- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
-
- Konu Sahibi Littlestar
Canim bende biberonuyla ağzına sıkıyordum öyle öyle alıştırdım , ben felan içerken görüyordu ona da veriyordum ...Kasikla da denedim agzina alip geri cikariyor. Dr ilk basta su verip karnini sisirme bos yere demisti 6 aylik flndi ozmn. Şimdi de alistiramiyorum. Devam sutu iciyor bi yandan ama ben bu su icmeme durumunu cok kafama takiyorum yaz da kapida malum... Sizin bebisler nasil alisti kuzum ya cok caresiz hissediyorum kendimi. Suluk, bardak, minik pet sise, pet sisenin kapagi, kasik hepsini denedim
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Doğduğundan beri mütemadiyen konuşuyorum kendisiyle anlatıyorum sürekli. Evin her odasında kitapları var hatta çoğu zaman kendisi getirir okuyalım diye.Anneler gununuz kutlu olsun canim sizin de.. Bebisler taa 2 yasindan sonra iki kelimeyi biraraya getirip cumle kurmaya basliyor kendini hic uzme kuruntu yapma. Benim kizim sadece anne baba goruyor bulundugumuz sehirde akraba ya da arkadas cevresi pek yok. Sizin de oyle mi bilmiyorum ama cocuklar kalabalik ortamda daha erken konusmaya başlıyor. Ben cok dikkat etmeye calisiyorum bak bu su, bak bu kahve simdi kahve yapacagim falan filan ama tum gun boyle gitmiyor cocuk da ister istemez konusma duymadigi icin konusmuyor. Ona kitap oku, surekli biseyler anlat. Anlamasalar da dinliyorlar. Bi sure sonra uyguluyorlar. Taklit ediyorlar. Endiselerini cok iyi anliyorum ben de cok buyuturum kafamda herseyi kizim konusunda. Ama sunu cok iyi biliyorum anne ne kadar rahat olursa cocuk da okadar rahat buyuyup gelisiyor. D __Dahlia__ bu konuda tecrubeli. Umarim ondan daha verimli yorumlar alirsin kuzum iyi aksamlar.
Canim önce vücudunu yıkayabilirsin oynatarak sonra başını yıkarsın ...1 yaşındaki bebişlerinizi kaç günde bir banyo ettiriyosunuz? :)
Bide dün tek başıma banyo ettirdim ilk defa. Küvetinde oturarak yıkadım ama su dökünce boğulacak gibi oluyordu su döküp bi yandan hemen yüzünü siliyordum ama zor oldu genede . Siz nasıl suyu felan döküyosunuz acaba tek yıkayan anneler öneriniz var mı tecrübesizim biraz...
Tüm vücudu yıkayıp bittikten sonra başa geçiyorum.1 yaşındaki bebişlerinizi kaç günde bir banyo ettiriyosunuz? :)
Bide dün tek başıma banyo ettirdim ilk defa. Küvetinde oturarak yıkadım ama su dökünce boğulacak gibi oluyordu su döküp bi yandan hemen yüzünü siliyordum ama zor oldu genede . Siz nasıl suyu felan döküyosunuz acaba tek yıkayan anneler öneriniz var mı tecrübesizim biraz...
Biz de de ya katı yer ya sıvı. Yani taneli çorba yemiyor. Ama ekmek ici yiyor. Poğaça pilav az az yiyor. Çorba da yüzü gelse bile tükürür ortası yok 14 aylık.merhaba kızlar..
benim kızım 17 aylık. katı gıda yemiyor ne yaptuysam.. çorba yoğurt mama ile besleniyoruz. ve de muz püresi yiyo. herşeyi blendırla ezmek zorunda kalıyorum yesin diye.
köfte falan koyuyorum ağzına çiğniyo yarısını atıyo çiğnedikten sonra... nolur bi akıl verin ya. napsam da yese kızım
Anladım bende öyle yapayım en iyisi biraz saçları çok o yüzden sıkıntı oluyor kafasınıda geri yatırtmıyor. Peki kaç günde bir yıkıyosunuzTüm vücudu yıkayıp bittikten sonra başa geçiyorum.
Başını kuaföre gibi yıkıyorum ben. Arkaya doğru döküyorum suyu. Gözüne gelmiyor. En son elimle de yüzünü yıkıyorum
Bak bu şekilInternetten baktim mesajinizi okuyunca ama goremedim nasil bisey oldugunu normal sise gorunuyor. Ben ona philips in sulugunu aldim sanirim emzik kismi ayni foto eklemeye calistim ama beceremedim ya normal emzigin ustunden araba gecmis gibi istebahsettiginiz bu mu acaba
Benim yeğenim bununla içti yoksa biberon falan tutmadı hicHmm sekil olarak ayniymis sulukla ama bu sert plastik anlasilan. Nasil gormedim ben bu siseyi bugune kadar hayret ilk firsatta alip deneyecegim tsk ederim size
Siz kendimiz onunla ilgilenin acaba sizi kaybetme korkusu mu var sürekli size bağımlıLutfen baba bi yorum yazin lutfen bebegim 14 aylik ve hic oyuncak vs oynamaz kolay kolay hep kucakta gezmece ... Yurumuyorda sadece emekliyor ve asiri sıkılıyo 15 dk da bir emmek istiyor ek gidada zorlaniyorim makarna pilav patates bunlarin disinda hep reddediyor bazen bunlarida,redder. Bu enme durumu nedir 15 dkda birrr ayrca bu kadar sklmasi nedendirki((( telwfon veryom eline mecbr onu bile istemiyo artik
Ilgileniyorum ama ayniSiz kendimiz onunla ilgilenin acaba sizi kaybetme korkusu mu var sürekli size bağımlı
Yürüyene kadar benim kızım da aynıydı. Yürümemenin verdiği sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir. Biraz sabret annesi yürümeye başlayınca seni peşinde koşturacak.Lutfen baba bi yorum yazin lutfen bebegim 14 aylik ve hic oyuncak vs oynamaz kolay kolay hep kucakta gezmece ... Yurumuyorda sadece emekliyor ve asiri sıkılıyo 15 dk da bir emmek istiyor ek gidada zorlaniyorim makarna pilav patates bunlarin disinda hep reddediyor bazen bunlarida,redder. Bu enme durumu nedir 15 dkda birrr ayrca bu kadar sklmasi nedendirki((( telwfon veryom eline mecbr onu bile istemiyo artik
Doymuyor mu acaba diye düşündüm canım. Karnı doyunca da 15 dk da bir emmek istiyor mu.Lutfen baba bi yorum yazin lutfen bebegim 14 aylik ve hic oyuncak vs oynamaz kolay kolay hep kucakta gezmece ... Yurumuyorda sadece emekliyor ve asiri sıkılıyo 15 dk da bir emmek istiyor ek gidada zorlaniyorim makarna pilav patates bunlarin disinda hep reddediyor bazen bunlarida,redder. Bu enme durumu nedir 15 dkda birrr ayrca bu kadar sklmasi nedendirki((( telwfon veryom eline mecbr onu bile istemiyo artik