- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
allah sabır versin, allah dayanma gücü versin, böyle bir adama katlanılmaz, acınızı anlıyorum, ancak toparlanmanız lazım, aşk sevda gönül işleri zordur çok iyi bilirim, ancak eşiniz alkolük küfürbaz, ve şiddet eğilimli olduğu için, bırakmanız ve boşanmanız ,iyi olmuş. güçlü olun, açıklarınızı ona belli etmeyin, pişman olan o olsun, siz değil.
böyle kadınları üzmeyin kardeşim ya üzmeyin.
27 yaşındayım... Sanki tüm hayatım bitmiş gibi geliyor ama...Oyle bir insanin nesini seviyorsun canım benim ya. Kac yaşındasın
İnşallah sadece bir kaç ay sürer.. Zaten hemen psikoloğa gidicem, kaldıramam bunu.. Bir günde canım çıktı resmen, sanki ruhum çekildi.. Doğru bir evlilik olmadığını çok iyi biliyorum ama içime söz geçiremiyorum...Yaşadığın şey evlilik değildi bile. Adam pişmanım dese ne değişecekti sanıyorsun?
2 gün düzgün dururdu en fazla. Mayası bozuk çünkü..
Çocuk olmadan boşanman bile büyük şans emin ol..
Psikolojik destek al. Gez, tatil yap, alışveriş yap.
Emin ol bir kaç ay sonra çok farklı düşüneceksin.
yani bosanmak bu derecemi ölümcül felaket birseyde öldüm bittim deyip nerdetse kendini yerlere aticaksin 2 evlâdım var kocam olucak adam icicek siddet ger turlu huzursuzlugu vericek yemin ederim bir kere donup bakmam boşarım aklimada gelmez kendine bu ladar acima bir pis mikroptan kurtarmışın kendini dua etmelisin sukretmelisin27 yaşındayım... Sanki tüm hayatım bitmiş gibi geliyor ama...
yaşınız kaç bu arada ? severek mi evlendiniz, o da sizi seviyor muydu ? son olarak sevse sizi vurmaya kalkmaz, içmez, küfür etmez. vb. seven böyle şeyler yapmaz, kıyamaz ki. kıyıyorsa, aşk değildir o, sevgi hiç değildir, evlilik asla olamaz..
Belki ilerde dua edicem şükredicem ama şuan içim anlamıyor bunu... Bu nasıl lanet bir sevgi anlamıyorum, neler çektim yine bu sevgi bitmedi.. En çok da emeklerime acıyorum, aileme kendime çektirdiklerime... Bir an önce bitsin bı acı...yani bosanmak bu derecemi ölümcül felaket birseyde öldüm bittim deyip nerdetse kendini yerlere aticaksin 2 evlâdım var kocam olucak adam icicek siddet ger turlu huzursuzlugu vericek yemin ederim bir kere donup bakmam boşarım aklimada gelmez kendine bu ladar acima bir pis mikroptan kurtarmışın kendini dua etmelisin sukretmelisin
Onceki konularınızı okudun,yaşadığınız sehirde kadinlar cok rahatmış herkes icki falan iciyormus ufak bir sehirmis neresiki bura dogu degilde akdenizde bir yer galiba arada yas farkinizda varmis esinizle. Ben alkolun ne oldugunu cok iyi bilirim. Sisede durdugu gibi durmaz birgün 4 tane bira icersin biseycik olmaz aklın yerindedir,bie gun 1 tane icersin sarhos oluverirsin. Biraz da moral ve psikolojiyle alakali sarhos etmesi. Tabi esiniz surekli ictigi icin ictigi icki sayısı da gunden gune artıyordur yetmiyordur.27 yaşındayım... Sanki tüm hayatım bitmiş gibi geliyor ama...
Zaten hep fedakarlık yapan hayatını değiştiren ben oldum.. Kendimi sevmediğim için böyle oldu sanırım.. En ufak bir çabası olmadı şu boşanmayı engellemek için.. Sonra da sen istedin bitti dedi bu kadar... Beni kaybetmeyi göze aldı alkol uğruna...Eski konularınızı bilmiyorum ama;
"İçti beni dövdü,düzelecek mi?"
"Kocam çok içiyor, hamileyim ne yapacağım?"
