- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi nisandakar
-
Ne güzel inşallah hep böyle devam eder. iştahın yerindeyken bol bol ye ki olmadığı zamanları şimdikiler telafi etsin.benim istahim geldi bugünlerde niyeyse mesela daha demin 2 tabak manti yedim falan yani bakalim insallah kilo alicaaaam
Anlıyorum tatlım ama sonuçta iştah olmadıktan sonra listeyi nasıl uygulayabilir ki insan. Madem o kadar para alıyor bunun bir çözümü olmalı ama demi o zmn diyetisyene gitmenin bir manası yok. Yesek kendimiz de listeyi yapar yeriz demi ama..
Benimde hiç iştahim yok yeme aliskanliklarimin disina cikamiyorum önceleri cok memnundum halimden seviyordum incecik olmayi etraftan gelen seslere aldirmiyordum fakat bir kac gündür çöktü psikolojim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik aynaya baktigimda kendimi begenmez oldum tamamiyle ruh hali ile alakali belkide.1.70 boyunda 54 kg. agirligindayim yillardir bu kilodayim dogum ve hamilelik dönemi haric 1 sene icinde eski halime dönüyorum.cok mutsuzum bu günlerde kilo almak istiyorum fakat hiç iştahim yok bu aralar bunu kafaya taktigim icin iyice gidiyor istahim..incecik soluk bir yüz kücücük gögüsler moralim cok kötüüü...spora baslayarak kilo alinabilecegini duydum ne derece etkili bilemiyorum,aranizda spor yaparak kilo alan var mı ?
waw ilgiyle okudum ben de 1.65 vee 51 kg yim ama almak istıyorum zayıfsın diyor herkes...
hanı iştah var ama yemek seçiyorum ve coğunlukla yemeden yatıyorum
hareket zaten ettiğim yok heryere arabayla gidiyorum
ama alamıyorum işte
ballı sütü deneyeceğim ama b12 ye de tekrar başlayayım en iisi
Sipraktini deneyen var mı? bana iyi gelmeye başladı sanki..
doğum kontrol hapı.48 kiloydum 2 haftada 2buçuk kilo oldum şiştim kaldım.ha şimdi 50,5 kiloyum ama bana fazla.
Kullanıyordum tatlım dün bıraktım. Antidepresan kullandığım için bırakmak durumunda kaldım daha doğrusu, etkisini azaltıyormuş çünkü. Bir süre iştah açıyor tavsiye ederim. Fakat ilk başlarda çok uyku yapıyor bırakayım deme, 2-3 gün içinde bünyen alışır. Ondan sonra bak gör nasıl yiyor ve doymak bilmiyorsun. kaydirigubbakcemile3
Balımm dediğin gibi oldu. Şu an iştahım açıldı ve bünye de alıştı sanırım. İlk sıralar aşırı uyku yaptı. Gittiği yere kadar devam son hız:dance:
Balımm dediğin gibi oldu. Şu an iştahım açıldı ve bünye de alıştı sanırım. İlk sıralar aşırı uyku yaptı. Gittiği yere kadar devam son hız:dance:
zemuszemus
Ben de alabilsem oynayacağım senin gibi kuşum. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?