- Konu Sahibi greenseaaa
Kesinlikle evetYaa verirsiniz inşallah kilolarınızı. O kadar çok diyen var ki doğum yaparsan bu sefer vermekle uğraşacaksin diye..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle evetYaa verirsiniz inşallah kilolarınızı. O kadar çok diyen var ki doğum yaparsan bu sefer vermekle uğraşacaksin diye..
Bbİyi akşamlar kızlar 23 yaşındayim ve kendimi bildim bileli en fazla 42-43 kiloyu görmüşümdür dahası gelmedi okadar diyetisyene gittim doktora gittim endoskopiye bile girdim doktorun yazdığı ek gıdayı alıp içtim aylarca her gün pekmez Felan bile denedim gece yatarken bile sürekli biseyler yiyip yattım Felan belki alırım diye öyle ve iştahım hiç yok artık iştahım varken de kilo alamıyordum artık ağlıyorum sinirden üzüntüden herkesin niye zayifsiz demesinden iştah açıcılar bile denedim şimdide sabah akşam yemeklerden sonra muz süt bal cici bebeyi mixleyip içiyorum aşırı yoruldum nasıl kilo alcam ((
Kimse almaz mıymıştövbe Yarabbim evlendiğimde 44 kilo ile 45 arasında gidip geliyordum eşim de kemik halimi beğenmiş aşık olmuş ee ben de onun beslenme düzenine ayak uydurdum işte şimdi diyet de diyet modundayım siz o diyenlere inanmayın aşkın gözü körYa herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasıl
Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annem
Annem kilo alayım diye aktardan macun yaptırmıştı macun kapkara kötü tadı olan bir şeydi ne günlerdi bee hiç takmayın kafanıza 75 no sütyen oldu 90 noYa herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasıl
Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annem
Yaa hayatımda biri var o da diyor sen ne takiyon ben sana spor yaptırırım beraber spora gideriz alırsin kilo falan diyor da bakalım o da bu halimi sevmiş gözüküyor zatenKimse almaz mıymıştövbe Yarabbim evlendiğimde 44 kilo ile 45 arasında gidip geliyordum eşim de kemik halimi beğenmiş aşık olmuş ee ben de onun beslenme düzenine ayak uydurdum işte şimdi diyet de diyet modundayım siz o diyenlere inanmayın aşkın gözü kör
Bu konu hakkında burda konu açanlar olmuştu, çölyak için endoskopi yaptıranlara danıştım onlar da bana mutlaka anestezili yap dedi. Sana neden anestezili yapmadılar şaşırdım. Çok geçmiş olsun canım