1.5 yıllık fedakarlık ile evliliğimi sürdürdüm ama çok mutsuzum

kaderdevarsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
27
57
31
merhabalar herkese. hiç buraya bunu yazacağımı hayal etmezdim ancak kendi kendime düşünmekten bunaldım. 29 yaşındayım, çocuğum yok, çalışıyorum, 1.5 yıldır evliyim eşimle evlilik öncesinde de 1 yılıık sevgililik sürecimiz oldu. herşey sevgiliyken gayet güzeldi. ancak evliliğimizle beraber sıkıntılar başladı. eşim neredeyse ilk günden ilgisiz davranmaya başladı. birlikte yaptığımız aktivite yok, benimle zaman geçirmiyor, sohbet dahi etmiyoruz , varsa yoksa işi. çok yoğun çalışıyor ama insan 1.5 yılda hiç mi zaman bulamaz yani eşiyle vakit geçirmeye, birşeyler paylaşmaya. işim gereği ben eve geç geldiğim zaman dönüp yüzüme bile bakmıyor. sarılıp öpmez, güzel bir çift laf etmez. gözümün içine bakıp da seni seviyorum bile demiyor evlendiğimizden beri. düzenli bir cinsel yaşamımız yok. bazen 1 ayda sadece 2 kez birlikteliğimizin olduğu zamanlar oluyor. çalıştığı için eve geç saatlerde geldiği, hatta bazen hiç gelmediği oluyor. ben bu durumları istemediğimi kaç kere söyledim. gidip ben sarıldım, ben öptüm. ama bunların sonucunda bana işim bitmeden seninle ilgilenemem, konuşamam, benden ilgi bekleme diyor. sorunları çözmeye bile yanaşmıyor. gerçekten boğuluyorum. evin içinde tamamen yalnızım. yürürken, kahve içerken, tv izlerken , alışveriş yaparken, evi temizlerken, hatta uyurken. hep yalnızım. böyle olsun diye evlenmedim ki ben. çook çook mutsuzum. boşanmayı düşünüyorum. ama onu hala seviyorum. en son bana çok istiyorsan boşanabilirsin ama ben mahkemeyle uğraşamam, onun için bile vaktim yok sadece kendin uğraşırsın dedi. kızlar sizlerden bişeyler duymak istiyorumm .

Seven insan böyle mi davranır?
Bunu kendinize sorun.
Cevabınız hayır ise, daha fazla şu kısacık ömrü heba etmeyin.
Sevildiğiniz, değer gördüğünüz bir hayata layık olduğunuzu unutturmuş size.
Önce bunu kendinize hatırlatın.
Size sevgi göstermeyen, hatta boşanmaya bile vakti olmayan insan, bence çoktan başka sulara yelken açmıştır.
Doğrusunu yine siz bilirsiniz.

Adamın gram umrunda değilsiniz bilmem farkında mısınız. Mahkemeyle ugrasicak vaktim yok ne demek bu artık umursamamak da değil bildiğiniz ...... takmamak. Eminim ki siz bu adamı değil, sevgili olduğunuz dönemdeki adamı seviyosunuz hala, ama görünüşe göre o adam artık yok. Bununla yüzlesmenin zamanı gelmiş

Gelecek günlerinize yazık etmeyin. Evliliğin ilk yillarinda böyleyse bı on yıl ve sonrasında nasıl olur düşünemiyorum bile... Bir insan eşine,yol arkadaşına,değer verdiği kadına nasıl zaman ayırmaz böyle köşedeki tuzluk muamelesi yapar:KK43: kendinize değer verin ve kendinizi o adamdan kurtarın ömür çürütür böylesi😏 bu arada eşiniz ne iş yapıyor çok merak ettim bu denli mesguliyetini bahane edebilecek ne işi olabilir ki?

böyle öküz sorumsuz adamlar neden evlenipte kzılarıda yakarlar hiç anlamam kardeşim evlenmek için evleneceksen evlenme yahu zehir etme bu hayatı kızada...Allah yardımcınız olsun zor işiniz devam ettirirseniz bu adam böyle devam eder... kesin söyleyecegim tek şey çocuk yapma asla... evlilikte sorun huzursuzluk varsa asla çocukla düzelmiyor...

