• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

Hayır birde yeni adli dönem pazartesi başladı gerçekten çok hızlı olmuş :işsiz:..Demekki allahın sevgili kuluymuşsun arkadaşım..işlerin tıkır tıkır yürümüş hiç üzülme hayırlısı olmuş işte..
İnşallah hayırlısı budur.. Eve geldi diyorki ven nasıl katlanıcam arzu, ben bu durumdan nasıl kurtulucam... Sonra diyor sen yaptın arzu bizi bitirdin, 5-6 ay ağlıycam ama geçer sonra, nefes alamıyorum artık... Hep böyle şeyler diyor.. Benim psikolojim bitti artık ağlamaktan...

Alkol kötülüklerin anası diye boşa demiyorlar. O illete bulaşan da bırakamıyor ki kardeşim evli kalsan durum ileri gidecekti gece yarılarına kadar pencere de sarhoş kocayı mı bekleyeceksin açıkcası ne kadar üzülürsün bilmem de şimdiden üzül üzülebildiğin kadar unutunca kuş gibi hafiflersin ilerde

Alkol kötülüklerin anası diye boşa demiyorlar. O illete bulaşan da bırakamıyor ki kardeşim evli kalsan durum ileri gidecekti gece yarılarına kadar pencere de sarhoş kocayı mı bekleyeceksin açıkcası ne kadar üzülürsün bilmem de şimdiden üzül üzülebildiğin kadar unutunca kuş gibi hafiflersin ilerde
İnşallah dediğiniz gibi olur.. Şuan baş dönmesinden kalkamıyorum, yemek yiyemiyorum, psikolojim bozuldu sanki. Adam gelip ağladıkça daha da kötü oluyorum.. İnanamıyorum yaşadıklarıma.. Her şey kabus gibi...

Bu nikah tekrar kıyılacak, belli
Daha dönüşü olmayacak. Bu kdar zaman acı çektim ama nedense şimdi daha rahatım.. O sabah ağlayan adam, az önce yeğenine bi bira getir de rahatlıyım dedi ya bende rahatladım o an... yarın burdan gittiğimde daha da rahatlayacağımı biliyorum artık...

Kabullenmiyorsun çünkü, güzel anılar biriktirdiğin sevdiğin adamın nasıl öyle birine dönüştüğünü kabullenemiyorsun. Zamanla geçeceğini düşünüyorum. Bundan sonra Allah seni hep iyilerle karşılaştırsın. Zaman gerçekten her şeyin ilacı. Böyle hasta ruhlulardan uzak dur bundan sonra.

Aslında daha iyiyim. Dün akşam istanbula geldim, geldiğimden beri de ağlamıyorum. Oradayken psikolojim çok bozulmuştu gerçekten. Tabiki psikolojik olarak kötüyüm, ne yazıkki onun da çok kötü durumda olduğunu duydukça daha da kötü oluyorum.. Kendine bir şey yapar diye akrabaları yanında kalıyormuş... Üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor.. Artık bir yuvam yok sanki... Kendime odaklanmaya çalışıyorum, yalnız kaldıkça kötü oluyorum o yüzden hep birileriyle görüşmek istiyorum aslında istemesem de... Biraz karşığım anlayacağınız ama düzeleceğime inanıyorum...

Herşey daha güzel olacak inşallah. Hiç bir acı ilk günki kadar acıtmaz. Zamanla o acıyla yaşamaya alışırsınız, ve birgün bıçak gibi kesilir.

Ailesine değer vermeyip alkole değer veren şiddet uygulayan bir adamdan kurtulmuşsun canım verilmiş sadakan varmış şimdi bir boşluğa düşersin içinden atamazsın üzülürsün ama zamanla geçecek daha güzel günler seni bekliyor hiç moralini bozma pozitif ol gerekirse psikolojik destek al kurslara git hobi edin herşey senin elinde değmeyen biri için kendi sağlığını hiçe sayma kötü günleri aklına getir soğut kendini hakkında hayırlısı olsun canım

Boşandığınız gün bayramınızdı aslında belki ilerleyen zamanda anlarsınız.
Adam zaten boşanmayı bekliyormuş.
Zamanla geçer. Elaleme değil kendindize değer verin.

Aslında daha iyiyim. Dün akşam istanbula geldim, geldiğimden beri de ağlamıyorum. Oradayken psikolojim çok bozulmuştu gerçekten. Tabiki psikolojik olarak kötüyüm, ne yazıkki onun da çok kötü durumda olduğunu duydukça daha da kötü oluyorum.. Kendine bir şey yapar diye akrabaları yanında kalıyormuş... Üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor.. Artık bir yuvam yok sanki... Kendime odaklanmaya çalışıyorum, yalnız kaldıkça kötü oluyorum o yüzden hep birileriyle görüşmek istiyorum aslında istemesem de... Biraz karşığım anlayacağınız ama düzeleceğime inanıyorum...
Geçecek.... İnsanlar Ölümlere bile alışıyor.... insan herşeye alışıyor.... sadece zaman.....

Ailesine değer vermeyip alkole değer veren şiddet uygulayan bir adamdan kurtulmuşsun canım verilmiş sadakan varmış şimdi bir boşluğa düşersin içinden atamazsın üzülürsün ama zamanla geçecek daha güzel günler seni bekliyor hiç moralini bozma pozitif ol gerekirse psikolojik destek al kurslara git hobi edin herşey senin elinde değmeyen biri için kendi sağlığını hiçe sayma kötü günleri aklına getir soğut kendini hakkında hayırlısı olsun canım

Çok teşekkürler. Zaten psikoloğa gitmeyi düşünüyorum, çünkü psikolojik olarak iyi değilim. Şok mu geçiriyorum ama hiç bir tepki veremiyorum şuan.. Normalde evde bile bi kavga etsek bütün gün ağlayan ben şuan hiç ağlayamıyorum. Düşünüyorum acımın bıyutunu da hissedemiyorum. Sanki hislerim kayboldu. Bi ilaç içmişim istesem de ağlayamıyorum gibi, tepkilerim sıfır.. Normal mi böyle olması?

Back