Ay Allahım ya. Dükkandaki elemanla niye kavga ettiniz?ses sistemin çalmışlar canım boyacıdaydı araba
adamın dükkanı patlatmışlar
ben onların işini sallamıyomuşm kargocu yüzünden gelip almadıda artislik ypıyoAy Allahım ya. Dükkandaki elemanla niye kavga ettiniz?
Sıkma canını tatlım ya o sivri tiplerden her yerde var. ben de hocanın tekiyle atıştım da amaaaan salla gitsin.ben onların işini sallamıyomuşm kargocu yüzünden gelip almadıda artislik ypıyo
bende sizi s..k..l..miyom ondandır dedim
yarın başlıycam proteine tekrar morelim iyi değil
işyerinde olunca sıkıntı oluyor bendeSıkma canını tatlım ya o sivri tiplerden her yerde var. ben de hocanın tekiyle atıştım da amaaaan salla gitsin.
Geçmiş olsun canımses sistemin çalmışlar canım boyacıdaydı araba
adamın dükkanı patlatmışlar
Sağol canım ya geçer inş.. bulunurlarGeçmiş olsun canım
Geldim kuzumAsSsk cım buralarda mısın tatlım ne yaptın ?
neden yasak canım?Ohh afiyet olsun :) Kahve dedin canım istedi bak yasak bana. Napsam accık içsem mi ki
mide kanaması geçirdi geçenlerdede ondan canımneden yasak canım?
dikkat et rahatsız etmicekse yarım fincan iç nefsin körelsin derler:)
hımm kaçırmışım geçmiş olsun kuzuyamide kanaması geçirdi geçenlerdede ondan canım
teşekkür ederim canım.hımm kaçırmışım geçmiş olsun kuzuya
Ben de aynıyım canım 71.3. Oysa ki az yiyorum ya. Akşam yemeklerini de 4 gibi falan yiyorum akşam mecburen bi ara öğün yapıyorum o da çok az. Moralim bozuldu ya. Kaç gündür tiksindim proteinden. Ama bugün de yapacam
Evet canım gördümyap canım zamanında hiç bu kiloları gördün mü sen
tamm canımo zaman duraklama dönemine girdin canım bu kiloda oldugun zaman uzunsa bu kilodan kurtulmadanda zaman alacak canım salmadan devam et inecek kilon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?