- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.669
- 398
- 27
- Konu Sahibi Zeynep demirli
KatılıyormBoyle ozel seyleri konustugumuz bir platformda kendi fotoğrafınızla konuşmanız size sorun yaratmasin.

Tanıdık falan görür özel yazınız sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyormBoyle ozel seyleri konustugumuz bir platformda kendi fotoğrafınızla konuşmanız size sorun yaratmasin.
Tamda yerine yazdınŞükret Allah sana o klişeyi 10 günün sonunda söyletmiş ben 2 yıl sonra kullandım![]()
Konuyla alakasız ama profili nasıl gıf yaptın lolKorkma bacm orda bi delik var su akar yolunu bulur
Zorla delmicek sonuçta
Olduktan sonra aa bumuymuş diceksin
Belki hiç hissetmiceksn bile
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce nikahım oldu 1 ay sonra düğünüm olacak ama ben şimdiden çok fazla ilk gece korkusunu düşünmeye başladım. Çok fazla burada yazı okudum ama hiç rahatlayamadım. İlk gece kendimi kasmamam gerekiyor biliyorum hepsi 1 gece de olmak zorunda da değil ama o işin başını bile getiremegeceğimi korkuyorum ya çok acırsa sonrasında kötü bir şey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?
Valla bende hatırlamıyormKonuyla alakasız ama profili nasıl gıf yaptın lol
İnşallah sizde bir an önce atlatırsınız. Bende takmamaya korkmamaya çalışıyorum ama ben daha çok sanki sonrasında olabilecek durumlardan korkuyorumŞuana kadar kim sana acıyacak,kanayacak vs gibi kelimeler kullandıysa hepsini aklından çıkar at. Her insanın kızlık zarı yapısı farklıdır ona göre değişiklik gösterir bu durum.
Kendini stres altına sokma . Bak Ben vajinismus ile uğraşıyorum çünkü etrafımda sürekli acıyacak kanayacak diyen insanlar vardı. İnşaAllah bi an önce iyileşirim
Lütfen yapma bak lütfen elinde değil biliyorum ama lütfen korkma hemen korkunu yenmeye gayret et.. Ben 5 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum((
İnşallah sizde bir an önce atlatırsınız. Bende takmamaya korkmamaya çalışıyorum ama ben daha çok sanki sonrasında olabilecek durumlardan korkuyorum
Sonrasında nolacak ki?İnşallah sizde bir an önce atlatırsınız. Bende takmamaya korkmamaya çalışıyorum ama ben daha çok sanki sonrasında olabilecek durumlardan korkuyorum
İşte hala bunu düşündükçe ben kafayı yiyorumBol sevişin . Rahat Ol .
ilişkinin daha rahat olması açısından kayganlaştırıcı ya da Hindistan cevizi yağı gibi bi ürün kullanın.
Penis vajina girişine yerleşince Derin bir nefes al (Nefesini tutma asla)
Bu esnada Çişin gelmişte tutuyormuşsun gibi yap..
Sonra penis ileriye doğru girmeye başlayınca
Nefesini ver bunu yaparken sanki tuttuğun çişini yapıyormuşsun gibi yap hafif ıkın açtır.kaslarını bırak yani ne kadar rahat olduğuna şaşıracaksın
Ben yapıyorum olmuyor :/ sen hareket ettiğini görüyor musun peki yorum yaptığında falan yoksa sana sabit görünüp bize öyle mi görünüyor ?Valla bende hatırlamıyorm
Sanırm gif indirdim telefona sonra buraya ekledim oldu
Kizlik zarinin ameliyat ile alinmasi bana hep para icin yapilmis uydurmasyon bir ameliyat gibi geliyor. Oradaki doku oyle alinabilecek bir doku degil ki.İşte hala bunu düşündükçe ben kafayı yiyorum
Kızlık zarımda sıkıntı vardı ameliyatla tamamı alındı. 5 hafta dolunca 3 4 günlük bi tedavi beni bekliyor hala hazır değilim çok korkuyorum![]()
İnannnn çok rahat olacakİşte hala bunu düşündükçe ben kafayı yiyorum
Kızlık zarımda sıkıntı vardı ameliyatla tamamı alındı. 5 hafta dolunca 3 4 günlük bi tedavi beni bekliyor hala hazır değilim çok korkuyorum![]()
Uyutmadan yapacaklardı aslında ama çok korktum. Zarım bölmeli ve oldukça kötüydü girişe kapalı diyebilirim de doktor söyledi hatta kendim aynada bakınca da kalın bir et oldugunu görüyordum. Ben korkunca uyutarak yapalım o zaman dediler de madem yapıyoruz işimiz kolaylaşsın tamamını alalım dedi doktorKizlik zarinin ameliyat ile alinmasi bana hep para icin yapilmis uydurmasyon bir ameliyat gibi geliyor. Oradaki doku oyle alinabilecek bir doku degil ki.
Geçmiş olsun canım inan bundan sonrası sana çorap söküğüUyutmadan yapacaklardı aslında ama çok korktum. Zarım bölmeli ve oldukça kötüydü girişe kapalı diyebilirim de doktor söyledi hatta kendim aynada bakınca da kalın bir et oldugunu görüyordum. Ben korkunca uyutarak yapalım o zaman dediler de madem yapıyoruz işimiz kolaylaşsın tamamını alalım dedi doktor
Sabırlı olmam lazım inşaAllah bende iyileşcemİnannnn çok rahat olacak
Öyle bir organ ki enine boyuna esniyor
Ayyyy inşaAllahhhhGeçmiş olsun canım inan bundan sonrası sana çorap söküğü![]()