1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

Evet o kadar emindi ki onu affedeceğimden.. Hatta eminim mahkemeden bile döneceğimden emindi ama dönmedim işte. O kadar tuttumki kendimi, o kadar mücadele ettimki seviyorum boşanmak istemiyorum dememek için.. çünkü bu evlilik beni bitirecekti biliyorum... Artık dönme şansım da kalmadı, affedecek biri de kalmadı, rahatlar şimdi...

Rica ederim bunu yaşayan bilir ben yasadim biliyorum çünkü . Insan en cok emegine üzülüyor zaten ama emin ol sonra bu duygular da gececek guven bana canim. Aileni karsina alarak evlenmissin sanirim isini gücünü herseyini birakarak . Bisey diyimmi aileler herseyi biliyor hayat tecrubeleri cok fazla olduğu icin onun sana koca cocuguna baba olamayacagini bilmisler. 27 yas ne ki Allah aşkına daha yolun başı 30 bile olmamissin Rabbim sana ve ailene uzun ömür versin . Valla 1 gunde insan ölüyor,1 gunde insan doğuyor 1 gunde deprem oluyor 1 gunse insan iflas ediyor 1 gunde hatta 1 saniyede neler olmuyor ki canim benim artık herseyin çaresi var cok şükür ölüm haric. Ölümden öte yol yok. Artik kadinlarin haklari da ortada bir gunde hemen bosanmana şaşırmadım ben açıkçası şansın varmış oyle düşün gercekten allah in sevdigi kulusun sen bence. Ailen de ilk etapta laf sokar belki biz sana demistik kızım sotle boyle ama emin ol sonra hak verirler sana merak etme beddualari da tutar o kocana sen mutlu olursun tekbasina daha da mutlu olursun. Dur daha yeni başlıyoruz bu gunler gececek isine donceksin arkadaslarina donceksin memelekete donceksin belkii daha sonraaaaa senin hayatin bambaska olcak hic karamsarliga kapılma Allah dağına gore kar verir ... Oylesi kendi pisliginde bogulacak sen mutlu olcaksin ben demiyorum evrenin sistemi böyle.. gercekten.

Evet o kadar kötü günlere rağmen şuan sadece iyi günler geliyor, düğünümüz gezmelerimiz bana sarılmaları.. Aklıma gelenler bunlar... Sanki o yokken hep yalnız kalıcam, üzülücem acı çekicem, şuan böyle hissediyorum... İnşallah kosa sürer bu acı, tüm hayatım resmen yarın değişecek...

ilk aşkınızla mı evlendiniz ?

İnşallah yeniden bi hayat kurarım, yeniden iş bulur bi hayata başlarım... inşallah kısa zamanda dedikleriniz olur yoksa ben dayanamam...

Evet anlaşmalı boşandık, küçük bir yer olduğu için 1 günde bitti... Ve adam bitince konuştu sadece, suçu bana atmak için sen istedin yaptın artık özgürsün dedi... Canım yanıyor...
Ve adam kendini zerre suçlu görmedi öyle mi? Alkolik biriyle nereye kadar daha devam edecekti ki..o alkolle evliymis..

Flörtlerim filan oldu ama ilk aşkımdı evet, ilk defa böyle sevdim kör oldu gözlerim... Ama 2 yıl bile sürmedi...

yazık olmuş güzelim. ama sevinmelisin iyi ki çocuğun yok, çocuğun ile ilgili son yaşadığın olay belkide hakkında hayırlı olduğu içindir, yaradan razı gelmedi bak çocuğa, böyle olması iyi olmuş bence. çocuk olsa zor kurtulurdunuz o adamdan. adam mı ? ne adam ı! temiz bi sopaya ihtiyacı var o adamın.

Allah hayırlısını vermiş şimdi üzülme zamanı ama kısa sürecek emin ol sonra mutlu olacaksın , üzülme diyemem insan sevdiği bir eşyayı kaybedince bile üzülüyor yuvanızın yıkıldığı içinde üzüleceksiniz elbette ama geçecek ...

Bence kendi kendine olayı aşırı dramatize ediyorsun.
İnsanlar karnında, kucağında bebekle arkasına bakmadan gidiyor.
Benim kayınvalidem 30 yıllık evliliğini bitirdi 50 yaşında. Sen daha genceciksin.

Dünya yıkılmadı sadece medeni durumun değişti. Rahatlayacaksan bol bol ağla ama bence biraz da durumunun artılarını düşün..
Eşin pisliğin tekiydi. Yanlış bir seçim yaptın ve bunu şimdi düzelttin..
Evlilik bir kumar zaten..

Evet haklısınız ben zaten fazla duygusalım, biraz fazla üzülürüm her şeye ama çok zor geliyor evliliğin bitmesi... O kadar emeğimden çabamdan sonra.. Belki 1 yıl sonra boşa üzülmüşüm diycem ama acıma engel olamıyorum... Severek ayrılmak zor oluyor, hala böyle bir adama sevgi beslemek...

İnşallah çabuk biter... Böyle bir acı görmedim...

Hayırlı olsun gozun aydın olsun. Büyük bir beladan dertten kurtulmuşsun. Benimde babam alkol alır bizi ve anneni somurdu yıllarca,boşanmasini istedik annem bosanmadi. Emin ol sendeki vicdan,uzuntu dert onda yok ve olmayacaktı da. Zararın neresinden dönersen kâr.
Asla pişman olma hayatını kurtardin.

Acikcasi boşanabileceginizi sanmıyordum. Tatil konunuzdan oyle bir izlenime kapilmistim. Ama zoru basarmissiniz..tebrik ederim. Guzel günler sizin olsun bundan sonra.
Evet kimse inanmıyordu boşanacağıma, hatta bende.. Ama boşandım... Hayatımın en zor günü resmen.. inşallah her şey biter, güzel günler çabuk gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…