• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay sonra düğünüm var ilk ilişki için yardımcı olur musunuz?

Mutlaka kayganlastirici satin al. Eşin icin de şunu oneririm. Iliski surerken boşalmaya yakin dursun. Beklesin o his gecsin devam etsin. Tekrar tekrar bunu yapsın. Bu sayede gec bosalmaya başlayacak. Iliski esnasında klitorisini uyar. Boyle seylere karsi degilse titreşimli seks oyuncakları var bunlardan satin alabilir. illa her sey penisle olmak zorunda degil. O bosaldiktan sonra parmagiyla deneyebilir. Isaret parmagi ile klitorisinin altina denk gelen bölgeyi gıdıklayabilir. Hani parmakla gel gel yapilir ya ayni o sekilde. Cok kisa sürmüyor tabii ama neden denenmesin? Altiniza bir havlu serersiniz. Olabildigince gevşeyip çiş yapar gibi ıkının. Su gelebilir bu idrar degil esinize söyleyin. Igrenme gibi bir durum yasanmasin. O zaten videolarda görmüştür ne olduğunu biliyordur. Sizi oyle gormek cok hosuna gidecektir. Su gelmeyebilir tabii. Herkeste olmuyormus. Su gelmeden de orgazm olabilirsin. Bunu yaşamalısın.

Vajinismusla ilgili konu başlığında görüyordum sizi 🙈 hatta bu tavsiyeleri bana da vermistiniz. Bu parmak işini denedik, hiçbir şey hissetmedim ben 😒 ama son zamanlarda çokca çiş yapma ihtiyacı varmış gibi geliyordu bana. Onun g noktasıyla alakalı olduguna hiç inanmamıştım. Mesaneme denk geldiğini düşünüyordum ben. Zevk alamama meselesi yüzünden de isteksizlik vardı bayağıdır. Şimdi onu aşmaya çalışıyorum.
son birkaç iliskide orgazmı tam olarak hissedemedim belki ama nefesimin kesildiği oldu.
Az daha devam edebilseydik olacaktı belki. Ama denemeye devam.. 😊

Vajinismusla ilgili konu başlığında görüyordum sizi 🙈 hatta bu tavsiyeleri bana da vermistiniz. Bu parmak işini denedik, hiçbir şey hissetmedim ben 😒 ama son zamanlarda çokca çiş yapma ihtiyacı varmış gibi geliyordu bana. Onun g noktasıyla alakalı olduguna hiç inanmamıştım. Mesaneme denk geldiğini düşünüyordum ben. Zevk alamama meselesi yüzünden de isteksizlik vardı bayağıdır. Şimdi onu aşmaya çalışıyorum.
son birkaç iliskide orgazmı tam olarak hissedemedim belki ama nefesimin kesildiği oldu.
Az daha devam edebilseydik olacaktı belki. Ama denemeye devam.. 😊
Ben vajinismusu yeneli 1 bucuk ay falan oluyor galiba. Hala her iliskide zevk aliyorum diyemem. Giris oluyor ama bazen bacaklarımı kasmis halde oluyorum. Alisma surecindeyiz. Siz ustte olursaniz kontrol sizde olursa zevk aldiginiz sekilde devam edersiniz. Isteginizi kaybetmeyin tam gaz devam. Istek inanc kendine guven ve azimle halloluyor bu🌸😊💙

Ben vajinismusu yeneli 1 bucuk ay falan oluyor galiba. Hala her iliskide zevk aliyorum diyemem. Giris oluyor ama bazen bacaklarımı kasmis halde oluyorum. Alisma surecindeyiz. Siz ustte olursaniz kontrol sizde olursa zevk aldiginiz sekilde devam edersiniz. Isteginizi kaybetmeyin tam gaz devam. Istek inanc kendine guven ve azimle halloluyor bu🌸😊💙

Üstte olmak çok yorucu geliyor bana. Odaklanamiyorum zaten 🙈 o şekilde genişleme olduktan sonra değişiyor pozisyon. Ben yeneli 3,5 ay oldu ama zevke dair hiçbir şey olmamıştı. Ara sıra da olsa zevk almanız büyük nimet 🌸 inşallah bir gün bana da nasip olur 🙈🤲

Gerek var canim. Cok ustele lütfen. Ne kaybedersiniz ki deneseniz. Doktor gerek yok dedikten bu kadar zaman sonra kendi kendine iyilesmedigine gore cok yardimci olacak bir sey bu. Israr et ustele. Zevk veren bir sey degil sadece kademeli olarak genisletiyormus de.
Anladmmm canim cok tesekkur edermm denicm ins

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce nikahım oldu 1 ay sonra düğünüm olacak ama ben şimdiden çok fazla ilk gece korkusunu düşünmeye başladım. Çok fazla burada yazı okudum ama hiç rahatlayamadım. İlk gece kendimi kasmamam gerekiyor biliyorum hepsi 1 gece de olmak zorunda da değil ama o işin başını bile getiremegeceğimi korkuyorum ya çok acırsa sonrasında kötü bir şey olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz?
Kendinizi boyle korkutmayin. Ben hicbirsey dusunmememe ragmen 1 yil oldu daha hicbisey oldugu yok. Saliverin gitsin. Hic yapamamak emin olun daha cok insanin canını yakiyor Olmadi psikolojik bir destek alın önden.

Back