• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

İçindeki o duygu ne biliyormusun ailene karşı gelip onu seçtin şimdi yuvan içki yüzünden yıkıldı bence seni üzen bunlar onun sevgisi falan değil sen böyle birini sevemezsin kimse sevemez oyuzden kendini toparlamaya bak süslen gez dolaş kendini sevv kendini sev ki başkasıda seni sevsin

İnşallah çabuk biter... Böyle bir acı görmedim...
Can'ım bence azda olsa bu akşam biraz alkol al tabi kullanıyırsan rahatlar uyursun ağla içini dök çok değil yemin ederim 1 ay sonra hiç birşeyin kalmaz döner dönmez işe gir bakımını yap bol bol ailenle yada sevdiğin arkadaşlarınla dışarıda vakit geçir güçlü ol 1 günde boşanmaya hee diyen adamıda koy ver gitsin o alkolikle bulabiliyorsa senden daha iyisini bulsun sakın ağladığını gösterme ona sakın sabırlı ol

Şuan nefes alamıyorum.. Sadece hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bu acı nasıl geçer, geçecek mi hiç bilmiyorum.. içim öyle bir yanıyorki.. Bana bir sürü şeyler yaşatan adam, şiddet hakaret küfür hepsini yaşatan adam gitti diye niye böyleyim. Bu nasıl bir sevgiymiş!

Eski konularımı okuyanlar vardır belki, alkolden dolayı başıma gelen bir sürü şey vardı, hatta bazı kişiler bana boşanmayacaksın çekmeye devam edeceksin belli tarzı eleştirilerde bulunuyordu ve bitti... ama sanırım şuan sadece iyi günleri hatırlıyorum, acım gittikçe artıyor.. En son yine kapıyı açmadığım in, daha doğrusu bunu benim planladığımı düşündüğü için üstüme yürüdü, vurmaya kalktı kaçtım... Böyle olmuyor boşanıcam artık dedim. Adamda ne en ufak bir pişmanlık oluştu, ne bir özür, ne bir söz... tam tersi 5 gün boyunca içti gezdi eve gelmedi... Ben boşanmak istemiyorum ya da pişmanım tarzı tek laf etmedi..

Cuma günü hakim yokmuş, bugün tekrar gittik, resmen sadece bir günde tüm işlemler bitti ve artık evli değilim... içim öyle bir acıyorki, bunları yapan adamı öyle bir seviyormuşum ki inanamıyorum.. adliyeden çıktığımızda sadece “Sen istedim, yaparım dedim yaptın, artık özgürsün.” Dedi.. Sanki boşanmamak için en ufak bir çabası olmuş gibi...

Şimdi ne yapıcam, nasıl toparlanıcam bilmiyorum.. Bu evden yarın nasıl gidicem, Türkiye’nin öbür ucundan nasıl dönücem İstanbula, aileme ne anlatıcam, bu acıya nasıl katlanıcam... Nefes alamıyorum... Hala içimdeki lanet sevgiye rağmen boşandım işte... Ne kadar sürecek bu üzüntü, bu sevgi ne zaman bitecek... Nolur bir şey söyleyin, bu acı geçiyor mu...
Geçecek inan bana...insallah hakkini almissindir

Konu sahibi bu günler de geçecek elbet. Vardır her iste bir hayır. Belki bundan sonra hayat sana güzel süprizlerle doludur.

Hakkında hayırlısı olsun...baya hızlı bir boşanma olmuş nezaman dava açtınız nasıl hemen mahkeme oldu

Yapmanız gerekeni yapmışsınız lakin yapmak istemediğinizi yapmışsınız. Belli ki boşanmaya hazır değilmişsiniz, seviyormuşsunuz hem öyleyse niye boşandınız ki ? Kimi kadınlar vardır şiddet ve küfür tüm sevgisini yok eder ve boşanır. Boşanmanın arkasından tek hatırladığı şiddet ve küfüre maruz kaldığı anlardır. Geçip giden günlerine ağlar. Kimi kadın vardır şiddet ve küfüre rağmen sevmeye devam eder, garip de bir haz alır bu durumdan. Koparamaz gönlünü ondan. Yanlış anlamadıysam siz 2. kategoridesiniz. Tekrarlıyorum; doğru olanı yapmışsınız. Ama genele ve etiğe göre doğru olan sanırım sizin için yanlış seçenek. Keşke kafanızda bitirmediğiniz bir evliliği sonlandırmasaymışsınız.

Şuan nefes alamıyorum.. Sadece hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bu acı nasıl geçer, geçecek mi hiç bilmiyorum.. içim öyle bir yanıyorki.. Bana bir sürü şeyler yaşatan adam, şiddet hakaret küfür hepsini yaşatan adam gitti diye niye böyleyim. Bu nasıl bir sevgiymiş!

