1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

Canim bende biberonuyla ağzına sıkıyordum öyle öyle alıştırdım , ben felan içerken görüyordu ona da veriyordum ...

Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. Doğduğundan beri mütemadiyen konuşuyorum kendisiyle anlatıyorum sürekli. Evin her odasında kitapları var hatta çoğu zaman kendisi getirir okuyalım diye.
Biz de hemen hemen aynı durumdayız kızım haftaiçi sadece beni babasını ve bakıcısını görüyor. Arada arkadaşlara gidiyoruz ama konuşmasına ortam yaratmak için yeterli gelmiyordur illaki. Yazın kızımla bir süre annemlerde kalmayı planlıyorum umarım o zaman biraz gayreti olur. Evet kafama çok takıyorum ben de, biliyorum bir gün pes edip konuşacak ama yine de endişeleniyorum ne yazıkki.

1 yaşındaki bebişlerinizi kaç günde bir banyo ettiriyosunuz? :)
Bide dün tek başıma banyo ettirdim ilk defa. Küvetinde oturarak yıkadım ama su dökünce boğulacak gibi oluyordu su döküp bi yandan hemen yüzünü siliyordum ama zor oldu genede . Siz nasıl suyu felan döküyosunuz acaba tek yıkayan anneler öneriniz var mı tecrübesizim biraz...

Canim önce vücudunu yıkayabilirsin oynatarak sonra başını yıkarsın ...

Tüm vücudu yıkayıp bittikten sonra başa geçiyorum.
Başını kuaföre gibi yıkıyorum ben. Arkaya doğru döküyorum suyu. Gözüne gelmiyor. En son elimle de yüzünü yıkıyorum

Biz de de ya katı yer ya sıvı. Yani taneli çorba yemiyor. Ama ekmek ici yiyor. Poğaça pilav az az yiyor. Çorba da yüzü gelse bile tükürür ortası yok 14 aylık.

Tüm vücudu yıkayıp bittikten sonra başa geçiyorum.
Başını kuaföre gibi yıkıyorum ben. Arkaya doğru döküyorum suyu. Gözüne gelmiyor. En son elimle de yüzünü yıkıyorum
Anladım bende öyle yapayım en iyisi biraz saçları çok o yüzden sıkıntı oluyor kafasınıda geri yatırtmıyor. Peki kaç günde bir yıkıyosunuz

Bak bu şekil

Mrb kızlar oglum 17 aylık oldu yemekle arasın cok ıyı degıl bnde hıc zorlamıyorum buarada suyunuda pığetli suluk aldım vok guzrl ıcıyor onda n yalnız bn ogluma hoc sut ıcımıyorum e benı emıyo yeter sanırım

Lutfen baba bi yorum yazin lutfen bebegim 14 aylik ve hic oyuncak vs oynamaz kolay kolay hep kucakta gezmece ... Yurumuyorda sadece emekliyor ve asiri sıkılıyo 15 dk da bir emmek istiyor ek gidada zorlaniyorim makarna pilav patates bunlarin disinda hep reddediyor bazen bunlarida,redder. Bu enme durumu nedir 15 dkda birrr ayrca bu kadar sklmasi nedendirki ((( telwfon veryom eline mecbr onu bile istemiyo artik

Siz kendimiz onunla ilgilenin acaba sizi kaybetme korkusu mu var sürekli size bağımlı

Yürüyene kadar benim kızım da aynıydı. Yürümemenin verdiği sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir. Biraz sabret annesi yürümeye başlayınca seni peşinde koşturacak.

Doymuyor mu acaba diye düşündüm canım. Karnı doyunca da 15 dk da bir emmek istiyor mu.
Bana doktorum oldukca sıvı ver demişti alışması için. Mesela muhellebiyi sıvı ver, katı olmasın demişti. Öyle sevmişti.
Meyve püresi deneyebilirsin canım.
Bizde zor yemek yiyoruz. Mama sandalyesine oturuyor önüne oynayacağı birşeyler veriyorum. Oyuna dalınca birkaç kaşık yiyor 20 dk filan sürüyor. Ama çok zor işimiz.
Birde susamlı çubuk kraker seviyor. Eliyle kendisi yiyince sevdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…