1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

ben de geldim merhabaa 18 aylık bebişim benim de Ateşle başımız dertte bu ara..

Merhaba hanimlar benim kizim da 11 aylik oldu bugun. Bizim basimiz da besikten sarkmalarla dertte. Buyuyen besik almistik ilerisini dusunerek ama hic de guvenli degilmis. Dusmesin diye yatagi besige sifirladik ama boylesi de hic pratik degil. Bu saatten sonra park yatak almak ne kadar mantikli sizce? Okadar kararsizim ki yakin zamanda odasini mi ayirmali yoksa ayni odada park yatakla mi devam etmeli? Fikirlerinize ihtiyacim var.

Eger yatacagina inaniyorsaniz odasini ayirin bence

Eger yatacagina inaniyorsaniz odasini ayirin bence

Odasini ayirmayi dusunuyordum ama cesaret edemiyordum. Sabah mesajinizi okuduktan sonra epey dusundum arastirdim ve montessori bi oda duzenlemeye karar verdim. Becerebilirsem hatta bu h.sonu hemen yapmak istiyorum. Önayak oldugunuz icin cok tesekkur ederim

Rica ederim ne demek bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum insallah sorun yasamazsiniz

Ay masallah size.. Heyecaninizi gorunce ilktir diye dusunmustum ben. Benim ilk ve son olacak sanirim. Ikinciye hic cesaretim yok
Bende aynisini dusunuyordum ilkte ki kizimda ayniydi gaz sancisi falan 2 yil netdeyse uykuya hasret kaldim ama unutuluyor ama dersenki 3 dusunursun o zaman aslaaaaaaa Allahim bunlara guzel omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…