• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

Şuan nefes alamıyorum.. Sadece hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bu acı nasıl geçer, geçecek mi hiç bilmiyorum.. içim öyle bir yanıyorki.. Bana bir sürü şeyler yaşatan adam, şiddet hakaret küfür hepsini yaşatan adam gitti diye niye böyleyim. Bu nasıl bir sevgiymiş!

Eski konularımı okuyanlar vardır belki, alkolden dolayı başıma gelen bir sürü şey vardı, hatta bazı kişiler bana boşanmayacaksın çekmeye devam edeceksin belli tarzı eleştirilerde bulunuyordu ve bitti... ama sanırım şuan sadece iyi günleri hatırlıyorum, acım gittikçe artıyor.. En son yine kapıyı açmadığım in, daha doğrusu bunu benim planladığımı düşündüğü için üstüme yürüdü, vurmaya kalktı kaçtım... Böyle olmuyor boşanıcam artık dedim. Adamda ne en ufak bir pişmanlık oluştu, ne bir özür, ne bir söz... tam tersi 5 gün boyunca içti gezdi eve gelmedi... Ben boşanmak istemiyorum ya da pişmanım tarzı tek laf etmedi..

Cuma günü hakim yokmuş, bugün tekrar gittik, resmen sadece bir günde tüm işlemler bitti ve artık evli değilim... içim öyle bir acıyorki, bunları yapan adamı öyle bir seviyormuşum ki inanamıyorum.. adliyeden çıktığımızda sadece “Sen istedim, yaparım dedim yaptın, artık özgürsün.” Dedi.. Sanki boşanmamak için en ufak bir çabası olmuş gibi...

Şimdi ne yapıcam, nasıl toparlanıcam bilmiyorum.. Bu evden yarın nasıl gidicem, Türkiye’nin öbür ucundan nasıl dönücem İstanbula, aileme ne anlatıcam, bu acıya nasıl katlanıcam... Nefes alamıyorum... Hala içimdeki lanet sevgiye rağmen boşandım işte... Ne kadar sürecek bu üzüntü, bu sevgi ne zaman bitecek... Nolur bir şey söyleyin, bu acı geçiyor mu...
Adam içkici dayakcı umursamaz sen de üzülüyorsun hımmmm çok ilgincsin

Ailemin haberi yok henüz, memleketteler evde de değiller, gidince söylemeyi düşünüyorum.. Şuan sadece abimin eşi ve ablam biliyor.. Sabahtan beri bilet arıyorum ama ne uçak ne otobus bileti yok bugüne ya da yarına... çıldırmak üzereyim.. Daha fazla burda kalıp acı çekmek istemiyorum, çok kötüyüm...
Artik eski es diyorum ama :( nezaman gidiceksin vs diyormu ya da nezaman gidiceksin diye :( icim parcalandi :(

Burada bir üyenin konusunu hatırladım şimdi. Oda ilk mesajlarında böyle idi aradan 1 yıl geçince yeni bir mesaj yazmış hayatının çok iyi olduğunu ne diye onca acitasyon yaşadığını sorgulamis
olan olmuş
Busaaten sonra bence sadece güzel şeyleri düşünün

İstanbul'a annenlere gitmeden önce en az beş günlük yalnız bir tatil yap.
Az paran varsa salda golü gibi guzel ama ucuz bir yere git (gecelik 30tl)
Doğa ile başbaşa kal, seni tanımayan, bosandigini hatta evli olduğunu hiç bilmeyen insanlarla tanış, erken kalk, koş, gül...
Kendine gel ve yeni hayatına öyle başla
Derim ben
Hayırlı olsun

Evlenmeden önce biliyor muydunuz alkol kullandığını? Ve bu konuda ne söylemişti
Evlenmeden önce de içerdi ama bu kadar değil. Ben içkiden rahatsız olduğumu söylediğimde, zaten evlenince bırakacağını, artık bi düzene girmek istediğini, bu yaşa kadar yeteri kadar içtiğini, daha istemediğini söylerdi hep.. Tabi insanın gözü kör olunca hemen inanıyor...

Bir otele mi gitsen acaba? Evde olmak daha acı verici sanki!
Evet o kadar acı verici ki... Her yerde mutlu resimler, evlilik resimleri, bana aldığı hediyeler... Böyle bir acı olamaz.. Ne yaoacağımı bilmiyorum.. Kıyafetlerim için kargoyu bekliyorum. Elim ayağım tutmuyorki, daha tam herşeyimi toparlamadım bile...

