- 4 Kasım 2011
- 135
- 235
-
- Konu Sahibi Littlestar
Günaydın canim.. benim kızda diş çıkarma sürecinde üstüne birde hasta oldu zorlu günler yaşıyoruz valla benimkine azar azar bile olsa zorla yediriyorum biseyler , en azından sütünü içse o bile yeter...eller agizda sürekli birşeyler ısırmak istiyor bende dikkatli olacak şekilde havuç felan veriyorum rahatlasın diye.. böyle idare ediyoruz iste .. sana da kolaylıklar diliyorum...
Geçecek canim .. tabii kolay değil...rahat olsun doya doya yedirir içirirsin insallah.. Çorbada mi içmiyor..??Su icirebiliyorsan tetagil toz kullan canim en etkili ilac. Benimkinin suyla arasi yok veremiyorum. Jel de kullanamiyorum agzina elimi sokturmuyor oylece mizirdaniyoruz karsiliklieskiden bayilarak yedigi seylerin yuzune bile bakmiyor, agzina alip geri cikariyor. Boyle zamanlarda yetemedigimi dusunuyorum cok uzuluyorum. size de cok gecmis olsun bugunler bitsin artiiikkk
Geçecek canim .. tabii kolay değil...rahat olsun doya doya yedirir içirirsin insallah.. Çorbada mi içmiyor..??
Olsun canim yine yiyormuş az da olsa , bu süreçte kilo vermesi normal endişe edersen bir doktora göster ..Iciyor da eskisi kadar cok icmiyor. Bikac kasik yedirebiliyorum zorla. Yani yemek duzeni diye bisey kalmadi iki lokma alip birakiyor herseyi. Makarna haslayip onune koyuyorum kendi kendine onu biraz iyi yiyor ama besin degeri yuksek dogru duzgun bisey yediremedigim icin endiseleniyorum. Yumurtasini hep bitirirdi mesela simdi tas catlasin 5 lokma yiyor. Ustune bide sut icmeleri azaldi ben iyice delirdimKilo verir mi gelisimini etkiler mi diye dusune dusune gunum berbat geciyor.
Olsun canim yine yiyormuş az da olsa , bu süreçte kilo vermesi normal endişe edersen bir doktora göster ..
Olur canim..Haklisin canim insallah duzelir de gerek kalmaz. Sen de bu donemde bayilarak yedi diyebileceğin seyler denersen paylas olur mu ben de deneyeyim.
Doktorum vitamin verdi lstah acıcı onu kullanıyorum duzeliyo istahı o donemlerdeGunaydin hanimlar.. Dis cikarma donemiyle nasil basa ciktiniz ya da cikiyorsunuz? Su 1 haftadir dogru duzgun bisey yediremiyorum simdi de devam sutunu icmez oldu ne yapacagimi şaşırdım
Kızlar 2 yaş erkek çocuk için aldığınız eğitici oyuncaklar var mı. Ne tür oyunlar oynuyorsunuz.
Benım oglumda ayne aekılde. Bısey yemıyor kofte yıyor benım emıyor okadarGunaydin hanimlar.. Dis cikarma donemiyle nasil basa ciktiniz ya da cikiyorsunuz? Su 1 haftadir dogru duzgun bisey yediremiyorum simdi de devam sutunu icmez oldu ne yapacagimi şaşırdım
Ruseymı ben 6 aylıktan sora vermeye baslamıstım baya oldu bırakalıIlk defa duydum tsekkurler paylastigin icin
Canim kontrole götürdüm dün ilaçlarına devam et dedi.. doktor belki tekrar birdaha götürürüm ...D __Dahlia__ merhaba canim. Benim kiz nihayet duzeldiama ortada yeni bi dis yok Seni merak ettim aklim basima gelince. Hastaligi atabildiniz mi nasi oldu yavrucak?
Ortopedik ayakkabı al canim..Hanımlar mrb bır sorum olucak oglum 15 aylık ortapedik ayakkabımı gıydormem gerekıyor yoksa dıger markalardanmı
Canim kontrole götürdüm dün ilaçlarına devam et dedi.. doktor belki tekrar birdaha götürürüm ...
Şimdilik iyi gidiyor.. burnu tıkanırsa spreyle temizliyorum...birazda olsa çorbalardan yediriyorum yoğurt dan felan iste .. öyle canim...
Aldık bugun buarda oglum sebze yemiyor ne yapıcam bide kızlar oglum kardeş istermi acaba
İlginiz için teşekkürler. Değişimler abartılı değil bizde .1 ay sonra 2 yaşına girecek. İnatçılık ve tutturma var biraz ama çook abartılı değil .Saatlerce ağlamıyor ama istediği birşey olmayınca bir süre mızık mızık oluyor o da olur o kadar denecek düzeyde.Umarım aşırı şeylerle karşılaşmam.Yaz da geldi dışarıyı çok seviyor enerjisini iyi atarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.Baharcim iyi aksamlar. Bizim bu baslik nedense cok sessiz. Takip eden kisi sayisi eminim yorum yapanlardan fazladir. Keske herkes fikrini soylese ya da aklina takilan biseyi yazsa birbirimize yardimci olabilsek..
Kizim 1 yasina girecek haftaya.. Ben ona ilk gunden beri hic islevi olmayan oyuncak almadim. Dokun hisset kitaplari, legolar, renk ve sekil ayirmali oyuncaklar aldim. Baslarda bilincsiz oynuyordu ama zamanla yapmayi ogrendi. 2 yas icin bi deneyimim yok ama mesajini okuduktan sonra nete bi goz attim cesitli seyler var. Sen de arastirip kuzuna uygun olanlari secebilirsin.
Bugun bdv de bi baslik okudum 2 yas sendromuyla ilgili. Gözüm korktu acikcasi. Sizde de var mi bu donem degisimler? Varsa nasil basa cikiyorsun? Paylasirsan arkandan gelenler olarak biz de belki daha bilincli adimlar atariz canim. Opuyorum seni ve kuzunu