Gelecek günlerinize yazık etmeyin. Evliliğin ilk yillarinda böyleyse bı on yıl ve sonrasında nasıl olur düşünemiyorum bile... Bir insan eşine,yol arkadaşına,değer verdiği kadına nasıl zaman ayırmaz böyle köşedeki tuzluk muamelesi yapar:KK43: kendinize değer verin ve kendinizi o adamdan kurtarın ömür çürütür böylesi😏 bu arada eşiniz ne iş yapıyor çok merak ettim bu denli mesguliyetini bahane edebilecek ne işi olabilir ki?
üniversitede öğretim görevlisi. tez, kitap, makale yazı işleri de yapıyor ve bunlarla uğraşıyor ama yine de bu kadar ilgisizlik için bir bahane olmamalı diye düşünüyorum. :KK43:

üniversitede öğretim görevlisi. tez, kitap, makale yazı işleri de yapıyor ve bunlarla uğraşıyor ama yine de bu kadar ilgisizlik için bir bahane olmamalı diye düşünüyorum. :KK43:
Doğru düşünüyorsun. Karşına alıp konuştuğunda da pek anlayacak biri gibi değil sanırım. Bu tipler ben dünyayı kurtariyorum sen napiyorsun triplernde oluyor genelde🥺 elinden gelen her şeyi yap ilerde keşke ya da acaba dememek icin. Sonrası malum... Hakkında hayırlısı olsun umarim gönlünce olsn her sey

merhabalar herkese. hiç buraya bunu yazacağımı hayal etmezdim ancak kendi kendime düşünmekten bunaldım. 29 yaşındayım, çocuğum yok, çalışıyorum, 1.5 yıldır evliyim eşimle evlilik öncesinde de 1 yılıık sevgililik sürecimiz oldu. herşey sevgiliyken gayet güzeldi. ancak evliliğimizle beraber sıkıntılar başladı. eşim neredeyse ilk günden ilgisiz davranmaya başladı. birlikte yaptığımız aktivite yok, benimle zaman geçirmiyor, sohbet dahi etmiyoruz , varsa yoksa işi. çok yoğun çalışıyor ama insan 1.5 yılda hiç mi zaman bulamaz yani eşiyle vakit geçirmeye, birşeyler paylaşmaya. işim gereği ben eve geç geldiğim zaman dönüp yüzüme bile bakmıyor. sarılıp öpmez, güzel bir çift laf etmez. gözümün içine bakıp da seni seviyorum bile demiyor evlendiğimizden beri. düzenli bir cinsel yaşamımız yok. bazen 1 ayda sadece 2 kez birlikteliğimizin olduğu zamanlar oluyor. çalıştığı için eve geç saatlerde geldiği, hatta bazen hiç gelmediği oluyor. ben bu durumları istemediğimi kaç kere söyledim. gidip ben sarıldım, ben öptüm. ama bunların sonucunda bana işim bitmeden seninle ilgilenemem, konuşamam, benden ilgi bekleme diyor. sorunları çözmeye bile yanaşmıyor. gerçekten boğuluyorum. evin içinde tamamen yalnızım. yürürken, kahve içerken, tv izlerken , alışveriş yaparken, evi temizlerken, hatta uyurken. hep yalnızım. böyle olsun diye evlenmedim ki ben. çook çook mutsuzum. boşanmayı düşünüyorum. ama onu hala seviyorum. en son bana çok istiyorsan boşanabilirsin ama ben mahkemeyle uğraşamam, onun için bile vaktim yok sadece kendin uğraşırsın dedi. kızlar sizlerden bişeyler duymak istiyorumm .
Daha 1 buçuk yılda bu hale geldiyse ömür nasıl geçer böyle bi adamla?
Çok istiyorsan boşanabilirsin ne kadar incitici bi cümle... Tabiki senin kararın ama tek taraflı nereye kadar sürdürebilirsin ki... Çok zor.

Sorması ayıp, bunun totosunu kim bu kadar kaldırdı?

Adam zaten kafada bitirmiş seni sevmiyorsa niye evlendi senle ne saçma şey ya seni aldatiyo olabilir mi acaba son bi deneme yap daha bakımlı seksi ol yine aynıysa at çöpe gitsin koca demeye gerek yok hoş seni her türlü sevmesi lazım ama araştır aldatiyosa tazminatta alırsın zaten gençsin daha düzgün biri çıkar belki bununla ömrünü heba etme yol yakından dön çocuk vs olmadan

Iş ve aile hayatını aynı anda yürütemiyorsa birini birakicak çok zor en azından 1 saat senle sohbet etse yüzüne gülse bişeyler paylaşsanız sen zaten ona işinde destek olursun

Boşanmaya bile vakti olmayan bir adam var karşınızda. Sizi zerrece umursamıyor. Bazen eve gelmemesi de ayrı bir muamma. Hayatında biri olma ihtimalini düşündünüz mü ? Sakın bu adama bir evlat vermeyin. Hiç bir çocuk mutsuz bir ailede büyümeyi hak etmez. Mutsuz olduğunuz bir evde bir dakika dahi durmayın. Ben 10 ay durdum. 10 senem heba olmuş gibi hissediyorum. Bunu kendinize yapmayın. Sevgiyi geçtim de saygının olmadığı bir evlilikten hayır gelmez. Ayrıca adam size resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Umarım en kısa zamanda kendi değerinizi bilip, arkanıza bile bakmadan o evden uzaklaşırsınız.

X