Çatı ile aynı muayene oluyor sanırım?Çatı muayenesi yapılmadı, sancılanmam olunca açıklığa bakıldı sadece.
Ayrıca günümüzde pek uygulanmıyor çünkü doğumu tetikliyor.
38+1deyiz biz de. İlk doğumum, heyecanla bekliyoruz bakalım
Aynen öyle şart değil hatta artık iyi doktorlar yapmıyorlar bunu.Çatı ile aynı muayene oluyor sanırım?
O zaman çatı muayenesi şart değil sanki?
Benimde 40 gunum kaldi aydan azicik fazla ama pek bi korkum yok catidan falan 3. Dogumum olacakdogum sancilari biraz korkutuyor artik ama oda gelir gecer dayanilmayacak bisey degil
Sağsalim doğar inşallah bende 39+3deyim hala belirli bir sancım olmadı 1 aydır ara ara yalancı sancım oluyor okadar bu arada 2.doğumun 1.si sezeryan dı
Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Nişan geldimi ya9 günüm kaldi. Bebek aksamlari cok hareketli adeta cikis yolu ariyor gibi. Bu da biraz kasilma yaptırıyor.
Heyecan dorukta
korku yok
En guzel bekleyiş
En guzel an için
Merhaba dogum yapmadim. Sali günü günüm doluyor kontrole gidecegim. En son persembe gittim doktor cati muayenesi yapti yumusama var açılma yok dedi.Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Nişan geldimi ya
Da sancınız oldumu
Merhaba dogum yapmadim. Sali günü günüm doluyor kontrole gidecegim. En son persembe gittim doktor cati muayenesi yapti yumusama var açılma yok dedi.Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Nişan geldimi ya
Da sancınız oldumu
İnşallah bize de iyisi denk gelir..Çatı muayenesi yaptirdim. Acımadı arkadaslar. Is sizde bitiyor. Kabul etmeniz gerek ve gevsemeniz gerek. Sagolsun ebe hanim da yavas muayene etti. Hic korkacak birşey yokmus.
İnşallah sağ salim kavuşursunuz..Merhaba dogum yapmadim. Sali günü günüm doluyor kontrole gidecegim. En son persembe gittim doktor cati muayenesi yapti yumusama var açılma yok dedi.
Aynen öyle şart değil hatta artık iyi doktorlar yapmıyorlar bunu.
Öncesinde bir açılma, sancılanma mevcut ise o sırada yapılıyor sadece.