• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alamıyorum ☹️🥺

İyi akşamlar kızlar 23 yaşındayim ve kendimi bildim bileli en fazla 42-43 kiloyu görmüşümdür dahası gelmedi okadar diyetisyene gittim doktora gittim endoskopiye bile girdim doktorun yazdığı ek gıdayı alıp içtim aylarca her gün pekmez Felan bile denedim gece yatarken bile sürekli biseyler yiyip yattım Felan belki alırım diye öyle ve iştahım hiç yok artık iştahım varken de kilo alamıyordum artık ağlıyorum sinirden üzüntüden herkesin niye zayifsiz demesinden iştah açıcılar bile denedim şimdide sabah akşam yemeklerden sonra muz süt bal cici bebeyi mixleyip içiyorum aşırı yoruldum nasıl kilo alcam :KK43:((
Bb

Ya herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasıl

Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annem
Kimse almaz mıymış😄tövbe Yarabbim evlendiğimde 44 kilo ile 45 arasında gidip geliyordum eşim de kemik halimi beğenmiş aşık olmuş 🤣ee ben de onun beslenme düzenine ayak uydurdum işte şimdi diyet de diyet modundayım 🤣 siz o diyenlere inanmayın aşkın gözü kör

Ya herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasıl

Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annem
Annem kilo alayım diye aktardan macun yaptırmıştı macun kapkara kötü tadı olan bir şeydi 🤣ne günlerdi bee hiç takmayın kafanıza 75 no sütyen oldu 90 no🤣

Kimse almaz mıymış😄tövbe Yarabbim evlendiğimde 44 kilo ile 45 arasında gidip geliyordum eşim de kemik halimi beğenmiş aşık olmuş 🤣ee ben de onun beslenme düzenine ayak uydurdum işte şimdi diyet de diyet modundayım 🤣 siz o diyenlere inanmayın aşkın gözü kör
Yaa 😅😅🥹🥹 hayatımda biri var o da diyor sen ne takiyon ben sana spor yaptırırım beraber spora gideriz alırsin kilo falan diyor da bakalım o da bu halimi sevmiş gözüküyor zaten 😅😅

Ben hem anestezili hem anestezisiz yaptırdım eğer kendini sıkmazsan sakin kalırsan hiçbir sıkıntı olmuyor ama yutkunmaya çalışırsan kolay öğüren bir insansan zor geçer. Ben sürekli yutkunmak istediğim için 2 hafta boğazım ağrıdı onun haricinde korkulacak bir şey yok endoskopi esnasında çok zorlanmadım sadece mide bulandırıcı o kadar. Dün de anestezili yaptırdım mis gibi uyumuşum boğaz ağrısı da yok. Devlette gastroentroloji bölümünde yaptırdım anestezisiz yapmıyorlar burada.

Back