• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

Alkol uyusturucu siddet yuzunden biten evliliklere cok seviniyorum. Darisi diger cekmek zorunda kalan guzel kadinlarimizi basina. Ayrilmak isteyipte zorla evde tutulanlarin basina. Ölumle cocuklariyla tehdit edilenlerin basina

Bence kendinizi bu kadar hırpalamayın “ben güçlü bir kadınım bunun da üstesinden gelebilirim “ diyin. Allah yaşatmasın ama hayatta çok daha büyük acılar var 3 yıllık bi adam için üstelik size hiç değer vermemiş biri için kendinizi böyle üzmeyin. Anneniz babanız hayatta ve sağlıklılar ise şükredin bu adamdan kurtulduğunuza onlara bişey olmasın die dua edin asıl acı o bence. Şuan çok yeni olduğu için hak veriyorum sana umarım kısa sürede toparlarsın kendini

Geçecek emin ol.
Neler geçmiyoki..
Tekrar evlenip çocuk bile yapcaksın...
Geçmişe bakıp gülceksin....

Alisirsin hala evliyim ama bir cok sebeple birlikte ailesi yuzunden (tartismadan 4gun sonra) benim evliligimde resmiyette devam etsede ilk durusma gunu kafamda bitti.. ilk gunler cok zordu suan alistim kavga gurultu yok hic evlenmemis gibi mutlu ve ozgurum.. Sizde zamanla aliscaksiniz calismiyorsaniz ise girin kafa dagitin kimseyi takmayin

Hissettiklerin normal çok yeni ve aniden olmuş. Daha ne olduğunu idrak edeme'z insan. Zamanla unutursunuz, sonra geriye dönüp baktığınızda ne kadar gereksiz bi insan için üzüldüğünüzü anlayacaksınız.

Ya tamam da erkrkler uzulmezken biz kadinlar evim yuvam diye heba ediyoruz kendimizi.hayat bu hersey insanlar icin.alkolik bir adamla mi gececekti omrun.simdi cok taze ama zamanla ne kadar hayirli bir karar verdigini goreceksin.evlilik tek tarafli yurumez karsinda ki uzulmuyor takmiyor sende uzulme bu kadar.saglikgin yerinde elin ayagin saglam sukret.bu kadar da oldum bittim ci olma.acima kendine gucluyum dimdik ayaktayim de.kendini sen yikiyorsun yapma bunu kendini sev.
Su kisa hayatta kimse icin yasama kendin icin yasa.zaman neler saklar bilimmez bugunler gecer gider ilerde ne salak gibi uzulmusum dersin.guclu ol salma kendinu
Dunyada ne dertler var neler var sukret haline...dua et Allaha O na sigin

Eski eşinize bir teşekkür kartı gönderin sizin koparıp atmanız gereken bağı o kopartmış adam doğru söylermiş artık özgürsünüz en berbat ilişki bittiğinde bile günlük yaşamın altüst olmasından kaynaklı bir acı depresyon olur şu an çektiğiniz acı hastalık acısı değil iyileşme acısı. Kendinize uzun bir hastalıktan kalkan bebek gibi özenle bakın sevdiğiniz şeyleri yapın komik filmler izleyin arkadaşlarınızla buluşup laklak edin sebepli sebepsiz ağlayın şöyle bir salın kendinizi rahatlatın emin olun geçecek ve evliyken olduğunuzdan kat kat daha mutlu olacaksınız

Daha çok yeni .çok taze hersey..gayet normal hissettiklerin..buda geçecek elbet..

2 yıl çok değil, 27 yaşta ileri bir yaş değil. Hatta tam tersine insan 27 yaşında aydınlanma yaşar. İleride olacağın insan olmaya bu yaşta başlarsın. Sen gelecek hayatına yüklerinden kurtulup başlamışsın. Ayrılık zor, abartma diyenler olmuş ama ben anladım seni. Bu acınında yeri ayrı. Şimdi imkansız görünsede ileride güç kaynağın olacak bu acı. Ufak şeyler deviremeyecek seni. Ayrıca bir örnek annemin alkolik kuzeni yıllar içinde o kadar manyaklaştı ki nereden bulmuşsa silah bulmuş, zil zurna sarhoş geldiği gün karısı viski şişesini getirmedi diye onu vurmaya kalktı. Bildiğin ateş etti, kadın zor kaçtı Seninki asla yapmaz mı dersin? Eminin gençken kadında öyle derdi çünkü büyük aşktı, öldü geberdi kadın adam için. Şimdi adam öldü, kadın 60 yaşında hala çalışıyor. O kadının hayatı bitti. Seninkiyse yeni başlıyor. Tadını çıkar.

