- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- Konu Sahibi Littlestar
Allh bağışlasın cnm benim de bir tane kızım var..!Benim 2 kizim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allh bağışlasın cnm benim de bir tane kızım var..!Benim 2 kizim var
Ne şekilde yediriyosunuz onu. Ben de kefir mayalamak istiyorum ama maya bulamadımKizlar ruseym kullaniyor musunuz? Ben de dun ogrendim hemen bugun aldim besin degeri cok yuksek kuzucuklara yedirelim. Sizde de varsa boyle inciler paylasalim yardimci olalim birbirimize saglikli bebisler buyutelim
Ne şekilde yediriyosunuz onu. Ben de kefir mayalamak istiyorum ama maya bulamadım
İlk kez duydum canim deneyebilirim...!!Kizlar ruseym kullaniyor musunuz? Ben de dun ogrendim hemen bugun aldim besin degeri cok yuksek kuzucuklara yedirelim. Sizde de varsa boyle inciler paylasalim yardimci olalim birbirimize saglikli bebisler buyutelim
Günaydın bende aranıza katılmak istiyorum 20 aylık oğlum var benim de
Ilk defa duydum tsekkurler paylastigin icinKizlar ruseym kullaniyor musunuz? Ben de dun ogrendim hemen bugun aldim besin degeri cok yuksek kuzucuklara yedirelim. Sizde de varsa boyle inciler paylasalim yardimci olalim birbirimize saglikli bebisler buyutelim
Günaydın canim.. benim kızda diş çıkarma sürecinde üstüne birde hasta oldu zorlu günler yaşıyoruz valla benimkine azar azar bile olsa zorla yediriyorum biseyler , en azından sütünü içse o bile yeter...eller agizda sürekli birşeyler ısırmak istiyor bende dikkatli olacak şekilde havuç felan veriyorum rahatlasın diye.. böyle idare ediyoruz iste .. sana da kolaylıklar diliyorum...Gunaydin hanimlar.. Dis cikarma donemiyle nasil basa ciktiniz ya da cikiyorsunuz? Su 1 haftadir dogru duzgun bisey yediremiyorum simdi de devam sutunu icmez oldu ne yapacagimi şaşırdım