• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

ben geldim uyuz günlük yazmamam lazım ama
kendimi sorumlu hissediiyorum
yoksa kızlara kötü örnek olurum
kilom 58,900 geldi
merak etme çok yemek yemedim
adet hissettiriyor galiba kendini
gerçi teşrif eden olmadı ama nese
meraklanma herzamanki gibi yemek yedim
akşamda köfte yedim öğlen sabahaynı yedim nese
yazıyım da kızlar görsün dedim
dün tabiri caizsee totişim dondu ne biçim bi soğuk var ya
bide cafeye gittik

ben geldim uyuz günlük yazmamam lazım ama
kendimi sorumlu hissediiyorum
yoksa kızlara kötü örnek olurum
kilom 58,900 geldi
merak etme çok yemek yemedim
adet hissettiriyor galiba kendini
gerçi teşrif eden olmadı ama nese
meraklanma herzamanki gibi yemek yedim
akşamda köfte yedim öğlen sabahaynı yedim nese
yazıyım da kızlar görsün dedim
dün tabiri caizsee totişim dondu ne biçim bi soğuk var ya
bide cafeye gittik
aynen canım buralar da çok soğuk kar yağdı duün ya.

marul misali kat katım:KK70: duruma kısa kollu, az soğuksa hırkalı çok soğuduysa montluyum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ya şaştık iyice ne yaparsın bi türlü anlamadım havayı
bi yere gitcez plan yapıyoruz hopp kar yağıyor

günaydın günlüğüm
kilom 58,700 geldi akşam misafirlikteydim
domates çorba saç bide pilav haşhaşlı tatlı yedim bide
kilom u sorma hala adet olmadım olamıyorum
ne se sabah kahvaltım
sandwiç iki tane kandil simidi

Ayyy üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım mı artık hanımlar. AsSsk AsSsk cım hadi canlanalım ödem atmak için ya da biraz hızlanmak için bi yarış bişey yapalım anacım. Olmaz böyle. Kimsecikler girip yazmıyor. Kendimize gelmemiz lazım. Bak aşk acısı bana yaradı gidiyor kilocuklar. Hep beraber yapalım şu işi :KK3:

Ayyy üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım mı artık hanımlar. AsSsk AsSsk cım hadi canlanalım ödem atmak için ya da biraz hızlanmak için bi yarış bişey yapalım anacım. Olmaz böyle. Kimsecikler girip yazmıyor. Kendimize gelmemiz lazım. Bak aşk acısı bana yaradı gidiyor kilocuklar. Hep beraber yapalım şu işi :KK3:
Kız seninkine söylede aşk acısı devam etsin
yapalım anacım ama sen kazanırsın senin kilolar fazla gider
benim gitmiyor baksana
asıl sen giriip yazmıyon

Kız seninkine söylede aşk acısı devam etsin
yapalım anacım ama sen kazanırsın senin kilolar fazla gider
benim gitmiyor baksana
asıl sen giriip yazmıyon
Benimki kendini düzeltmeye çalıştığını söyledi. Zaman istedi. Ben de bana o güveni vermediğini, o ışığı kendisinde görsem bütün zaöamlarımı ona vereceğimi ama bu şekilde beklemeyeceğimi söyledim ve bitirdik. Olmayınca olmuyor işte napalım. Tam regl dönemime gelmesi kötü oldu zaten duygusalım tam oldum yani. Bi de boğazım ağrıyor üşüttüm herhalde. Neyse toparlanıyorum ama. Daha iyiyim. Bu süreci kendimi yenileyerek, düzelterek daha rahat atlatacağımı düşünüyorum. Diyet kısmına gelince bugünlerde aç yaşıyorum resmen. Tartılmıyorum da ama hastalığım bitince tartılacam motivasyon olması için yani. Sadece midem ağrımasın diye bişeyler atıştırıyorum. Geçecektir bu halim.
Sen de hızlı kilo verirsin de akşamları şu pilav ve tatlı olayından kandil simitlerinden vazgeçmen lazım. Bi protein şeysi mi yapsak?

Benimki kendini düzeltmeye çalıştığını söyledi. Zaman istedi. Ben de bana o güveni vermediğini, o ışığı kendisinde görsem bütün zaöamlarımı ona vereceğimi ama bu şekilde beklemeyeceğimi söyledim ve bitirdik. Olmayınca olmuyor işte napalım. Tam regl dönemime gelmesi kötü oldu zaten duygusalım tam oldum yani. Bi de boğazım ağrıyor üşüttüm herhalde. Neyse toparlanıyorum ama. Daha iyiyim. Bu süreci kendimi yenileyerek, düzelterek daha rahat atlatacağımı düşünüyorum. Diyet kısmına gelince bugünlerde aç yaşıyorum resmen. Tartılmıyorum da ama hastalığım bitince tartılacam motivasyon olması için yani. Sadece midem ağrımasın diye bişeyler atıştırıyorum. Geçecektir bu halim.
Sen de hızlı kilo verirsin de akşamları şu pilav ve tatlı olayından kandil simitlerinden vazgeçmen lazım. Bi protein şeysi mi yapsak?
eee misafirlikte ben onu yiyemem diyemiyosun
ayrıca kandil de yedi ya ondan bişey olmaz :KK12:
hergün olmuyor ki
ben size dedim hep protein yapalım diye beni dinlemediniz
imdi bana kızıyon :KK12:
valla döverim bak seni :KK67:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

