- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
-
- Konu Sahibi Littlestar
Benim kiz henüz yeni yeni cikarmaya basliyor ; ates oluyor istahsizlik simdilik böyle vaziyetler..Merhaba herkese.. Kizlar bebekleriniz kopek dislerini cikarirken ne gibi zorluklar/degisiklikler yasadiniz?
Ayagımda sallayarakKizlarr..!! Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ??
Bende bir zaman öyle uyuttum da simdi besiginde uyuyor sallanarak , misafirlikte felan zorlaniyorum.Ayagımda sallayarak
Hımm dogrudur valla biz öyle idare edıyoz bakalımBende bir zaman öyle uyuttum da simdi besiginde uyuyor sallanarak , misafirlikte felan zorlaniyorum.
Hamağında sallanarak uyuyorKizlarr..!! Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ??
26 aylık erkek çocukları için hangi oyuncakları tavsiye edersiniz gelişimi için
ahhh ahhhh bende ayakta sallıyordum. bir süredir yanında yatarak uyutuyorummm. ama illa sallanmak istiyor. nasıl bi alışkannlık kazandıysa sallanmadan uyumak istemiyor...Kizlarr..!! Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ??
Bizimki de sallanarak uyuyor ..ahhh ahhhh bende ayakta sallıyordum. bir süredir yanında yatarak uyutuyorummm. ama illa sallanmak istiyor. nasıl bi alışkannlık kazandıysa sallanmadan uyumak istemiyor...
Yaninda uyuyunca yatağina götürmüyor musun?bir de hala benimle uyuyor yatak odasında.. kendi odasına nasıl alıştıracağım bilmiyorum
evet ama devam sütü içiyor. yatağına bi kaç kere götürmeyi denedim ama ya çok sık uyanıyo orda. yada çok terlediği için ve ben bunu görmediğim için hasta oluyo. ben de çalışıyorum. bu sebeple kolayıma geliyo sanki birlikte uyumak:)Yaninda uyuyunca yatağina götürmüyor musun?
Birde canim süt içiyor mu?
Canim belki seni özlediği için de uyaniyor olabilir orada uyutmayi denersen alisir zamanla..evet ama devam sütü içiyor. yatağına bi kaç kere götürmeyi denedim ama ya çok sık uyanıyo orda. yada çok terlediği için ve ben bunu görmediğim için hasta oluyo. ben de çalışıyorum. bu sebeple kolayıma geliyo sanki birlikte uyumak:)
ama artık alıştırmam lazım
Canim benim kizda 21 ayina girdi, ben annemden yengemden ne gördüysem öyle büyütüyorum valla tabiiki bazi durumlari bende arastiririm..Merhaba guzel anneler,benimde kizim 21 aylik oldu :) anca araniza katilabildimyeni gordum :)
Valla ne yalan soyleyeyim dertliyim de derdime care var mi diye bakinirken gordum.
Ben her konuda geride kaliyorum cevremdeki annelereden valla nasil oluyo anlamiyorum,onlar bu kadar seyi nerden ogreniyo da ben sonradan duyuyorum bilmiyorum...
Mesela kizim 8 aylikti joimove dans etkinligine gittik duydunuzmu bilmiyorum bebisleri kanguruya koyuyorsunuz dans ediyorsunuz :) neyse giderken yanimiza cubuk kreker yapip aldim havic kestim aldim v.s. orda annelerden biri cubuklari gorunce ooo blw annesi filan dedi bi blw muhabbeti dondu ben hic sesimi cikarmadim eve geldim baktim blw ne diyeBebek liderliginde beslenme diye bisey varmis yok listeler şunlar bunlar hatta blw marketi dibimize acilmis benim dunyadan haberim yokmus
Mesela kizi oyun grubuna goturuyodum haftada 3 gun 9 aylikti o zaman o gun bebeklerden biri keyifsizdi iki anne aralarinda konusuyodu atak haftasi filan diye biri telefonundan wonder week diye bir uygulama acti bakti,yok bilmem kacinci hafta yok sunlari bunlari yapabilir diye okudu agzim acik kaldi...bebeklerin atak donemleri varmis,harika haftalar diye kitap varmis,telefon uygulamasi bile varmis benim dunyadan haberim yokmus yine
Yok ilk adim ayakkabasinim anatomik olmasi gerekirmis insanlar adidaslar filan aliyomus ne cahillikmis...ya bu anneler bunlari nerden ogreniyo ben niye boyle geride kaliyorum cok uzuluyorum valla o yuzden derdime care ararken topigi gordumhemen araniza siginiym dedim :)
evet alıştırmam lazım artık... bu arada beslenmesi nasıl ben en çok o konuda muzdaribim. yemiyor katı gıda yemıyor. çiğnemek istemıyor. varsa yoksa devam sütü, yogurt, çorbaa, ve her türlü püre. ağzına en ufak bi pütürlü bir şey gelsin hemen öğürüyoor. yada ağzından çıkartıyoo. kv. görümce de sağolsunlar "aaa nasıl yemez bu kadar aylık bebek herşey yemesi lazım" diye okadar destek oluyorlar ki (!)Canim belki seni özlediği için de uyaniyor olabilir orada uyutmayi denersen alisir zamanla..
Canim aklini süte verdiği için yemiyor desene..evet alıştırmam lazım artık... bu arada beslenmesi nasıl ben en çok o konuda muzdaribim. yemiyor katı gıda yemıyor. çiğnemek istemıyor. varsa yoksa devam sütü, yogurt, çorbaa, ve her türlü püre. ağzına en ufak bi pütürlü bir şey gelsin hemen öğürüyoor. yada ağzından çıkartıyoo. kv. görümce de sağolsunlar "aaa nasıl yemez bu kadar aylık bebek herşey yemesi lazım" diye okadar destek oluyorlar ki (!)ne kadar uğraştıysam da alışmıyor. napcam bilmiyorum..
Bizimki de sallanarak uyuyor ..