- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
evet valla her geçen gün şişiyoPACMAN :)
şişti karı tv önünde valla
ama nasıl iştahla yiyo yaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet valla her geçen gün şişiyoPACMAN :)
şişti karı tv önünde valla
Aynen canım yaa bi tane daha var sen biraz büyü ben senin etleini ycem diyor hasta yaevet valla her geçen gün şişiyo
ama nasıl iştahla yiyo yaa :)))
ya paso et yiyo zaten Allahtan et sevmiyorumAynen canım yaa bi tane daha var sen biraz büyü ben senin etleini ycem diyor hasta ya
benim çok canım çekiyor anlatamam yaya paso et yiyo zaten Allahtan et sevmiyorum
eşimin gözü dönüyo canı et çekiyo kadın et yerken:)
Olmaz herhalde ama ben yine de dikkat edeyim.onun bi zararı olmaz heralde kuzucuk
kız işte değil misin bugün?15 dk trambolinle zıpladım
napalım deli gibi kendi kendime hem tv izledim
hem zıpladım
işteyim kuzz akşam yaptım :)kız işte değil misin bugün?
işteyim kuzz akşam yaptım :)
pardonn akşam zaten yapmıycaktımheee tamam desene akşam yaptım deyu
kız bende fazla geldim tartıda acabaGünaydın :) Keşke şu hergün tartılma alışkanlığımızdan vazgeçsek. Regl dönemim boyunca tartılmayacaktım. Heh bugün tartıldım neyse söylemiyim şimdi asabiyet yaptı
büyük ihtimal ondandır Bende hep böyle oluyor çünkü. 3-4 gün bekle tekrar çık düşecek hemen kilonkız bende fazla geldim tartıda acaba
ondan mı benimde bugün olması lazım
olabilir kuzum tartıdan uzak durcam bakambüyük ihtimal ondandır Bende hep böyle oluyor çünkü. 3-4 gün bekle tekrar çık düşecek hemen kilon
evet ya bencede hergün tartılmaktan vazgeçmeliyiz bendede çok sinir yapıyo:))Günaydın :) Keşke şu hergün tartılma alışkanlığımızdan vazgeçsek. Regl dönemim boyunca tartılmayacaktım. Heh bugün tartıldım neyse söylemiyim şimdi asabiyet yaptı
Ben önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmicam. Valla elimde kalacak o tartı bi günevet ya bencede hergün tartılmaktan vazgeçmeliyiz bendede çok sinir yapıyo:))
bende söz veriyorum kendime ama geçerken gözüme takılıyoBen önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmicam. Valla elimde kalacak o tartı bi gün
AsSsk 'ı da aramızda görmekten büyük kıvanç duyarızbende söz veriyorum kendime ama geçerken gözüme takılıyo
tamam bende senle birlikte pazartesi tartılcam :))
tamm tamam geldim bende tartılmıycam pazartesiye kadar zaten adet olcamAsSsk 'ı da aramızda görmekten büyük kıvanç duyarız