedikten sonra bı kaç gün alıştıktan sonra zaten degisiyo iş

Öncelikle rahat ol kasma ve düşünme
Zaten sevdiğinle olmak insanı rahatlatır o zamanda bunları düşünmezsin, inan okuduğun yada anlatılanlar kadar hiç bir acı yok..
Şimdiden mutluluklar

Öncelikle rahat ol kasma ve düşünme
Zaten sevdiğinle olmak insanı rahatlatır o zamanda bunları düşünmezsin, inan okuduğun yada anlatılanlar kadar hiç bir acı yok..
Şimdiden mutluluklar
Bana neler anlatıldı hiic alakasız mis gibi geldi sonra düşününce

Sana tek tavsiyem akışına bırak zaten sen hiçbişe yapmıyorsun çok gerilirim diyorsan da önce sımsıcak bir duş al,zaten duştan sonra mayıştığın için daha da kolay oluyor tecrübeyle sabit

Bende ayni durumdayım, nikahim oldu bir ay sonra düğünüm olacak, nasıl yapacam diye düşünüyorum, dun aksam videolar izledim ilk gece korkusunu yenmek için, insallah cok sancılı değildir

Bende ayni durumdayım, nikahim oldu bir ay sonra düğünüm olacak, nasıl yapacam diye düşünüyorum, dun aksam videolar izledim ilk gece korkusunu yenmek için, insallah cok sancılı değildir
Şu an birbirimizi çok iyi anlıyoruz herkes rahat ol kasma diyor ama işte elimizde değil ne kadar rahat olursak olalım o ana gelince bir kasma olacagından eminim çok sıkıntılı durum

Ben evlendikten sonra 2,5-3 ay hiç normal ilişkiye giremedim. Sürekli korkum vardı, zorlandığında canım acıyordu. O boşluğa hiçbir şey giremez sanıyordum. Bir gün oturdum, kendi kendime denedim ve çok dua ettim. Bence en etkili şey o dua oldu. Ertesi gün eşimle normal ilişkiye girdik ilk kez. Canım biraz yandı ama büyütülecek bir acı değildi, ayrıca bende hiç kan olmadı. 1-2 haftadan sonra da alıştım çok şükür. Benim gibi vajinismus tarzı bir problem yaşamazsan senin için çok çok daha rahat olur, emin ol.

bunu neden bir iş , halledilmesi gereken bir mevzu olarak görüyorsunuz, rahat olun arkadaşlar, milyonlarca insan hergun sevisiyor, hic kimse sevişmekten ölmedi, hatta hoşlarına gidiyor,
Kesinlikle katılıyorum. Bu keyif duyulacak bir şey. Uzun zamandır arzu ettiğiniz bir insanla kavuşup bir oluyorsunuz :)

Bana sorarsan kimseyi dinleme kimsenin de kötü hikayesini düşünme ben 2 ay boyunca korkudan musade etmemistim oldugu zamanda bu mu yani bunca zamandır bunun icin mi korkmuşum dedim kendi kendime hic korkulcak bisey yok biri bana da böyle anlatsaydı 2 ay bekletmeyi bırak hemen 2 dakka da yapardım

Boyle ozel seyleri konustugumuz bir platformda kendi fotoğrafınızla konuşmanız size sorun yaratmasin.

Korkma bacm orda bi delik var su akar yolunu bulur
Zorla delmicek sonuçta

Olduktan sonra aa bumuymuş diceksin
Belki hiç hissetmiceksn bile

Ay inşallah umarım öyledir kafamı rahat bırakmam lazım o an bunu başarabilirsem her şey daha kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…