1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

Sevgili papatyasevenler günah çıkarmış esin sadece seni duygusal acıdan buna inandırmaya çalışıyor bak üzülmüş içmiş sevinmiş içmiş hep içmiş ben senin yerinde olmak için neler vermezdim inan bak yılların birikmisligi olmadan kesip atmak en iyisi sen onunla dünyaya gelmedin inan karşına senin sevgini hakedecek çok daha güzel yürekli insanlar çıkacaktır
Ilerde sadecec üzüldüğune üzüleceksin pişman falan olmayacaksın su an duygusal durumdan dolayı evin düzenin hayallerin bunların etkisi çok umarım cok coookkk mutlu olursun
Darısı başıma

Seni arayıp sarılıp teselli etmek istedim, çok üzüldüm. Eski mesajlarını vs hiç okumadım bilmiyorum. Ama geçecek emin ol, en doğrusu en iyi olmuş. Çok geçmiş olsun ve bundan sonra şansın bahtın açık olsun. Asıl Allah senin durumunda olan ve katlanmak durumunda kalan kadınlarımıza yardımcı olsun.

Çok sağolun... İnşallah geçer, şuan geçeceğine inanmıyorum ama geçecek... Allah yardımcım olsun gerçekten.. Diyorum ya bende biliyorum neler çektiğimi, neler yaşadığımı ama içimde hep yuvamı dağıttım hissi var... Belki 3 ay sonra ohh iyiki bitti kurtuldum diycem ama şuan diyemiyorumki...

Eski konu başlıklarına baktım ve sadece ilk konunu okudum. Sen evlilik bittiği için değil de evlilikte yaşadıklarına ağlıyor olabilir misin. Sigara içer gibi içki içen bir adamla değil 1 ömür 1 gün bile yaşanmaz, iyi sabretmişsin. Allah yolunu açık etsin.

Adamı sizi azad ettigi icin kutluyorum. Bırakın özrü, yalandan da olsa degisme vaatlerini; ağzının kenarıyla ayrılmayalım dese siz yine bu adımı atamayacakmışsınız belli ki. O yüzden aferin ona.

Size gelince, belli ki bu durumu kendi kendinize aşmanız mümkün değil. Zira çıkış noktalarınız, olaylara bakış açınız, kurduğunuz mantık baştan sona yanlış. Derdim sizi kırmak, incitmek, kücümsemek degil inanın. Kimse travmatik bi evlilikle tek basına basa cıkacak psikolojiye sahip olmak zorunda degil, sarsılmanız, yer yer saçmalamanız son derece dogal. O yuzden profesyonel destek alın lutfen.

Nolur bir şey söyleyin, bu acı geçiyor mu...

Geciyor. Cok benzer bir donem gecirdim. Bende iyilesme sureci gec oldu ama niye biliyormusunuz, sirf o kapima dayanip aglayip "seni seviyorum" dedigi icin. Bende duygularimin esiriydim, uzandikca uzandi bu surec... Sen sansliymissin ki boyle sorunun yok, seni zorlayacak birsey yok. Bu duygularin 'sevgi' nin falan hicbir anlami kalmiyor sonra. Sonra nasil bos duygularin esiri oldugunu anlayacaksin, emin ol.

Çocuk yoktu, düşük yaptım 1 ay önce... Nefes alamıyorum ya resmen seve seve ayrıldım... Bitti...

Ay Allah askina bu adamin neyini seviyorsun? Kendine gel!!! Koca mi yok sana....oooofffff bizim kadinlarimiz niye bu kadar aciz??? Niyeeee? Kendizin farkinda degilmisiniz??? Biz istedigimizde herseyi basarabiliriz erkekte neymis? Adam iciyor s*ciyor, sana vurmays kalkiyor sen gelmis nefes alamiyorum diyorsun, Allah akil fikir versin ne diyim

Gün gelecek hayatında aldığın en doğru karar olduğunu görüp gülüp geçeceksin. Bu adamdan tehdit, darp olmadan kurtulduğun için kurban kesen yeridir. İlk günden kere sudan çıkmış balık gibi olman doğal. En gerekli eşyalarını toplayıp ve ilçe araçla git.

Sevdigin icin degil aliskanlik oldugu icin o manyagi ariyirsun. Ilgini, alakani baska yerlere cevir bak bakalim aklinin ucundan geciyormu. Sevdigin hobilerin varsa yap. Seni daha incden kisitladigi, ya da gidersem yaparsam kizar dedigin seyleri yap. Kisacasi mutlu olacagin seyleri yaparsan cok gecmeden "ne kadar aptalmisim bir de arkasindan agladim" diyeceksin. Gozun aydin :)

Geçecek sadece biraz zamana ihtiyacınız var,acınız henüz taze,alışkanlıklarınız da var haliyle üzülebilirsiniz,kaygılarınız olur gayet normal ama ileride geriye dönüp baktığınızda iyi ki diyeceksiniz emin olun.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bilmiyorum, belki de çektiklerime ya da verdiğim emeklere ağlıyorumdur... Çok haklısınız zaten bugün olmasa 3 ay sonra 5 ay sonra bir şekilde ayrılacaktım... Geleceği olmayan bir evlilikti zaten...

Ben de o kadar korkuyorumki... Aynı şeyleri yapacak, kapıma gelecek ağlayacak, arayacak bana bir şekilde ulaşacak biliyorum.. Pişman olacak biliyorum.. Benim unutmamı engelleyecek, acımı artıracak devamlı... Sabaha kadar ağladı, ne olur sarılayım filan dedi, artık çok geç dedim.. Sonra da diyorki tüm eşyalarını topla hiçbir şeyin kalmasın... Şimdi gitmiş, alkol yüzünden biten evliliğini alkol alarak unutmaya çalışıyor...

Bir eylulm vardı burda hatta geçenlerde konusu hortladı. Çocuğu vardı ve kocasının bi anda boşanalım demesiyle boşandı. Oda sizin gibi acılar geçmez sandı ama 1.5 yıl sonra karşısına bir adam cıktı ve şuan daha da mutlu evlenmeyi düşünüyor. Bu size en iyi örnek olur. 3 5 ay sonra iyi ki diyeceksiniz şuan istediğiniz kadar ağlayıp yanmakta özgürsünüz. Kurtuldunuz öyle düşünün.

Merhaba;
papatyasevenler dilerim ki cok mutlu olursun canim yasadiklarina cok uzuldum

Ailenin bu durumdan haberi oldumu canim bugun mu donuyorsun ailenin yanina

Ailemin haberi yok henüz, memleketteler evde de değiller, gidince söylemeyi düşünüyorum.. Şuan sadece abimin eşi ve ablam biliyor.. Sabahtan beri bilet arıyorum ama ne uçak ne otobus bileti yok bugüne ya da yarına... çıldırmak üzereyim.. Daha fazla burda kalıp acı çekmek istemiyorum, çok kötüyüm...

Bir otele mi gitsen acaba? Evde olmak daha acı verici sanki!

Şuanlık böyle olması normal çok taze ama zamanla geçicektir bu acın. Kendini hatırlamaya zorla yaşadığın o kötü şeyleri nefret edene kadar. Umarım bu acın çok üzün sürmez ve mutluluğa kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…