Tum yorumlari tek tek okudum , 4,5 yillik evli ve 2 cocuk annesiyim esimle konuyu acan arkadasin paylasigi sorunu evlendigim gunden beri yasiyorum.burada yazilan yazilmayan tum siklari denedim uyguladim.kaldiki maddi , manevi hic bir sorunumuz yok esimin isi vucut ve beyin olarakta stresli olmamakla beraber cinsellige vakit ayirmaya musait bir meslek ama adamda oyle bir istek yok senelerdir dusunuyorum ama bir anlam veremedim bir care bulamadim konustum , kavga etim , sakalastim , agladim , guldum hic biri fayda etmedi acikca herseyi ama herseyi sordum benimle ilgili yada bir baska sebep soyle dedim bileyim sonuc koca bir sifir simdi karar vermeye calisiyorum kabullenmelimiyim yoksa ... ben 27 yasinda genc bir bayanim dusunsenize hani acmadan solmaya mahkum olmak inanin tarifi imkansiz duygular icinde yasiyor insan tum dengesini etkiliyor tum sistemlerini bozuyor bu durum. bir bayan demiski sana karsi cok merhametli dir seni uzmuyordur evet esimde tipki boyle harika bir koca tam bir ev reisi ama inanin boyle olmasi bana yeter beni arzulamasada olur cinselligi istemesede olur demek hic de kolay degil...bilemiyorum bilemiyorum.
erkekleri anlamk güc galiba neden bole yapiyolarki veyada ne istiyolar beklentileri ne bi erkek olarak onn ihtiyaci varsa bayaninda ihtiyaci varidr kendini mutl etmesi için bir sebep olabilir erkegin beklentisini bilenler yazin lutfen cok merak ediyorum herkzede ayni dert