- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
Işte şu yukarda bahsettiklerinizin hepsi kendinizi sevmeniz için sebep. Bir de şöyle düşünün baştan kendinizi sevseniz adam bunu bilse bu kadar ileri gider miydi? Ona yaptığınız aşırı fedakarlıklar malesef sizi vazgeçilebilir kılan. Nasılsa affeder... Nasılsa döner. Nasılsa yine sever mantığı. Yapmayın kendinizi sevin, silkelenin bir an önce. Değmeyecek şeyler için gözyaşı akıtmayın.
Rica ederim bunu yaşayan bilir ben yasadim biliyorum çünkü . Insan en cok emegine üzülüyor zaten ama emin ol sonra bu duygular da gececek guven bana canim. Aileni karsina alarak evlenmissin sanirim isini gücünü herseyini birakarak . Bisey diyimmi aileler herseyi biliyor hayat tecrubeleri cok fazla olduğu icin onun sana koca cocuguna baba olamayacagini bilmisler. 27 yas ne ki Allah aşkına daha yolun başı 30 bile olmamissin Rabbim sana ve ailene uzun ömür versin . Valla 1 gunde insan ölüyor,1 gunde insan doğuyor 1 gunde deprem oluyor 1 gunse insan iflas ediyor 1 gunde hatta 1 saniyede neler olmuyor ki canim benim artık herseyin çaresi var cok şükür ölüm haric. Ölümden öte yol yok. Artik kadinlarin haklari da ortada bir gunde hemen bosanmana şaşırmadım ben açıkçası şansın varmış oyle düşün gercekten allah in sevdigi kulusun sen bence. Ailen de ilk etapta laf sokar belki biz sana demistik kızım sotle boyle ama emin ol sonra hak verirler sana merak etme beddualari da tutar o kocana sen mutlu olursun tekbasina daha da mutlu olursun. Dur daha yeni başlıyoruz bu gunler gececek isine donceksin arkadaslarina donceksin memelekete donceksin belkii daha sonraaaaa senin hayatin bambaska olcak hic karamsarliga kapılma Allah dağına gore kar verir ... Oylesi kendi pisliginde bogulacak sen mutlu olcaksin ben demiyorum evrenin sistemi böyle.. gercekten.Evet biliyorum, gelecek günlerim aynen öyle olacaktı, yazdıklarınız iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim.. Daha çok yeni evli olduğumzdan mı ya da çok emek vererek evlendiğim için mi bilmiyorum ama o kadar şeye rağmen sevgim daha bitmemiş, o yüzden çok acı çekiyorum.. Böyle 1 günde evlilik biter mi, inanamıyorum...
Evet o kadar kötü günlere rağmen şuan sadece iyi günler geliyor, düğünümüz gezmelerimiz bana sarılmaları.. Aklıma gelenler bunlar... Sanki o yokken hep yalnız kalıcam, üzülücem acı çekicem, şuan böyle hissediyorum... İnşallah kosa sürer bu acı, tüm hayatım resmen yarın değişecek...Bir söz duymuştum kadın boşandıktan hemen sonra dibe çöker, erkek laylaylom olurmuş, zaman geçince kadın eskisinden daha güçlü ayağa kalkarmış, erkek sonradan dibe çökermiş.
Ben de aynen yaşadım bu durumu. Çocuklarımın babası olan kişi çocuk görmeye geldiğinde eskiden içim yana yana gizlice bakardım ardından. 2 yıl geçti şimdi benim için bir yabancıdan farksız ama bu sefer melül melül bakan kendisi. Ama beni enterese ediyor mu artık, kesinlikle hayır.
Acınız çok yeni. Alışkanlık, hayat tarzı değişikliği, yaşattığı tüm kötü durumlara rağmen hala sevdiğinizi sandığınız adamın artık hayatınızda olmayacak olması. Ne kadar kötü zamanlar yaşanmış olsa da aklınıza ısrarla iyi zamanlar gelecek. Duygusal düşüneceksiniz bir süre. Ama belli bir zaman geçince boşa üzülmüşüm diyeceksiniz.
Evet o kadar kötü günlere rağmen şuan sadece iyi günler geliyor, düğünümüz gezmelerimiz bana sarılmaları.. Aklıma gelenler bunlar... Sanki o yokken hep yalnız kalıcam, üzülücem acı çekicem, şuan böyle hissediyorum... İnşallah kosa sürer bu acı, tüm hayatım resmen yarın değişecek...
Flörtlerim filan oldu ama ilk aşkımdı evet, ilk defa böyle sevdim kör oldu gözlerim... Ama 2 yıl bile sürmedi...ilk aşkınızla mı evlendiniz ?
İnşallah haklıydınız şuan çok mutluyum dediğiniz konularınızı da görürüz. 27 yaşındasınız, hayatınızı yeniden kurun ben sizin yerinizde olsam gezerim tozarım evvela iş bulur çalışırım. Diyeceksiniz ki hayat buymuş, dünya varmış kafam ne kadar rahat..
Ve adam kendini zerre suçlu görmedi öyle mi? Alkolik biriyle nereye kadar daha devam edecekti ki..o alkolle evliymis..Evet anlaşmalı boşandık, küçük bir yer olduğu için 1 günde bitti... Ve adam bitince konuştu sadece, suçu bana atmak için sen istedin yaptın artık özgürsün dedi... Canım yanıyor...
Flörtlerim filan oldu ama ilk aşkımdı evet, ilk defa böyle sevdim kör oldu gözlerim... Ama 2 yıl bile sürmedi...
İnşallah sadece bir kaç ay sürer.. Zaten hemen psikoloğa gidicem, kaldıramam bunu.. Bir günde canım çıktı resmen, sanki ruhum çekildi.. Doğru bir evlilik olmadığını çok iyi biliyorum ama içime söz geçiremiyorum...
Alkolle evlendi ve beni de bitirdi... Boşa çabaladım resmen, 3 yılımı aldı benden.. Yanında da tüm umudumu, tüm mutluluğumu, tüm sevgimi...Ve adam kendini zerre suçlu görmedi öyle mi? Alkolik biriyle nereye kadar daha devam edecekti ki..o alkolle evliymis..
Bence kendi kendine olayı aşırı dramatize ediyorsun.
İnsanlar karnında, kucağında bebekle arkasına bakmadan gidiyor.
Benim kayınvalidem 30 yıllık evliliğini bitirdi 50 yaşında. Sen daha genceciksin.
Dünya yıkılmadı sadece medeni durumun değişti. Rahatlayacaksan bol bol ağla ama bence biraz da durumunun artılarını düşün..
Eşin pisliğin tekiydi. Yanlış bir seçim yaptın ve bunu şimdi düzelttin..
Evlilik bir kumar zaten..
İnşallah çabuk biter... Böyle bir acı görmedim...Allah hayırlısını vermiş şimdi üzülme zamanı ama kısa sürecek emin ol sonra mutlu olacaksın , üzülme diyemem insan sevdiği bir eşyayı kaybedince bile üzülüyor yuvanızın yıkıldığı içinde üzüleceksiniz elbette ama geçecek ...
Evet kimse inanmıyordu boşanacağıma, hatta bende.. Ama boşandım... Hayatımın en zor günü resmen.. inşallah her şey biter, güzel günler çabuk gelir...Acikcasi boşanabileceginizi sanmıyordum. Tatil konunuzdan oyle bir izlenime kapilmistim. Ama zoru basarmissiniz..tebrik ederim. Guzel günler sizin olsun bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?