1.5 yıllık evliliğim alkol yüzünden 1 günde bitti

O hiç farkında değil, pişman değil. Şuan sadece beni suçluyor, sanki kendi çok çabalamış gibi sadece beni suçluyor. Daha da çok canım ysnıyor... Boşandık tekele gitti içmeye.. Ve ben burda durmadan ağlıyorum...

yaşınız kaç bu arada ? severek mi evlendiniz, o da sizi seviyor muydu ? son olarak sevse sizi vurmaya kalkmaz, içmez, küfür etmez. vb. seven böyle şeyler yapmaz, kıyamaz ki. kıyıyorsa, aşk değildir o, sevgi hiç değildir, evlilik asla olamaz..

İnşallah sadece bir kaç ay sürer.. Zaten hemen psikoloğa gidicem, kaldıramam bunu.. Bir günde canım çıktı resmen, sanki ruhum çekildi.. Doğru bir evlilik olmadığını çok iyi biliyorum ama içime söz geçiremiyorum...

27 yaşındayım... Sanki tüm hayatım bitmiş gibi geliyor ama...
yani bosanmak bu derecemi ölümcül felaket birseyde öldüm bittim deyip nerdetse kendini yerlere aticaksin 2 evlâdım var kocam olucak adam icicek siddet ger turlu huzursuzlugu vericek yemin ederim bir kere donup bakmam boşarım aklimada gelmez kendine bu ladar acima bir pis mikroptan kurtarmışın kendini dua etmelisin sukretmelisin

27 yaşındayım.. Çok severek, ailemi yok sayarak evlendim.. İşimi gücümü bırakıp buraya geldim, onun da sevdiğine inandım.. Hala da inanıyorum ama sevme tarzımız farklıydı demekki.. çok yıprattı beni çok yaraladı.. onun için yaptığım onca fedakarlığa rağmen kendi hayatından hiç fedakarlık yapmadı, içmeye devam etti.. İçtikçe beni daha da çok kırdı.. Her şeye rağmen onu sevmeye devam ettim ama sadece sevgi yetmiyor işte...

Eski konularınızı bilmiyorum ama;
"İçti beni dövdü,düzelecek mi?"
"Kocam çok içiyor, hamileyim ne yapacağım?"
"Kocam sarhoş geldi, bebeğim çok korktu."
başlıklı konularınız olmayacağı için sizin adınıza sevindim. Düzeleceği olsa çabalardı. Düzeleceği olsa sizi kaybetmeyi göze alamazdı. Düzeleceği olsa adliyeden içmeye değil göz yaşınızı silmeye gelirdi.
Yazık etmeyin kendinize. Adam kendine, kendi zevkine bayılıyor; evliliğini bu uğurda harcayabiliyor. Sizin eksiğiniz ne? Neden kendinizi bu kadar sevmiyorsunuz?

Belki ilerde dua edicem şükredicem ama şuan içim anlamıyor bunu... Bu nasıl lanet bir sevgi anlamıyorum, neler çektim yine bu sevgi bitmedi.. En çok da emeklerime acıyorum, aileme kendime çektirdiklerime... Bir an önce bitsin bı acı...

27 yaşındayım... Sanki tüm hayatım bitmiş gibi geliyor ama...
Onceki konularınızı okudun,yaşadığınız sehirde kadinlar cok rahatmış herkes icki falan iciyormus ufak bir sehirmis neresiki bura dogu degilde akdenizde bir yer galiba arada yas farkinizda varmis esinizle. Ben alkolun ne oldugunu cok iyi bilirim. Sisede durdugu gibi durmaz birgün 4 tane bira icersin biseycik olmaz aklın yerindedir,bie gun 1 tane icersin sarhos oluverirsin. Biraz da moral ve psikolojiyle alakali sarhos etmesi. Tabi esiniz surekli ictigi icin ictigi icki sayısı da gunden gune artıyordur yetmiyordur.
Size cocuk olunca birakcam demis yalan tabi ki ve isin icine siddet girmis,sizi dükkanda dövmeye kalkmış falan. Hani kimisi icer icince laubalilesir gevsek lesir herseye güler. Bana gore o da katlanilmaz bir durum ama kimisi de icince,2 .kisi oluverir kabadayi maço kavgaci. Esiniz bu 2.tipleme. böyleleri alkolik oldugunu da kabul etmez. Nerden mi biliyorum benim babamda alkolik. Hala daha oyle. Normalde icince kendinden baska kimseye zarari olmayan ve ayni zamanda isine de giden evine de bakan bir insandi,ama bazen hatta son zamanlarda icki onu asabilestirip kelleci bir insan yapmaya basladi benim babamda sandalye masa kapı kırdı. Hatta benim babam normaldede asabi zaten ve annem bu adami 34 senedir çekiyor. Sabahlara kadar hile iciyor ve ondan ciddi anlamda nefret ediyorum cocukken bizi opmeye calisirken agzi igrenc kokardi. Alkol bağımlılığı cok kotu duzelmiyor da tedavisiz bazilari da ramazanda icmez ramazan biter bitmez ickiye oturur babam.oyleydi mesela. Bence bosanarak iyi yapmışsın adam zaten ayyas yani beyni uyusmus artik sen kendini kurtarmissin ortada cocukta yokken cocuk olsaydi ve devam etseydi ben ve kizkardesim gibi sorunlu cocuklarin olcakti ben agresif herseye bagiran cagiran bir insan oldum neden mi babam bana bağırırdı da o yüzden annemde pasifti. Kizkardesimde alingan ve ice kapanik bir tip oldu ben 9 seneye yakin antidepresan kullandim cok zor ergenlik gecirdim cocuklugumda cok ic acici degildi
Bence sen mantigini kullanmissin emin ol zaman gectikce ondan tiksincektin. Gece sen yatarken yanina gelip yatcak salak salak konuscak zirvalicak dili sursecek ailesinin rizkini ickiye yatiracak saga sola sallanacak kimi zaman cam cerceve indircek yapar yani siddete eyilimliymis zaten baksana sen canini kurtarmissin haline sukret bence

Zaten hep fedakarlık yapan hayatını değiştiren ben oldum.. Kendimi sevmediğim için böyle oldu sanırım.. En ufak bir çabası olmadı şu boşanmayı engellemek için.. Sonra da sen istedin bitti dedi bu kadar... Beni kaybetmeyi göze aldı alkol uğruna...

