1-10 kilo arası verelimmi kiloları

bende çok rahatım nedendir bilinmez
yemek konusunda kuş kadar yiyince hemen doyuyoru
tavsiye ederim canım diş çektir
hepsini söktüreyim yaa yeterki şu şişlik gitsin.. yok ben önümüzdeki hafta sadece çorbayla yaşıcam kararlıyım

hepsini söktüreyim yaa yeterki şu şişlik gitsin.. yok ben önümüzdeki hafta sadece çorbayla yaşıcam kararlıyım
len deli yaşanırmı çorbayla
bak ben 58,90 takıldım
kabızda oldum antibiyotik beni mahvediyor

len deli yaşanırmı çorbayla
bak ben 58,90 takıldım
kabızda oldum antibiyotik beni mahvediyor
ya bizim gelin çorbayla 4 kilo verdi dur ben bu hafta sabah yumurta öğlen çorba ve menüdeki yemek akşamda çorba takılcam öyle olur ölürsem öleyim

ya bizim gelin çorbayla 4 kilo verdi dur ben bu hafta sabah yumurta öğlen çorba ve menüdeki yemek akşamda çorba takılcam öyle olur ölürsem öleyim
ben neden vermiyorum o vakit
sinir oldum şu an bakk

napıyım canım kilomu sabitledi sinirlerim bozuldu
yanağımda morluk var daha yeni gördüm

herhalde yeni ameliyat kızım küçümseme

enazından zayıf ölürüm de

herhalde yeni ameliyat kızım küçümseme

enazından zayıf ölürüm de
allahın delileri güldürmeyin beni ağrım var
allah korusun kız bu yapamaz çorba diyeti
proteini yapana kadar canımız çıktı

allahın delileri güldürmeyin beni ağrım var
allah korusun kız bu yapamaz çorba diyeti
proteini yapana kadar canımız çıktı

kız bazen diom yemiycem tutcam gagamı, ne zaman yemicem desem zıvanadan çıkıyorum böle saldırıom dil dışarda gözler dönmüş

kız bazen diom yemiycem tutcam gagamı, ne zaman yemicem desem zıvanadan çıkıyorum böle saldırıom dil dışarda gözler dönmüş
açsınız ama bende çok açım ya
patates kızartması canım çekiyor

kızlaaarrrrr ben dün diyeti bozduuummmm anneme gittim napayım çok güzel köfte ve pilav yapıyo bide piyaz of of of bide kolaaaaa AsSsk öldürebilirsin beniiii :)))

şaka kız şaka bugün aynen devam
bende patates kızartması ve sucu yedim
bi kangal yedik eşimle hehehehe
şimdide simit yedim açtım resmen napıyım
bende sabah poğaça yedim mecburen işe geç kalınca kahvaltı yapamadım haftasonu diyet yalan olur tarı 66yı görür yine

bende sabah poğaça yedim mecburen işe geç kalınca kahvaltı yapamadım haftasonu diyet yalan olur tarı 66yı görür yine
ben sabah 59 u gördüm net 59,00 geldim
ama kabızım bugün birz zorladı beni çok şiştim çünkü
antibiyotiği bıraktım artık

AsSsk ben geldim bugün spora başlıyorum sizler na yaptınız kilo verdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…