eee misafirlikte ben onu yiyemem diyemiyosun
ayrıca kandil de yedi ya ondan bişey olmaz :KK12:
hergün olmuyor ki
ben size dedim hep protein yapalım diye beni dinlemediniz
imdi bana kızıyon :KK12:
valla döverim bak seni :KK67:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Döv anacım belki aklım başıma gelir ya cezvede çay demleyecek kıvamda şu an bilincim :KK70:
Ben dinlerim dinlerim de bi süredir tavuktan da tiksindim yiyemiyorum ama zorlarım kendimi. Haftasonu kahvaltı önemli senin için biliyorum. Ama akşamları dikkat edersin. Karbonhidrat adına bişey yemezsin olur biter. Ben de çıkıp tavuk alırım bugün. 3-4 gün yapsak moral olur aslında. Bi umutsuzluğa kapıldık gidiyor.

Döv anacım belki aklım başıma gelir ya cezvede çay demleyecek kıvamda şu an bilincim :KK70:
Ben dinlerim dinlerim de bi süredir tavuktan da tiksindim yiyemiyorum ama zorlarım kendimi. Haftasonu kahvaltı önemli senin için biliyorum. Ama akşamları dikkat edersin. Karbonhidrat adına bişey yemezsin olur biter. Ben de çıkıp tavuk alırım bugün. 3-4 gün yapsak moral olur aslında. Bi umutsuzluğa kapıldık gidiyor.
yok kızz kapılmadım kapılmam
nasılsa istediğimde veriyorum ama
58 in altına düşmüor nedeni ne bilmiyorum
trambolinle takılcam artık
yarın termal gidicem pazartesi full başlayabilirz
akşam yemek yemem olmazsa eşime yaparım yeterki istiyim

yok kızz kapılmadım kapılmam
nasılsa istediğimde veriyorum ama
58 in altına düşmüor nedeni ne bilmiyorum
trambolinle takılcam artık
yarın termal gidicem pazartesi full başlayabilirz
akşam yemek yemem olmazsa eşime yaparım yeterki istiyim
Akşamları normal yiyorsun bence ondan. Bi de hiç yoksa patates, pilav bişey oluyor menünde. Patates neyse de pilavı çıkarırısın belli bi saatten sonra da bişey yemezsin olur biter. O zaman pazartesi başlayalım bekliyorum seni.

He bi de şu içtiğim küre devam ediyorum. Bi gün içmesem ertesi gün elim ayağım şiş şiş oluyordu. Devam ediyorum. Yalnız soda 1 şişe değil yarım şişe koyuyorum. Ve ondan mı bilmiyorum bu ay reglim çok rahat geçti. Ağrı kesici almadım acillik olmadım. dene istersen.

Akşamları normal yiyorsun bence ondan. Bi de hiç yoksa patates, pilav bişey oluyor menünde. Patates neyse de pilavı çıkarırısın belli bi saatten sonra da bişey yemezsin olur biter. O zaman pazartesi başlayalım bekliyorum seni.

He bi de şu içtiğim küre devam ediyorum. Bi gün içmesem ertesi gün elim ayağım şiş şiş oluyordu. Devam ediyorum. Yalnız soda 1 şişe değil yarım şişe koyuyorum. Ve ondan mı bilmiyorum bu ay reglim çok rahat geçti. Ağrı kesici almadım acillik olmadım. dene istersen.
ayy benimde başlasın deniyiim bende zıpladığım zaman yani geçen ay çok rahat geçti
ee napalım koçis ne yerse ondan yiyiorum
patates kızartmasına hiç hayır demem
dağıtırım buraları :KK45:
pazartesi başlayalım sadece proteinle beslenmeye salata falan katabiliriz menümüze

ayy benimde başlasın deniyiim bende zıpladığım zaman yani geçen ay çok rahat geçti
ee napalım koçis ne yerse ondan yiyiorum
patates kızartmasına hiç hayır demem
dağıtırım buraları :KK45:
pazartesi başlayalım sadece proteinle beslenmeye salata falan katabiliriz menümüze
tamamdrı canım anlaştık :KK76:

bende pazartesi başlıyım sizinle
iştahım kapandı zaten 2 gündür bişi yiyemiyom
haftasonu açılmazsa iyi :KK48:

Back