Işte şu yukarda bahsettiklerinizin hepsi kendinizi sevmeniz için sebep. Bir de şöyle düşünün baştan kendinizi sevseniz adam bunu bilse bu kadar ileri gider miydi? Ona yaptığınız aşırı fedakarlıklar malesef sizi vazgeçilebilir kılan. Nasılsa affeder... Nasılsa döner. Nasılsa yine sever mantığı. Yapmayın kendinizi sevin, silkelenin bir an önce. Değmeyecek şeyler için gözyaşı akıtmayın.

Bir söz duymuştum kadın boşandıktan hemen sonra dibe çöker, erkek laylaylom olurmuş, zaman geçince kadın eskisinden daha güçlü ayağa kalkarmış, erkek sonradan dibe çökermiş.
Ben de aynen yaşadım bu durumu. Çocuklarımın babası olan kişi çocuk görmeye geldiğinde eskiden içim yana yana gizlice bakardım ardından. 2 yıl geçti şimdi benim için bir yabancıdan farksız ama bu sefer melül melül bakan kendisi. Ama beni enterese ediyor mu artık, kesinlikle hayır.
Acınız çok yeni. Alışkanlık, hayat tarzı değişikliği, yaşattığı tüm kötü durumlara rağmen hala sevdiğinizi sandığınız adamın artık hayatınızda olmayacak olması. Ne kadar kötü zamanlar yaşanmış olsa da aklınıza ısrarla iyi zamanlar gelecek. Duygusal düşüneceksiniz bir süre. Ama belli bir zaman geçince boşa üzülmüşüm diyeceksiniz.

Senin o bahsettigin sevgi degil alışkanlık hele bir ortalik durulsun da oh beeeee diceksin haline şükredeceksin boyle insanlarla ömür gecmez. Ha annem gecirmis ömür ama onlar eski kafali insanlar artik oyle teselli ediyorum kendimi. Simdi ne mi oldu annemde bir suru hastalik var babama hizmet etmekten raki sofralarina bel fıtığı ameliyati oldu 1 ay yatalak yatti sinir sıkışması var migreni var varisleri var ve suan babama.kahvalti bile hazirlamiyor benim umrumda olan bir insan degil ki o dihor tek basina tepsiye yemek koyup benim bekarken olan odamda yemek yiyor tv izliyormus yine iyi evde kizkardesim var diye mecbur yemek yiyor. Babamla diyologu cok az babam zaten issiz ve iflas etti cebinde ekmek alcak parasi yok hala borca harca icki iciyor bide buna ragmen herkes babami cok seviyor tabi babam iflas edince bisuru arkadasi aramaz sormaz oldu zaten el iyisi de ondan seviliyordu o kadar hain ve küstah bir insan ki
Yani demem o ki yillar gectikce tiksincektin ve sevgin azalcakti isin icinde siddette varmis zaten yol yakinken Rabbim yüzüne bakmış senin ya seni hastanelik etseydi dövüp ya seni Allah uzakta tutsun öldürseydi yazik degilmi canina tatili bile zehir etmis boyle insanlar asla iflah olmazlar en ufak problemde ickinin arkasina sığınırlar emin ol

Evet biliyorum, gelecek günlerim aynen öyle olacaktı, yazdıklarınız iyi geldi gerçekten çok teşekkür ederim.. Daha çok yeni evli olduğumzdan mı ya da çok emek vererek evlendiğim için mi bilmiyorum ama o kadar şeye rağmen sevgim daha bitmemiş, o yüzden çok acı çekiyorum.. Böyle 1 günde evlilik biter mi, inanamıyorum...

huylu huyundan vazgeçmez, gidin ailenizin yanına, anlatın her şeyi, küfür, şiddet, alkol, aileniz yanınızda olmayacak ta kim yanınızda olacak, hayat bu belli mi olur biri çıkar belki karşınıza, evliliğinizi sonlandırdığınız iyi olmuş, umarım bir an evel toparlanırsınız.

Severek ayrildiniz da sevmemeniz için adamin ne yapmasi gerekiyordu daha? Eski konularinizi okudumda..
Tamam yasadiklariniz mutlaka çok zor, gecmis olsun ama hâlâ seviyorum diye diretmeyin. Kurtulmussunuz. Suan zor gelir ama toparlandıkça iyiki dersiniz

İnşallah haklıydınız şuan çok mutluyum dediğiniz konularınızı da görürüz. 27 yaşındasınız, hayatınızı yeniden kurun ben sizin yerinizde olsam gezerim tozarım evvela iş bulur çalışırım. Diyeceksiniz ki hayat buymuş, dünya varmış kafam ne kadar rahat..

Nefes alamıyorum ya resmen seve seve ayrıldım... Bitti...

Icip icip eve gelmeyen, sana her turlu siddeti ve hakareti yasatan, ustelik bosanmamak icim hicbir caba sarfetmeyen adamdan kurtuldugun icin zil takip oyna bence

Sen onu hala bunca seye ragmen seviyor olabilirsin ama o seni hic sevmiyor emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…