• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Ben de bir takım sağlık problemlerimi atlattım. Dün tekrar acildeydim. Doktorumla görüştüm. İlacımı değiştirdi.Bomba gibiyim bugün. Hava bugün kötü ama olsun. 70.5İm senin sayende :kk77:
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendinee
teşekkür ederim destek güzel şey
ben uzamak için spor yapıcam
daha doğrusu omurgamı düzeltmem lazım
ip atlamak çok mantıklı geldi

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendinee
teşekkür ederim destek güzel şey
ben uzamak için spor yapıcam
daha doğrusu omurgamı düzeltmem lazım
ip atlamak çok mantıklı geldi
pilatesin de duruş bozukluğunu düzelttiğini biliyorum. yaptığım dönem bi hayli iyi gelmişti. Vakit bulursan ona da bak canım. Destek tabii ki güzel. Ayrıca sen bu halinle de fıstık gibisin ben biliyorum. Ama madem ki ideal kilon 50ymiş. Ona ulaşacaksıjn. benim inancım tam

pilatesin de duruş bozukluğunu düzelttiğini biliyorum. yaptığım dönem bi hayli iyi gelmişti. Vakit bulursan ona da bak canım. Destek tabii ki güzel. Ayrıca sen bu halinle de fıstık gibisin ben biliyorum. Ama madem ki ideal kilon 50ymiş. Ona ulaşacaksıjn. benim inancım tam
ulaşıcam bebeğim kati suretle kocişimide söyliycem
bisiklet falan diyodum ya yok almıyorum yürüycem
kendime telefon alıp adım sayar kalori falan hepsini yükliycem
sağol bebeğim inancın için
30 dkk ip sonrada plates germe hareketleri yapsam nasıl olur

ulaşıcam bebeğim kati suretle kocişimide söyliycem
bisiklet falan diyodum ya yok almıyorum yürüycem
kendime telefon alıp adım sayar kalori falan hepsini yükliycem
sağol bebeğim inancın için
30 dkk ip sonrada plates germe hareketleri yapsam nasıl olur
Pilateste esneme hareketleri zaten var. ekstra yapma ihtiyacı hisseder misin bilemiyorum ama yorucu olmaz mı? Ben 2 sene önce yapmıştım. Şöyle bi programım vardı. 1 gün pilates yapıyordum diğer gün yürüyüş+ ip atlama. Protein ağırlıklı besleniyordum ben de. O dönem 2 ayda 13 kilo vermiştim. HEpsinden öte duruşum düzeldi. Sıkı bi vücudum olmuştu. Bence sen de o şekilde yap. İP atlama zaten çok yorucu. E pilates de malum zaten. Gerekli eforu harcarsın bu dediğim programda. Haftada 1 gün de dinlenirsin. Mis gibi gider kilolar

Pilateste esneme hareketleri zaten var. ekstra yapma ihtiyacı hisseder misin bilemiyorum ama yorucu olmaz mı? Ben 2 sene önce yapmıştım. Şöyle bi programım vardı. 1 gün pilates yapıyordum diğer gün yürüyüş+ ip atlama. Protein ağırlıklı besleniyordum ben de. O dönem 2 ayda 13 kilo vermiştim. HEpsinden öte duruşum düzeldi. Sıkı bi vücudum olmuştu. Bence sen de o şekilde yap. İP atlama zaten çok yorucu. E pilates de malum zaten. Gerekli eforu harcarsın bu dediğim programda. Haftada 1 gün de dinlenirsin. Mis gibi gider kilolar
2 gün spor bi gün dinlen mi demek istedin yani demi canım
30 dk gidiş geliş 6 gün olcak
öyle yapıyım ama topsuz yapıcam canım demi

2 gün spor bi gün dinlen mi demek istedin yani demi canım
30 dk gidiş geliş 6 gün olcak
öyle yapıyım ama topsuz yapıcam canım demi
Ben top kullanmadım canım. Pilates lastiği almıştım. Bölgesel çalışıyordum ben. Bacak hareketleri için daha etkili olduğunu düşünüyorum. En azından bende öyle olmuştu. Dönüşümlü olarak 6 gün yapacaksın. 7. gün dinleneceksin. Mesela pazartesi pilates, salı ip+ yürüyüş, çarşamba pilates, Perşembe ip+yürüyüş... pazar günü de dinlenme gibi.

tamam canım zorlama kendini
bende aynen öyle tavuk alıcam
bide salata malzemeleri
öğlen yemeğimi evden getircem sebze haşlama
nasıl fikir
ama sebze ne alsam ki
brokoli alabilirsin canım brüksel lahanası filan karnıbahar.. ay hiçte sevmem şu sebzeleri

Tmm canım pazar of anladım
video indirmem lazım o zaman hemen cd ye çekip ordan
halletcem ama yürüyüş malum hergün olcak :KK34:
toop kullanamazdım ben zaten
sen bana hangisi iyiyse onun linkini atsana

Canım ben spor malzemeleri satan bi mağazadan almıştım ama o dönem araştırdım bayağı.

günlükçümm dünkü stres ve tavırlarımdan dolayı özür dilerim
eczaneye gittim sağlam demir kilo ve boy ölçen tartıda ölçtürdüm boyumu
1,66 çıktı 1,61 im ben dedim delimisin sen dedi
o kadar da değil nasıl ölçtün dedi
yani ben şu an çok mutluyum

günaydın canım. boyun nasıl kısa cıktı anlamadım yaa:KK12:
canını sıkma rahatca verirsin. akşam tavuk yiyeceksen eğer öğlen bir sebze yemeği yanında yoğurt tercih edebilirsin :KK17:
kuzum boyum kısa değilmiş
1,66 ölçtürdüm eczanede :KK74:

günlükçümm dünkü stres ve tavırlarımdan dolayı özür dilerim
eczaneye gittim sağlam demir kilo ve boy ölçen tartıda ölçtürdüm boyumu
1,66 çıktı 1,61 im ben dedim delimisin sen dedi
o kadar da değil nasıl ölçtün dedi
yani ben şu an çok mutluyum
boyun gayet iyiymiş canım vermen gerekn kilo da düştü :) ben azıcık çorbayla bi dilim kepek ekmek yedim:( bi elma yicem 3te midem gurulduyo:)

boyun gayet iyiymiş canım vermen gerekn kilo da düştü :) ben azıcık çorbayla bi dilim kepek ekmek yedim:KK43: bi elma yicem 3te midem gurulduyo:)
aynen canım çok mutluyum
miden boş değil aslında ama alışma evresi diyelim
alışacak inş...
dayan 1 haftada oturcak yeme düzenin

yaa yalan söylüyor gibi oldum valla :confused:

yok kız öyle deme, ne güzel boyun var keşke benim boyumda daha uzun olsaymış ama olmamış dimi. neyse hemen hemen aynı miktarda kilo vermemiz lazım, ben senden önce verirsem dalga geçerim bak senle topidik diye(gaza getiriyim seni)

yok kız öyle deme, ne güzel boyun var keşke benim boyumda daha uzun olsaymış ama olmamış dimi. neyse hemen hemen aynı miktarda kilo vermemiz lazım, ben senden önce verirsem dalga geçerim bak senle topidik diye(gaza getiriyim seni)
Deme bana topidik diyeeeee
deme yaaaaaaaaa
nese en azından kısa değilim manyak oldum yaaa akşam kısayım diye

Back