1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

Kizlar ruseym kullaniyor musunuz? Ben de dun ogrendim hemen bugun aldim besin degeri cok yuksek kuzucuklara yedirelim. Sizde de varsa boyle inciler paylasalim yardimci olalim birbirimize saglikli bebisler buyutelim

Kizlar ruseym kullaniyor musunuz? Ben de dun ogrendim hemen bugun aldim besin degeri cok yuksek kuzucuklara yedirelim. Sizde de varsa boyle inciler paylasalim yardimci olalim birbirimize saglikli bebisler buyutelim
Ne şekilde yediriyosunuz onu. Ben de kefir mayalamak istiyorum ama maya bulamadım

Ne şekilde yediriyosunuz onu. Ben de kefir mayalamak istiyorum ama maya bulamadım

Ben henuz yedirmedim yarin sabah başlayacağım. Gunde 1 tatli kasigi veriliyormus ilk 1 yil. Yogurduna omletine fln ekleyebiliyoruz bolerek. Ruseym cok yararli kizlar nette arastirin goreceksiniz. Benim kizim 11 aylik bukadar gec ogrendigim icin kendime kiziyorum. Sizle de paylasmak istedim

Buarada ruşeymi 5.5 aylıkken dr. Önermiştı baya kullandm suan kullanmıyoru. Bebeklere çok faydalı

Gunaydin hanimlar.. Dis cikarma donemiyle nasil basa ciktiniz ya da cikiyorsunuz? Su 1 haftadir dogru duzgun bisey yediremiyorum simdi de devam sutunu icmez oldu ne yapacagimi şaşırdım:KK43:

Gunaydin hanimlar.. Dis cikarma donemiyle nasil basa ciktiniz ya da cikiyorsunuz? Su 1 haftadir dogru duzgun bisey yediremiyorum simdi de devam sutunu icmez oldu ne yapacagimi şaşırdım:KK43:
Günaydın canim.. benim kızda diş çıkarma sürecinde üstüne birde hasta oldu zorlu günler yaşıyoruz valla benimkine azar azar bile olsa zorla yediriyorum biseyler , en azından sütünü içse o bile yeter...eller agizda sürekli birşeyler ısırmak istiyor bende dikkatli olacak şekilde havuç felan veriyorum rahatlasın diye.. böyle idare ediyoruz iste .. sana da kolaylıklar diliyorum...

X