- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
bütün sorunda bu aslında canımvalla ben karbonhidratın dibine vuruyorum çoğu zaman
sen kendince çare bulmuşsun dene bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün sorunda bu aslında canımvalla ben karbonhidratın dibine vuruyorum çoğu zaman
evet kuzum karbonhidratın kökünü kazımalıyım :)bütün sorunda bu aslında canım
sen kendince çare bulmuşsun dene bakalım
kazırsın kuzum yaparsın sen birazevet kuzum karbonhidratın kökünü kazımalıyım :)
irade benden destek senden kuzum:) iki haftadır haftasonu hariç iyi gidiyorumkazırsın kuzum yaparsın sen biraz
istekli iradeli ol
aynen canımirade benden destek senden kuzum:) iki haftadır haftasonu hariç iyi gidiyorum
hadi kuzum inşallah sen iradeli gibisin anladığım kadarıyla yaparsınaynen canım
benim biraz karışık durumlar ama bu hafta düzelecek artık
ben hallederim :)
bu göbek gidecek başka yolu yok
diş mahvetti beni proteinin allahını yapardımda nesehadi kuzum inşallah sen iradeli gibisin anladığım kadarıyla yaparsın
Ben öyle değilim kendimi kandırmıyım :) ama öyle olucamdiş mahvetti beni proteinin allahını yapardımda nese
yeniden başladım artık halledecez
iradeliyim bu arada kafama koyunca yaparım
sende öylesin öyle olacaksın
olcan kuzum neden olmasınBen öyle değilim kendimi kandırmıyım :) ama öyle olucam
Yok kuzum bende henüzolcan kuzum neden olmasın
sende bebiş varmıydı kuzum
ayy iyi zayıflayalımdaYok kuzum bende henüz
evet kuzum ben bi hamile kalsam popom dünyanın yarıçapına yaklaşır valla:)))ayy iyi zayıflayalımda
bebişimizide yapalım
heheheh delievet kuzum ben bi hamile kalsam popom dünyanın yarıçapına yaklaşır valla:)))
günaydın canımmm:) valla ben sana alt tarafın fotosunu çekip yollucam ilk fırsatta anlıcaksın haklı olduğumu:))heheheh deli
kapıdan sığmayız artık bu gidişle
o kadar diiyosun yanigünaydın canımmm:) valla ben sana alt tarafın fotosunu çekip yollucam ilk fırsatta anlıcaksın haklı olduğumu:))
benim gözüm alıştı artık:)) 100 cm basenlerim caım öyle diyim sana belimde ince olduğu için sırıtıyo şöyle dümdüz vucudum olsa sırıtmaz.. kim kardashianın selülitli haliyim diyim ben sana gerçi ben seviyorum vucudumu insanlar acımasızca yorumlar yapıp takmama sebep oldular işte..o kadar diiyosun yani
hehehe ablamda bana aynını yaptı kendisi farklı sankibenim gözüm alıştı artık:)) 100 cm basenlerim caım öyle diyim sana belimde ince olduğu için sırıtıyo şöyle dümdüz vucudum olsa sırıtmaz.. kim kardashianın selülitli haliyim diyim ben sana gerçi ben seviyorum vucudumu insanlar acımasızca yorumlar yapıp takmama sebep oldular işte..
hoşgeldin canım benimOOOO bayağı ilerletmişsiniz muhabbeti. Neler kaçırmışım ben acaba. Neyse bugünden itibaren sizlerleyim yeniden. Kilom 70.1