1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

merhaba kızlar..
benim kızım 17 aylık. katı gıda yemiyor ne yaptuysam.. çorba yoğurt mama ile besleniyoruz. ve de muz püresi yiyo. herşeyi blendırla ezmek zorunda kalıyorum yesin diye.

köfte falan koyuyorum ağzına çiğniyo yarısını atıyo çiğnedikten sonra... nolur bi akıl verin ya. napsam da yese kızım

Canim benim kızda öyle henüz yiyemiyor... dişleri tam çıksın yer....sabır canim..

Öncelikle Anneler günümüz kutlu olsun. Bebeklerimizle nice güzel günler görelim inşallah.
Benim de 17 aylık dünya tatlısı bir kızım var. Fiziksel gelişimi akranlarından bir tık üstte ama konuşmaya gelince hiç çabası yok. Doktorumuza soruyorum daha yeni yeni başlıyor konuşmaya endişeye mahal yok diyor. Bir sorun olmasından korkuyorum ama söylenenleri anlıyor, getir götür işlerini bayılarak yapıyor hatta bazen öyle şeyler yapıyor ki eşimle ağzımız açık kalıyor. Sizin miniklerin konuşma durumu nasıl?

Anneler gununuz kutlu olsun canim sizin de.. Bebisler taa 2 yasindan sonra iki kelimeyi biraraya getirip cumle kurmaya basliyor kendini hic uzme kuruntu yapma. Benim kizim sadece anne baba goruyor bulundugumuz sehirde akraba ya da arkadas cevresi pek yok. Sizin de oyle mi bilmiyorum ama cocuklar kalabalik ortamda daha erken konusmaya başlıyor. Ben cok dikkat etmeye calisiyorum bak bu su, bak bu kahve simdi kahve yapacagim falan filan ama tum gun boyle gitmiyor cocuk da ister istemez konusma duymadigi icin konusmuyor. Ona kitap oku, surekli biseyler anlat. Anlamasalar da dinliyorlar. Bi sure sonra uyguluyorlar. Taklit ediyorlar. Endiselerini cok iyi anliyorum ben de cok buyuturum kafamda herseyi kizim konusunda. Ama sunu cok iyi biliyorum anne ne kadar rahat olursa cocuk da okadar rahat buyuyup gelisiyor. D __Dahlia__ bu konuda tecrubeli. Umarim ondan daha verimli yorumlar alirsin kuzum iyi aksamlar.

Canim doğru bilgiler yazmışsın ... benim kızda öyle baba diyor anne diyor fazla bisey demiyor yani ... ama tabi bizde konuşuyoruz onunla ...

Kaşıkla içir bari ne yapacan susuz olmaz...
Meyve suyu da olur..

Kaşıkla içir bari ne yapacan susuz olmaz...
Meyve suyu da olur..

Kasikla da denedim agzina alip geri cikariyor. Dr ilk basta su verip karnini sisirme bos yere demisti 6 aylik flndi ozmn. Şimdi de alistiramiyorum. Devam sutu iciyor bi yandan ama ben bu su icmeme durumunu cok kafama takiyorum yaz da kapida malum... Sizin bebisler nasil alisti kuzum ya cok caresiz hissediyorum kendimi. Suluk, bardak, minik pet sise, pet sisenin kapagi, kasik hepsini denedim

Pipet denediniz mi

Soruyu bana sormadiniz ama cvp vermek istedim :)

Hayat suların bebekler icin özel ağızlı şişeleri var onunla dene istersen benim yeğenim onunla içti yassı ağız kısmı sisenin

Hayat suların bebekler icin özel ağızlı şişeleri var onunla dene istersen benim yeğenim onunla içti yassı ağız kısmı sisenin

Internetten baktim mesajinizi okuyunca ama goremedim nasil bisey oldugunu normal sise gorunuyor. Ben ona philips in sulugunu aldim sanirim emzik kismi ayni foto eklemeye calistim ama beceremedim ya normal emzigin ustunden araba gecmis gibi iste bahsettiginiz bu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…