Aksama da bimden ton baligi almistim birini yiyesim var benim de bakalim nasip ne yapacaksam oglusumla kocacima
canım eşimin doğum günü var dı cumartesi full hazırlık vardı benddeKiiizz nerelerdesin ? Gidiyorum gidiyorum yorum yok sendenbu gün çok garip bir gün oldu benim için yine de az yedim şöyle düşünüyorum da okuldan bi arkadasin evine davetliydik bayanlarla bilirsin pastalar borekler havada ucuyodu bunu bildigimden sabah azicik bir catal kadar tereyaginda yumurta, bir catal peynir, kucucuk bi parca recel pekmez ekmek. Caylari yazmayim bir daha cayi hep sekersiz icerim ben sonra gittik arkadasin evine sadece sevdiklerimi yedim gozumde kalmasin diye bir dilim pasta, 5 adet sarma, 2 top ta irmik lokumu yedim Sonra da sekersiz kahve ictim , aksam da kocacimla disarda yedik mantarli et sotenin 1 avuc kadar etini sade yedim 1 kase de cacik ictim daha da bisey yemem yarina da gunum var yine benzer manzara yasarim heralde
Sasirdim ayy bi günlükyemeyle olmamali regl donemin basliyo olabilir canim benim beni de sorma 2 ggündür gunlerdeydim off gelsin börekler gitsin pastalar... Ama hem sabah yemedim hem aksam o yüzden dengelenmiş kilim artmistir da kaçartmistir dur bi bakayim dedim az oönce tartildim soook 58.0 ! Bide üstüne 100 gram vermisim ! Bi mutlu oldum iki
Kiiizz haslanmis patatesi rejim için mi yedin avuç avuç seker yeseydin yaben dun sabah kalktim keten tohumumu ictim kahvaltida 2 haslanmis yumurta azicik peynir 1 zeytin yedim
Oglen 1 kase yogurt azicik ekmek
Aksam yesil fasulye yemeginin sadece tanelerini yedim 1 kase de yogurt yedim zumbaya gittim 1 saat zumba ardindan cayin yanina da avuc ici kadar cekirdekli kuru uzumyedim bu kadar 1 litre su ictim ( tek eksigim su su yaaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?