Ölüm acısını tatmamışsınız anlaşılan.
Gün gelir bugününüzü çok ararsınız.
Pislik bir adamdan kurtulmuşsunuz üzüleceğinize sevinin.

Keşke sana hakaret ederken ses kaydı alsaydın dinleyip ondan nefret ederdin en azından sana neler dedi neler yaptı kötü şeyleri düşün surekli

Gerçekten hepiniz o kadar haklısınızki... Biliyorum o adam bana yaramaz, hasta ruhlu, alkolik, ben ondan kurtuldum... Ama içim anlamıyorki...

Gece geldi eve eski eşim, sabaha kadar ağladı. “Sen istedin sen bitirdin, beni oraya sen götürdün, nasıl sevgimize kıydın...” deyip durdu... Sabaha kadar durmadan ağladım...

Belki beni eleştireceksiniz, hala bu adamı nasıl seversin diyeceksiniz ama içime anlatamıyorumki... Bu akşam seve seve gidiyorum ailemin yanına, içim yana yana... Durmadan kafamda sorular: acele mi ettim, doğru zaman mıydı, gerçekten ben mi bitirdim, mahkemeye ben götürdüm acaba ben mi istemeseydim, içimde bu sevgi varken nasıl dayanıcam bu acıya, ailem yıkılıcak ne yapıcam, ya özlersem, pişman olursam... Hep içimden bunlar geçiyor, sadece ağlıyorum..

Toparlanamadım hala, kalkıp valizimi hazırlayamıyorum.. Açlıktan mı ağlamaktan mı bilmem sadece başım dönüyor, yataktan kalkamıyorum.. Fazla duygusalım biliyorum.. Ve sağlığımdan oldum sadece...

Gerçekten hepiniz o kadar haklısınızki... Biliyorum o adam bana yaramaz, hasta ruhlu, alkolik, ben ondan kurtuldum... Ama içim anlamıyorki...

Gece geldi eve eski eşim, sabaha kadar ağladı. “Sen istedin sen bitirdin, beni oraya sen götürdün, nasıl sevgimize kıydın...” deyip durdu... Sabaha kadar durmadan ağladım...

Belki beni eleştireceksiniz, hala bu adamı nasıl seversin diyeceksiniz ama içime anlatamıyorumki... Bu akşam seve seve gidiyorum ailemin yanına, içim yana yana... Durmadan kafamda sorular: acele mi ettim, doğru zaman mıydı, gerçekten ben mi bitirdim, mahkemeye ben götürdüm acaba ben mi istemeseydim, içimde bu sevgi varken nasıl dayanıcam bu acıya, ailem yıkılıcak ne yapıcam, ya özlersem, pişman olursam... Hep içimden bunlar geçiyor, sadece ağlıyorum..

Toparlanamadım hala, kalkıp valizimi hazırlayamıyorum.. Açlıktan mı ağlamaktan mı bilmem sadece başım dönüyor, yataktan kalkamıyorum.. Fazla duygusalım biliyorum.. Ve sağlığımdan oldum sadece...

Ailenizin yanına gidince ilk işiniz destek almak olsun lütfen. Çünkü normal değilsiniz. Umarım eski eşinizle yaşamaya devam etmezsiniz.
Aileniz boşandığınızı bilmiyormu ben onu anlayamadım. Neden yalnızsınız?

Çocuk yoktu, düşük yaptım 1 ay önce... Nefes alamıyorum ya resmen seve seve ayrıldım... Bitti...

Sizin gibi kadınları asla anlamayacağım.
Dayak yiyip otursaydınız madem.
Hatta delicesine aşık olduğunuz kocisiniz yorulmasaydı, siz vurunca diğer yanaginizi uzatsaydınız

Allah yardımcınız olsun gerçekten kolay değil yaşadıklarınız sizi anlayabiliyorum aynı karakterlere sahibiz. zamana ihtiyacınız var sadece zamann... İnsanoğlunun alışamayacağı şey yok insan çocuğunun ölümüne bile alışıyor... Sizde alışacaksınız sadece zaman ...

Back