- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.952
-
- Konu Sahibi Littlestar
2 yas anneleri sizin minikler saat kacta uyuyor ve uyaniyor gunduz uykulari nasil
Benim oğlum sabah 8 gibi en geç uyanır öğlen1.2 saat uyur ama geceleri 12 yi buluyor beni çok yıprattı ne eşime vakit ayırabiliyorum ne kendime dışımı zor fircaliyorum nasil uyuyorum o yorgunlukla uyku konusunda fikirlere ihtiyacım var kızlar. Yatağına da uyuyunca götürüyorum daha önce gitmiyo ya da uyanıp farkederde ağlama krizleri falan basliyo2 yas anneleri sizin minikler saat kacta uyuyor ve uyaniyor gunduz uykulari nasil
Mutfaktaki kap kacaklar bizim oğlanın daha çok ilgisini çekiyor şu an 24 aylık:) oyuncaklar ikinci gün ya kırılıyor ya yüzüne bakmıyor. Ahşap yerleştirmeler tavsiye ederim ismini unuttum şimdi26 aylık erkek çocukları için hangi oyuncakları tavsiye edersiniz gelişimi için
Bizde büyükler it disini çıkarırken it gibi olur derlerdi evet öylede oldu maalesefMerhaba herkese.. Kizlar bebekleriniz kopek dislerini cikarirken ne gibi zorluklar/degisiklikler yasadiniz?
ay çok güldüm :) nasıl yani it gibi oldu ?Bizde büyükler it disini çıkarırken it gibi olur derlerdi evet öylede oldu maalesef
Ya canım ağlama krizleri abiyi vurmaya çalışıyor izin vermiyorum kendi kendini yerden yere atıyor anlatamam yaşamanız lazım:)ay çok güldüm :) nasıl yani it gibi oldu ?
Yakında yaşayacağız sanırım. kızım 21 aylık ne zaman çıkıyor "it dişleri"Ya canım ağlama krizleri abiyi vurmaya çalışıyor izin vermiyorum kendi kendini yerden yere atıyor anlatamam yaşamanız lazım:):):):)
Masallah :) benim oğlumda 23 aylık bayağı oluyor çıkarali hâlâ etkisini atamadikYakında yaşayacağız sanırım. kızım 21 aylık ne zaman çıkıyor "it dişleri"
Merhaba Anneler,
benim de kızım 21 aylık oldu aranıza katılmak istedim. Çalışan bir anneyim emiyor bizim kız hala vicdanen memeden kesmeyi birtürlü kafamda bitiremiyorum. geceleri 3 defa kalkıyor emiyor ben de sabah 8 akşam 7 çalışan biriyim yorucu oluyor ama olsun onun sağlığı için direniyorum, sizler emziriyor musunuz ya da kaç aylıkken kestiniz onu merak ettim
benimki de kesin benden çabuk atlatcak :) bekliyorum hazır olacağım günü .. size de 2. çocuğunuz hayırlı uğurlu olsun bu arada nasıl kestiniz zorlandınız mı kaç gün zor geçti22 aylıkken kestim ama hamile olduğum için mecbur kaldım... Hamile olmasam suan bile emziriyor olabilirdimçok düşkündü memeye. Hatta ben de çok seviyordum hala rüyalarımda oglumu emzirdigimi görüyorum... O benden daha çabuk atlattı sütten kesme olayını :)
benimki de kesin benden çabuk atlatcak :) bekliyorum hazır olacağım günü .. size de 2. çocuğunuz hayırlı uğurlu olsun bu arada nasıl kestiniz zorlandınız mı kaç gün zor geçti
inşallah :)Ben yaklaşık 1 ayda bu fikre alıştım diyeyim. Önce azar azar gündüz emme aralarını açtım. Meme dedikçe sevdiği şeylerden verdim. En son artık sadece gece vermeye başladım ama onu kesmek daha zor oldu çünkü mamadir süttür kesinlikle icmiyordu. Aslında tiksindirmeyi hiç istemiyordum ama mecbur kaldım. Sirke sürdüm bir iki defa denedi baktı tadı acımış bir daha istemedi. İlk 3 gece uyanıp yorgun düşene kadar ağladı ayağımda salladım tüm gece filan. Ayran veriyordum gece uyanınca :) neyse sonra sevdiği bı kaşık maması vardı onu biraz sulu yapıp biberonla vermeyi denedim içti. Şuan sütten keseli 5 ay olmuş ama hala uyumadan önce biberonla mama istiyor. İnşallah siz de kolaylıkla atlatirsiniz bu süreci :)