1 ay sonra düğünüm var ilk ilişki için yardımcı olur musunuz?

Vajinismusla ilgili konu başlığında görüyordum sizi hatta bu tavsiyeleri bana da vermistiniz. Bu parmak işini denedik, hiçbir şey hissetmedim ben ama son zamanlarda çokca çiş yapma ihtiyacı varmış gibi geliyordu bana. Onun g noktasıyla alakalı olduguna hiç inanmamıştım. Mesaneme denk geldiğini düşünüyordum ben. Zevk alamama meselesi yüzünden de isteksizlik vardı bayağıdır. Şimdi onu aşmaya çalışıyorum.
son birkaç iliskide orgazmı tam olarak hissedemedim belki ama nefesimin kesildiği oldu.
Az daha devam edebilseydik olacaktı belki. Ama denemeye devam..

Ben vajinismusu yeneli 1 bucuk ay falan oluyor galiba. Hala her iliskide zevk aliyorum diyemem. Giris oluyor ama bazen bacaklarımı kasmis halde oluyorum. Alisma surecindeyiz. Siz ustte olursaniz kontrol sizde olursa zevk aldiginiz sekilde devam edersiniz. Isteginizi kaybetmeyin tam gaz devam. Istek inanc kendine guven ve azimle halloluyor bu

Üstte olmak çok yorucu geliyor bana. Odaklanamiyorum zaten o şekilde genişleme olduktan sonra değişiyor pozisyon. Ben yeneli 3,5 ay oldu ama zevke dair hiçbir şey olmamıştı. Ara sıra da olsa zevk almanız büyük nimet inşallah bir gün bana da nasip olur

Anladmmm canim cok tesekkur edermm denicm ins

Kendinizi boyle korkutmayin. Ben hicbirsey dusunmememe ragmen 1 yil oldu daha hicbisey oldugu yok. Saliverin gitsin. Hic yapamamak emin olun daha cok insanin canını yakiyor Olmadi psikolojik bir destek alın önden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…