- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müsli iyi bişeye benziyorgünaydın
sabah müsli yedim bi tabak
dün akşam da semizotu yedim bide yoğurt
kilom 67
Evet müsli çok tok tutuyo beni canımMüsli iyi bişeye benziyor
akşmada iyi yapmışsın aynen devam canım
AFİYET olsun canım aynen devam bırakmak yok kesinlikleEvet müsli çok tok tutuyo beni canım
tamam canım inşallahAFİYET olsun canım aynen devam bırakmak yok kesinlikle
tamam canım inşallah
kefiri nasıl yapıyorsunuz?ben kefirle halledicem canım bence bu işi çok iyi bişet
enerjik oluyor insan gün içinde
Kefir mayası aldım internetten doğalkefiri nasıl yapıyorsunuz?
Köfte var menüdeöğlen ne yemek yicen bakalım
Aktarlara sor istersenhımm internet dışında alabileceğim biyer var mı?
afiyet olsun kuzu enginar hiç yemedimKöfte var menüde
ama buranın köftesini yiyemiyorum
ezogelin çorba ve yoğurtla geçiştiricem
akşamda zeytinyağlı enginarım var kuzu
köfte fena değildiafiyet olsun kuzu enginar hiç yemedim
Sağol cnım sanada olsun afiyetköfte fena değildi
4 tane küçük köfte bi kepçe çorba ve yoğurt yedim
sanada afiyet olsun canım
Yok canım zaman istedim sadece. Aklı başına gelmiş de benim kafam karışık neysee. Dersim vardı sabah.afiyet olsun kuzum
ne oldu barıştınız mı yoksa
çok iyi menü canım :)Yok canım zaman istedim sadece. Aklı başına gelmiş de benim kafam karışık neysee. Dersim vardı sabah.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta çok az peynir
Yarım salatalık bol limonlu dereotu
Öğlen 1 bardak ayran. ama koca bi bardak. Aç değildim de midem boş kalmasın diye şey ettim akşama da balık var yanına salata eklerim günü kapatırım.
Normaldir canım. Özel dönemin bitince hızlı düşer kilon. Benim hep öyle oluyor. Adet döneminde protein ağırlıklı beslenmen de iyi bence. En azından önünde engel var tatlı krizlerini durdurabilirsin. Bu arada ben dün akşam acayip tatlı istedim. Tatlı dediysem un helvası. Kalktım yaptım ve çatalın ucuyla tadına baktım bıraktım. Kaçamaktan sayılmaz herhalde çok çok az aldım çünkü.çok iyi menü canım :)
ben şişim bu adet beni mahvetti
bişey olmaz canım meraklanmaNormaldir canım. Özel dönemin bitince hızlı düşer kilon. Benim hep öyle oluyor. Adet döneminde protein ağırlıklı beslenmen de iyi bence. En azından önünde engel var tatlı krizlerini durdurabilirsin. Bu arada ben dün akşam acayip tatlı istedim. Tatlı dediysem un helvası. Kalktım yaptım ve çatalın ucuyla tadına baktım bıraktım. Kaçamaktan sayılmaz herhalde çok çok az aldım çünkü.
Ayy çok geçmiş olsun canım çok bişey almışlar mı çok? Polise gittiniz mi?bişey olmaz canım meraklanma
benim morelim bozuk dükkanda elemala kavga ettik
bide arabamızı soydular
diyet düşünemiyorum valla şu an
ses sistemin çalmışlar canım boyacıdaydı arabaAyy çok geçmiş olsun canım çok bişey almışlar mı çok? Polise gittiniz mi?