• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

hımm internet dışında alabileceğim biyer var mı?

afiyet olsun kuzum
ne oldu barıştınız mı yoksa
Yok canım zaman istedim sadece. Aklı başına gelmiş de benim kafam karışık neysee. Dersim vardı sabah.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta çok az peynir
Yarım salatalık bol limonlu dereotu
Öğlen 1 bardak ayran. ama koca bi bardak. Aç değildim de midem boş kalmasın diye şey ettim akşama da balık var yanına salata eklerim günü kapatırım.

Yok canım zaman istedim sadece. Aklı başına gelmiş de benim kafam karışık neysee. Dersim vardı sabah.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta çok az peynir
Yarım salatalık bol limonlu dereotu
Öğlen 1 bardak ayran. ama koca bi bardak. Aç değildim de midem boş kalmasın diye şey ettim akşama da balık var yanına salata eklerim günü kapatırım.
çok iyi menü canım :)
ben şişim bu adet beni mahvetti

çok iyi menü canım :)
ben şişim bu adet beni mahvetti
Normaldir canım. Özel dönemin bitince hızlı düşer kilon. Benim hep öyle oluyor. Adet döneminde protein ağırlıklı beslenmen de iyi bence. En azından önünde engel var tatlı krizlerini durdurabilirsin. Bu arada ben dün akşam acayip tatlı istedim. Tatlı dediysem un helvası. Kalktım yaptım ve çatalın ucuyla tadına baktım bıraktım. Kaçamaktan sayılmaz herhalde çok çok az aldım çünkü.

Normaldir canım. Özel dönemin bitince hızlı düşer kilon. Benim hep öyle oluyor. Adet döneminde protein ağırlıklı beslenmen de iyi bence. En azından önünde engel var tatlı krizlerini durdurabilirsin. Bu arada ben dün akşam acayip tatlı istedim. Tatlı dediysem un helvası. Kalktım yaptım ve çatalın ucuyla tadına baktım bıraktım. Kaçamaktan sayılmaz herhalde çok çok az aldım çünkü.
bişey olmaz canım meraklanma
benim morelim bozuk dükkanda elemala kavga ettik
bide arabamızı soydular
diyet düşünemiyorum valla şu an

bişey olmaz canım meraklanma
benim morelim bozuk dükkanda elemala kavga ettik
bide arabamızı soydular
diyet düşünemiyorum valla şu an
Ayy çok geçmiş olsun canım çok bişey almışlar mı çok? Polise gittiniz mi?

Back