"Kocam sarhoş geldi, bebeğim çok korktu."
başlıklı konularınız olmayacağı için sizin adınıza sevindim. Düzeleceği olsa çabalardı. Düzeleceği olsa sizi kaybetmeyi göze alamazdı. Düzeleceği olsa adliyeden içmeye değil göz yaşınızı silmeye gelirdi.
Yazık etmeyin kendinize. Adam kendine, kendi zevkine bayılıyor; evliliğini bu uğurda harcayabiliyor. Sizin eksiğiniz ne? Neden kendinizi bu kadar sevmiyorsunuz?
Işte şu yukarda bahsettiklerinizin hepsi kendinizi sevmeniz için sebep. Bir de şöyle düşünün baştan kendinizi sevseniz adam bunu bilse bu kadar ileri gider miydi? Ona yaptığınız aşırı fedakarlıklar malesef sizi vazgeçilebilir kılan. Nasılsa affeder... Nasılsa döner. Nasılsa yine sever mantığı. Yapmayın kendinizi sevin, silkelenin bir an önce. Değmeyecek şeyler için gözyaşı akıtmayın.Zaten hep fedakarlık yapan hayatını değiştiren ben oldum.. Kendimi sevmediğim için böyle oldu sanırım.. En ufak bir çabası olmadı şu boşanmayı engellemek için.. Sonra da sen istedin bitti dedi bu kadar... Beni kaybetmeyi göze aldı alkol uğruna...
Onceki konularınızı okudun,yaşadığınız sehirde kadinlar cok rahatmış herkes icki falan iciyormus ufak bir sehirmis neresiki bura dogu degilde akdenizde bir yer galiba arada yas farkinizda varmis esinizle. Ben alkolun ne oldugunu cok iyi bilirim. Sisede durdugu gibi durmaz birgün 4 tane bira icersin biseycik olmaz aklın yerindedir,bie gun 1 tane icersin sarhos oluverirsin. Biraz da moral ve psikolojiyle alakali sarhos etmesi. Tabi esiniz surekli ictigi icin ictigi icki sayısı da gunden gune artıyordur yetmiyordur.
Size cocuk olunca birakcam demis yalan tabi ki ve isin icine siddet girmis,sizi dükkanda dövmeye kalkmış falan. Hani kimisi icer icince laubalilesir gevsek lesir herseye güler. Bana gore o da katlanilmaz bir durum ama kimisi de icince,2 .kisi oluverir kabadayi maço kavgaci. Esiniz bu 2.tipleme. böyleleri alkolik oldugunu da kabul etmez. Nerden mi biliyorum benim babamda alkolik. Hala daha oyle. Normalde icince kendinden baska kimseye zarari olmayan ve ayni zamanda isine de giden evine de bakan bir insandi,ama bazen hatta son zamanlarda icki onu asabilestirip kelleci bir insan yapmaya basladi benim babamda sandalye masa kapı kırdı. Hatta benim babam normaldede asabi zaten ve annem bu adami 34 senedir çekiyor. Sabahlara kadar hile iciyor ve ondan ciddi anlamda nefret ediyorum cocukken bizi opmeye calisirken agzi igrenc kokardi. Alkol bağımlılığı cok kotu duzelmiyor da tedavisiz bazilari da ramazanda icmez ramazan biter bitmez ickiye oturur babam.oyleydi mesela. Bence bosanarak iyi yapmışsın adam zaten ayyas yani beyni uyusmus artik sen kendini kurtarmissin ortada cocukta yokken cocuk olsaydi ve devam etseydi ben ve kizkardesim gibi sorunlu cocuklarin olcakti ben agresif herseye bagiran cagiran bir insan oldum neden mi babam bana bağırırdı da o yüzden annemde pasifti. Kizkardesimde alingan ve ice kapanik bir tip oldu ben 9 seneye yakin antidepresan kullandim cok zor ergenlik gecirdim cocuklugumda cok ic acici degildi
Bence sen mantigini kullanmissin emin ol zaman gectikce ondan tiksincektin. Gece sen yatarken yanina gelip yatcak salak salak konuscak zirvalicak dili sursecek ailesinin rizkini ickiye yatiracak saga sola sallanacak kimi zaman cam cerceve indircek yapar yani siddete eyilimliymis zaten baksana sen canini kurtarmissin haline sukret bence
Nefes alamıyorum ya resmen seve seve ayrıldım... Bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?