İstanbul'a annenlere gitmeden önce en az beş günlük yalnız bir tatil yap.
Az paran varsa salda golü gibi guzel ama ucuz bir yere git (gecelik 30tl)
Doğa ile başbaşa kal, seni tanımayan, bosandigini hatta evli olduğunu hiç bilmeyen insanlarla tanış, erken kalk, koş, gül...
Kendine gel ve yeni hayatına öyle başla
Derim ben
Hayırlı olsun
Onu bende düşündüm aslında, bir hafta kimseye söylemeden kalayım başka yerde dedim ama tam kafamı toplamışken bu sefer istanbulda kriz başlayacak.. Annemi biliyorum ağlamalar, ben demiştim demeler, günlerce devam edecek... Hepsi bitince gitmek istiyorum aslında... Tabi atlatabilirsem bunları...

Artik eski es diyorum ama :KK43: nezaman gidiceksin vs diyormu ya da nezaman gidiceksin diye :KK43: icim parcalandi :KK43:

Akşam eve geldi içmiş halde, ağladı saatlerce, ne olur bir kere sarılayım dedi, artık bitti nolur eve gelme gidene kadar dedim.. SEn bizi bitirdin, sen bu sevgiye nasıl kıydın deyip durdu... Sabah da biletini aldın mı filan dedi, yine kalmaz varsa al dedi.. Sonra ağlaya ağlaya gitti...

Akşam eve geldi içmiş halde, ağladı saatlerce, ne olur bir kere sarılayım dedi, artık bitti nolur eve gelme gidene kadar dedim.. SEn bizi bitirdin, sen bu sevgiye nasıl kıydın deyip durdu... Sabah da biletini aldın mı filan dedi, yine kalmaz varsa al dedi.. Sonra ağlaya ağlaya gitti...
Alkol yüzünden evliliği biten adam,üzgünlük belirtisi olarak gene içiyor.
Bir gün kurtulduğun için şükredeceksin inşallah...

Geçiyor değil mi... Bu acılar kalmayacak, hatta bugünleri gülerek hatırlayacağım öyle değil mi... Buna inanmayı o kadar çok istiyorumki...
Evet öyle. Geçmesini isterseniz geçecek, yeni bir hayat kurmak çok korkutucu gelebilir başta ama o hayatı kurup sonra eski hayatına bakınca; iyi ki diyor insan..

İyi değilim ne yazıkki.. Çıldıracak gibiyim.. Bilet bulamıyorum, baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum, heryeri aradım bilet için ne uçak ne otobus yok.. Adam psikolojimi daha çok bozuyor, ağlıyor seviyorum diyor, sen bitirdin diyor beni suçluyor hala.. Kabus gibi her şey..

Geçmiş olsun..,Sizi 1 günde boşadılarmı yani çok garip ya yeni evli sayılırsınız biraz zaman. verelim vs demedi mi hakim..genelde öyle oluyor:işsiz: nafaka vs nasıl oldu herşey bu kadar hızlı ...çok şaşırdım ..,Biz hastane randevusunu 1 günde alıp muayene olamıyoruz...

Geçmiş olsun..,Sizi 1 günde boşadılarmı yani çok garip ya yeni evli sayılırsınız biraz zaman. verelim vs demedi mi hakim..genelde öyle oluyor:işsiz: nafaka vs nasıl oldu herşey bu kadar hızlı ...çok şaşırdım ..,Biz hastane randevusunu 1 günde alıp muayene olamıyoruz...
Anlaşmalı boşandık, nafaka vs istemedik birbirimizden. Eşimde ben istedim diye inat yaptı hemen boşanalım dedi aynı gün bitti. Hakim de hiçbir şey yapmadı, sadece emin misiniz dedi o kadar.. Burası ufak bir ilçe, istanbul gibi olmuyor işlemler hemen bitiyor... Belki de bu kadar hızlı olduğu için şoktayımdır...

Canın çok acıyor ve çok haklısın. Bu pişmanlıkları boşuna biliyorsun, dayanamayıp barışsan bile aynı şeyleri yaşayacaksın. Kendi dengesizliğiyle seni tüketiyor. Çok zor bir durum

Back