Eski konularımı okuyanlar vardır belki, alkolden dolayı başıma gelen bir sürü şey vardı, hatta bazı kişiler bana boşanmayacaksın çekmeye devam edeceksin belli tarzı eleştirilerde bulunuyordu ve bitti... ama sanırım şuan sadece iyi günleri hatırlıyorum, acım gittikçe artıyor.. En son yine kapıyı açmadığım in, daha doğrusu bunu benim planladığımı düşündüğü için üstüme yürüdü, vurmaya kalktı kaçtım... Böyle olmuyor boşanıcam artık dedim. Adamda ne en ufak bir pişmanlık oluştu, ne bir özür, ne bir söz... tam tersi 5 gün boyunca içti gezdi eve gelmedi... Ben boşanmak istemiyorum ya da pişmanım tarzı tek laf etmedi..

Cuma günü hakim yokmuş, bugün tekrar gittik, resmen sadece bir günde tüm işlemler bitti ve artık evli değilim... içim öyle bir acıyorki, bunları yapan adamı öyle bir seviyormuşum ki inanamıyorum.. adliyeden çıktığımızda sadece “Sen istedim, yaparım dedim yaptın, artık özgürsün.” Dedi.. Sanki boşanmamak için en ufak bir çabası olmuş gibi...

Şimdi ne yapıcam, nasıl toparlanıcam bilmiyorum.. Bu evden yarın nasıl gidicem, Türkiye’nin öbür ucundan nasıl dönücem İstanbula, aileme ne anlatıcam, bu acıya nasıl katlanıcam... Nefes alamıyorum... Hala içimdeki lanet sevgiye rağmen boşandım işte... Ne kadar sürecek bu üzüntü, bu sevgi ne zaman bitecek... Nolur bir şey söyleyin, bu acı geçiyor mu...
O hissettiğin his eşine sevgi değil.
Sen eşinden ayrıldığın için değil hayal kırıklıklarına ağlıyorsun.
Şu an duygu karmaşası yaşıyorsun.
Bı kaç aya kendine geleceksin.

Sizi karşılamayıp içmeye gitmiş. Sizi değil içkiyi tercih etmiş. İyi ki boşanmışsınız. Benim eşimde tüp bebek transferi sonrası bir gece annemde kalmıştım. İkinci gece erken gel bebeklerimizle birlikte olalım demiştim içmeye gitmişti. Bende ayrıyım boşanacağım

Insan herseye alisir buna inaniyorum.
Cocugun varmi diye merak ettim.
Bu gunlerini tek basina atlarmamani ve bir kac arkadasnla birlikde olmani tavsiye ederim inan bu gunler gececek su an uzgun oldugun bu durumdan cok guclenerek cikacaksin degerinin farkina var bir başkası hayatina girdiginde ve sana verilen önemi gordugunde hayatinn ne kadar kiymetli sennde ne kadar ozel oldgnu hssedeceksn

Evliliğiniz hızlı bir şekilde bitmesi sarsmış sizi. Muhtemelen sizin idare etmenizle devam etmiş bunca süre. Siz bıraktığınız anda eski eşinizden bir çaba görmek istemişsiniz. Omu da göremeyince bir hiç gibi hissetmişsiniz.
Sürece baktığımızda bir sürü sorun mevcutmuş. Evliliğinizin devam etmesi zor görünüyormuş zaten. Henüz çok yeni. Sakin olun. Geçecek her şey. Ailenizden destek alın bir an önce.

Evet haklısınız ben zaten fazla duygusalım, biraz fazla üzülürüm her şeye ama çok zor geliyor evliliğin bitmesi... O kadar emeğimden çabamdan sonra.. Belki 1 yıl sonra boşa üzülmüşüm diycem ama acıma engel olamıyorum... Severek ayrılmak zor oluyor, hala böyle bir adama sevgi beslemek...

O zaman aç ve eski konularını tekrar oku..
Yaşayan benim gerek yok okumama deme.
Acı çektiğini hissettiğin anlarda aç oku ve nasıl bir cehennemden çıktığına şükret..

Geri kalan zamanının değerini bil. Hayat sandığımız kadar uzun değil.

Senin öyle bencil ve hasta ruhlu biri için üzüldüğün her saat boşa akıp giden zaman..
Havalar soğumadan kendine tatil planı yap bence..

Benimde alkil dahil olmak üzere bi çok sorunum var ve çocuğum var boşanmak istiyorum ama korkuyorum güçsüz hissediyorum mutsuzum üstelik boşanmaz hayatı zindan eder onu da biliyorum anladığım kadarıyla ailen arkanda gidecek yerin var benim o da yok üstelik kızım var kara kara dusunup agliyorum şanslısın kurtulmuşsun sevin uzulme lutfen senin ki sevgi degil aliskanlik

Back