- Konu Sahibi nisandakar
-
Benimde hiç iştahim yok yeme aliskanliklarimin disina cikamiyorum önceleri cok memnundum halimden seviyordum incecik olmayi etraftan gelen seslere aldirmiyordum fakat bir kac gündür çöktü psikolojim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik aynaya baktigimda kendimi begenmez oldum tamamiyle ruh hali ile alakali belkide.1.70 boyunda 54 kg. agirligindayim yillardir bu kilodayim dogum ve hamilelik dönemi haric 1 sene icinde eski halime dönüyorum.cok mutsuzum bu günlerde kilo almak istiyorum fakat hiç iştahim yok bu aralar bunu kafaya taktigim icin iyice gidiyor istahim..incecik soluk bir yüz kücücük gögüsler moralim cok kötüüü...spora baslayarak kilo alinabilecegini duydum ne derece etkili bilemiyorum,aranizda spor yaparak kilo alan var mı ?
Tatlım diger topikte de dedim ensure tavsiye edrim sana tozu daha uygun bir engel yoksa tabi onu dene istersen
İştah açıcı mı tatlım o? Eczaneden direkt aldığımızda ne kadara geliyor fiyatı? :kedi:
ben motivasyonumu kaybettim. hızla kilo almış bu konuyu açmıştım ama şimdi hızla kilo verdim. moralim bozuldu. havalar da bir tuhaf iyice iştahım kesildi. hafif depresifim bu aralar, kızımın bıcır bıcır sesini bile kaldıracak durumda değilim bu yüzden psikiyatriste gittim bir ilaç yazdı. Kilo aldırır mı dedim, dr da. --ilaç bazısında işe yarıyor, hasta mutlu oluyor iştahı açılıyor kilo almaya başlıyor zannediyor ki ilaç kilo yapıyor, bir ilaç herkese aynı etkiyi yapmaz, kilo almak istiyorsan bol bol ye, spor yap -- dedi.
ağlamak istiyoruuuuuum
kılo vermek daha zor emın olunmafoldummafoldumben
ben
bıraz abur cubur yıyınce anında kılo alıyorummmm
çıkoltata falan yesenız,gofret,nutella meselq acayıppp yaglı ve kılo yapıo.bende 52 falandım şimdi 65 ım,ark hegun 1 kavanoz nutella yıyoduk valla,şimdide hergun mutlak 1 koca mılka yıyıommafoldumben
bunlar kılo aldrmaması ımkansız kızlar ya,bıde magnum cok yuksek kalorısı,,bılmeden yazdım yanlış anlamyın lutfen benı bunlar mafettı..şimdi vermeye calışıommafoldumben
ben çok cılızım yaa benneyaptımki 165 boy-48 kilo resmen iskeletor gibiyim mafoldumben
sabah 1 dilim ekmeği zor yiyorm :1no2: sonnra zorluyorm yemek için olmuyo
güçsüz ve halsizimde
ne yapmam lazım kızlar yardım edin nolur :1rolleyes:
Sabah yemek bana da zor geliyor.Önce bir hava almam, biraz hareket etmem gerekiyor.Yapabiliyorsan biraz yürüyüş iyi gelebilir.Yok hiç acıkmıyorum dersen sıvı bir karışım hazırlayabilirsin kendine.Süt, muz, yumurta karışımı gibi.. Ya da kakaolu bisküvi+süt olabilir..
Yapma! Kendi kendine bir program yap.bugün başla hadi!Markete git, muz,bebe bisküvisi,süt,meyveli yoğurt,ceviz,badem al.Öğünlerde az da yesen aralarda ya bisküvi-süt ya da muz (yarım da olsa), birkaç ceviz badem at ağzına.Yavaş da olsa iştahın artar.sporu evde kendin yapabilirsin.Basit esneme hareketleri, ağırlık çalışmaları gibi..Zaten çok kalori yakmaman gerek.
Sana verdiğim aklı kendim de uygulamaya çalışıyorum:)
sağol canım benim opuyorumnanaktan
bu karışımlardan sonra kahvaltı yapmalı mıyımyerimseniben
önceleri fazla sorun etmiyordum sadece hastanede yatarken çok kilo verdiğim için almak istiyordum fazla bir önemi yoktu, ama şu son 1 yıldır 2. çocuğu düşünüyoruz, hamile kalmadan 55 kg falan olayım hamileyken de en az 10kg alsam 65 olurum doğumdan sonra da sütüm gelsin diye bol bol yer 60 dan aşağı düşmemeye çalışırım diyordum ama iştahımı kaybettim.
moralim iyiyken aşırı derecede yiyordum, baklava tatlı yapıp zorla yiyordum her lokmayı suyla yutmaya çalışıyordum tiksinmeyeyim diye. offfffffffffff offffffffff şu bıldırcın yumurtası-süt -bal-muz karışımını deneyeyim ama inşallah tiksinmem.
merhabalar =) arkadaşlar prakten demişler yukarda .. prakten gerçekten iştah açan bir ilaç. asıl işlevi rahatlatıcı bir şurup yalnız(oraya diikkat!!) eğer daha çok açlık yapsın diye çok içerseniz aşırı agresflik yada aşırı UYKU hali yapar.her gün düzenli az az içmek gerekli onu.ben okula gittiğim için çoğu zaman unutuyorum ve düzenli olmazssa kilo falan aldırmıyo.son zamanlarda düzene soktum.bakalım nolucak yerimseniben
Bir süre sonra bünye alıyor ama cnm ayrıca ben üzüm çekirdeği tozu kullanıyorum balla beraber o da enerji veriyo sorun olmuyo tavsiye ederim.zemuszemus
Küç'üm bitiyor benim hala tık yok ben de. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?